FİSKOBİRLİK Fındık Ezmesi

ben bu üründeki karbonhidrat miktarına inanmıyorum...

ewdekiler almış buz dolabın o bana ben ona bkışıoz bi kaşık alıyım dedm yarısı gitti kalanıyla platonik takılıoz hadi hayırlısı saglam bi bacak girem saldırıcam :)

Carrefour marketlerde , Carrefour marka Fındık Ezmesi alıyorum, Fiyatı daha uygun 2.25 lira ve Fiskobirlik kadar lezzetli. Üstelik üstünde yazdığına göre %78 Fındık içeriyor.

FİSKOBİRLİK FINDIK EZMESİ

Besin değerleri(100gr)

Enerji 655 kcal
protein 11 gr
karbonhidrat 8 gr
yağ 44 gr
Tekli doymamış 34.2 gr
Çoklu doymamış 7.5 gr
Doymuş 2.3 gr

E vitamini 22 mg %220
B1 vitamini 0.23 mg %16.5
Fosfor 210 mg %26.25
Demir 4.1 mg %16.5
Kalsiyum 140 mg %17.5

içindekiler:Fındık %70, şeker, vanilin aroması

Arkadaşlar yağ oranı ciddi seviyede yüksek bir ürün, definasyon dönemindeki arkadaşlara tavsiye etmiyorum kesinlikle, fakat eğer bulk dönemindeyseniz ve kilo almaya çalışıyorsanız bu ürünü kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum, 3 dilim kepek ekmeği üzerine sürerek tüketiyorum, yaklaşık 1.30-2 saat sonra testosteron seviyemde bir uçuş hissediyorum, resmen yerimde duramıyorum o derece bir etki yaratıyor benim üstümde, off günlerde uzak durun derim hem de çok yağlı, idman günleri ise 3 dilim ekmek üzerine sürerek tüketin idmandan 2 saat önce, eminim sizler de farkı hissedeceksiniz.

Fiyat:En kısa zamanda sizleri fiyat hakkında bilgilendiricem, fakat hatırladığım kadarıyla aşırı bir fiyatı yoktu

Afiyet olsun

Verdiğiniz bu güzel bilgiler benim gibi kilo alamayan arkadaşlara çok yardımcı olacaktır, teşekkürler :)

bizim evde var bi fındık ezmesi polmak gold markası
enerj--690kcal
protein--22gr
karbonhidrat--27gr
veitamin e--8mg
patasyum--570mg
kalsiyum--43mg
demir--1.9mg
bu nedir arkadaşlar ya deli gibi besin degerleri bu kas yapıcımıdır acaba

bence piyasadaki en güzel fındık ezmesi. diğer markalar krema gibi oluyor, bunda fındığı tadını gerçekten alıyorsunuz. en lezzetli enerji verici galiba :p

Bende aldım bundan dayanılacak gibi değil 10 dakikada bir 1 çay kaşığı yiyorum 2 günde bitti , tekrar alacağım bu sefer iradeli kullanacağım umarım. gece yatmadan ve sabahları omletle beraber 1 yemek kaşığı.

bende almıstım bundan ama o seker oranı hatalı gibi geliyor bana cunku oldukca tatlı yada sekerli birsey yemedigimiz icin o kadar tatlı gelmis olabilir

Eskiden %90 fındık, %5 vanilya %5 şeker gibi bir oranı vardı, şimdiyse %70 e düştü.

HEPOTA Antepfıstığı ezmesi alabilen varsa çok gereksiz bir ürün, yoksa alınabilir.

Cafe crown light nescafe ile birlikte harika gidiyor.. Her hafta bir kavanoz tüketiyorum sanırım biraz azaltmam lazım :)

Çok tehlikeli bir ürün şeker oranı biraz fazla sanırım tadı oldukça güzel 1 kavanozu 2 günde bitirdim her sabah 1 kaşık alırım diye düşünmeyin 1 kaşık alınca bırakamıyorsunuz :)

Aldigim gunu gectim alip kutuyu actiktan sonraki 10 dakika icinde bitiyor(kucuk kutudan bahsediyorum).
Yanlis hatirliyor olabilirim ama sanirimyaklasik 1000 kalori icermekte bir kutu. o nedenle 2-3 ayda bir tatli krizim tuttugunda alip yiyorum:)

fazla tüketmemek gerek bu ürünleri yağ değerleri fazla gibi geldi bana ama ideal kilolo ve zayıf birisi için bol bol tüketilebilir ayrı bir parantez daha açmak istiyorum bu tür ürünler yüksek enerjiye sahiptir bunları tükkettiğimiz zaman yorgunluk hissi duyma oranımız azalır ve yerinde durmakta zorlanırız:))

Back
Yukarı