Achilles1980
Üye
Yıllarca neden yemediğimi düşünüp duruyorum bu kadar lezzetli bir ürünü. Müthiş bir tadı var bence.
bundan bi çay kaşığı alıp bırakacak adamı tebrik etmek lazım zaten önce bi kaşık diye başlanır sonra kavanoza bi bakarsınız ayak parmaklarınız görünür
FİSKOBİRLİK FINDIK EZMESİ
Besin değerleri(100gr)
Enerji 655 kcal
protein 11 gr
karbonhidrat 8 gr
yağ 44 gr
Tekli doymamış 34.2 gr
Çoklu doymamış 7.5 gr
Doymuş 2.3 gr
E vitamini 22 mg %220
B1 vitamini 0.23 mg %16.5
Fosfor 210 mg %26.25
Demir 4.1 mg %16.5
Kalsiyum 140 mg %17.5
içindekiler:Fındık %70, şeker, vanilin aroması
Arkadaşlar yağ oranı ciddi seviyede yüksek bir ürün, definasyon dönemindeki arkadaşlara tavsiye etmiyorum kesinlikle, fakat eğer bulk dönemindeyseniz ve kilo almaya çalışıyorsanız bu ürünü kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum, 3 dilim kepek ekmeği üzerine sürerek tüketiyorum, yaklaşık 1.30-2 saat sonra testosteron seviyemde bir uçuş hissediyorum, resmen yerimde duramıyorum o derece bir etki yaratıyor benim üstümde, off günlerde uzak durun derim hem de çok yağlı, idman günleri ise 3 dilim ekmek üzerine sürerek tüketin idmandan 2 saat önce, eminim sizler de farkı hissedeceksiniz.
Fiyat:En kısa zamanda sizleri fiyat hakkında bilgilendiricem, fakat hatırladığım kadarıyla aşırı bir fiyatı yoktu
Afiyet olsun
Verdiğiniz bu güzel bilgiler benim gibi kilo alamayan arkadaşlara çok yardımcı olacaktır, teşekkürler![]()
dikkatlerinize uydum ve spiderman olmamak için yeme miktarımı azalttımaynen öylefb-bjk maçında ilk 20 dakka olmadan bitti yarısı... çok tehlikeli spiderman yapar adamı bu kadar fazlasıdahyper_