Forum Hakkında Düşünceleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Forum nasil su anda ?

• Total voters
    171
Forumun search sistemi alt mesajlardan dolayı alakasız konuları getiriyor kullanıldığında.Bu düzenlenmediği sürece 30 milyon kere sorulmuş konuşulmuş şeyler hakkında konular açıcaktır üyeler ve sizde 30 milyon kere konuyu lock layıp linki vericek veya arama yap diceksiniz

forumda arama yaparken sadece konu başlıklarında ara seçildiğinde alt mesajlar aramayı yanlış yönlendirmeyecektir..

dediğin gibi olursa ,ozaman da çok spesifik konulara erişebiliyor kullanıcı..

siteye 2 arka plan eklesenız ? bu mümkünmü

1. bu olsun 2. çok sade olsun bu erkekler falan olmasın

tek tuşla değişme imkanı olsun sadece üyeler kullanabılsın

bu mümkünmü ??

siteye 2 arka plan eklesenız ? bu mümkünmü

1. bu olsun 2. çok sade olsun bu erkekler falan olmasın

tek tuşla değişme imkanı olsun sadece üyeler kullanabılsın

bu mümkünmü ??

Default temadan haberiniz var mi bilmiyorum. Ancak o temada arka plan beyaz ve sadedir. Şu anda banner olarak aynı banner kullanılıyor, ancak sadece logoyuda kullanabiliriz. Tabi ki istekte olanlar artarsa olur bu.

Temaları sitenin sol alt köşesinden seçebilirsiniz.

Default temadan haberiniz var mi bilmiyorum. Ancak o temada arka plan beyaz ve sadedir. Şu anda banner olarak aynı banner kullanılıyor, ancak sadece logoyuda kullanabiliriz. Tabi ki istekte olanlar artarsa olur bu.

Temaları sitenin sol alt köşesinden seçebilirsiniz.

Default dan haberım yoktu söylediginiz iyi oldu ama bu temada üstteki cıplak erkeklerde olmasa

çok ilgi çekiyorda :) iş yerınde olanlar eminim sırf bu yüzden süreklı kapatıyordur sayfayı

bende bu sorunu yaşıyorum çünkü

böyle bir seçim hakkı olursa süper olur
;)

forum görsel olrak çok iyi bence temanin rengi falan . ama deneyimli arkadaslarimizin veya bilir kişilerimizin yeni başlayanlar bölümünü biraz daha fazla ziyaret etmelerini önerebilirim. bilgilerinize ihtiyaci olan insanlar var

madem eleştri ve önerilere açık bir konu,şahsen forumda yetkili kişiler özellikle adminlerin yaptığı tek şey konu kilitlemek üye olduğumdan beri son mesajlar ksımına adminlerin ismini görünce konuya girmeden son mesajda konuyu kilitlediğini biliyorum ve konuya baktığımda neyle karşılaşıyorum sizce elbetteki sayın üyemiz arama yapın kilitli konu : ) şimdi bu konuda üyeler dahil tüm yönetim üstüme gelecek eminim ama bu baştada dediğim gibi şahsi görüşüm.resim ekleyip program istedim hemen hemen 2 3 hafta tam anlamıyla bir bilgi alamadım.foruma baştan bazı şeyler eklenmiş sonrasında tek şey konu kilitlemek yani yardım amaçlı değilse forum olarak değilde blog tarzı birşey yapılması daha mantıklıydı bence.burası evet gener bilgiler içeren bir forum ama vg sporuda kişiden kişiye değişken bir durum vücut yapıları vs kişiler kendi düzenine göre sorular sorduğunda genel bir şeyi okuyup uygulamalarıda mantık dışı kalabiliyor bazen. Uzun lafın kısası adminler başta olmak üzre yönetimi konu kilitleme dışındada görmek istiyorum

madem eleştri ve önerilere açık bir konu,şahsen forumda yetkili kişiler özellikle adminlerin yaptığı tek şey konu kilitlemek üye olduğumdan beri son mesajlar ksımına adminlerin ismini görünce konuya girmeden son mesajda konuyu kilitlediğini biliyorum ve konuya baktığımda neyle karşılaşıyorum sizce elbetteki sayın üyemiz arama yapın kilitli konu : ) şimdi bu konuda üyeler dahil tüm yönetim üstüme gelecek eminim ama bu baştada dediğim gibi şahsi görüşüm.resim ekleyip program istedim hemen hemen 2 3 hafta tam anlamıyla bir bilgi alamadım.foruma baştan bazı şeyler eklenmiş sonrasında tek şey konu kilitlemek yani yardım amaçlı değilse forum olarak değilde blog tarzı birşey yapılması daha mantıklıydı bence.burası evet gener bilgiler içeren bir forum ama vg sporuda kişiden kişiye değişken bir durum vücut yapıları vs kişiler kendi düzenine göre sorular sorduğunda genel bir şeyi okuyup uygulamalarıda mantık dışı kalabiliyor bazen. Uzun lafın kısası adminler başta olmak üzre yönetimi konu kilitleme dışındada görmek istiyorum

durum izah edilmişti size sanırım anlamamışsınız..

forum kurallara uyan üyeler için var..kurallara uymadığınız sürece uyan üyelerin haklarını ihlal ediyorsunuz demektir..

zaten uyarı maddesinde de belirtildiği gibi sanal bir ortamda sıfırdan program talebinden bulunmak doğru değildir.
bu olayın temelleri vardır ve dediğinizin aksine hele de ilk senelerde kişiden kişiye değişmez..
tüm hareketler başkalarında ne işe yarıyorsa sizde de o işe yarar..
fakat sıralarına,sayısına vs kendiniz karar vermeniz gerekir..buna kadar verebilmek içinde forumda tonlarca bilgi mevcut..

forumlarda kendilerine hizmet etmek zorunda olan yönetici ve üyeler olduğu gibi yanlış bir fikre kapılan kimi üyeler oluyor..biliyorum ki siz bunlardan değilsiniz..ya da umuyorum..
forumlar bilgiyi öğrenme ve paylaşım mekanıdır.. special trainerların (özel eğitmenlerin) ücret karşılığı hizmet verdiği firmalar değil..

Ben kendi konumu örnek verdim ama demek istediğim siteye üye olduğum günden beri son mesajlar kısmına bakıyorum adminler cevaplamışsa konuya girmeden ne yazdıklarını biliyorum ve 1 kere dahi yanılmadım hep kilit hep kilit bir keresinde dahi arkadaşım bunu böyle böyle yapmalısın diye bir mesaj yazdıklarını görmedim. misal aşağıdaki linkte bir konum var flexor isimli moderatörümüz bana göre takviyeli bir program yazmış program yazarken kendi bildiğinden bazı yerleri kısa kesmiş bende yazdıklarında anlamadığım yerleri sormuşum yada olmayan aletler için alternatif hareketler böyle birşey için nicedi konu hala yanıtlanmamış üstüne bir admin konuya giriyor ortada sorun yokken yine üyeyi eleştiriyor oysaki mod program vermiş bense anlamadığım yerleri sormuşum eleştri yerine anlamadığım kısımları anlatması çok daha makul bir tutum olurdu bilmem anlatabildimmi.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/vucut-yap-ma-g-re-t26923p2.html

herkes iyi niyetle yazdığı halde siz;
cevap gelmediğinden bugünde başlayamadım programa
şeklinde sitem etmişsiniz..

ben de özetle;
siz sitem ediyorsunuz ama arkadaşlarım bence fazla bile yardımcı olmuşlar..2.aydaki birine fotosuna bakarak yardımcı olunmuş daha ne istiyorsunuz.........
demişim..

ben yazılanlara birşey demişmiyim hayır ama yazılanlardan anlamadığım kısmı sormuşum ve beklemişim gelmeyincede hatırlarma manasında ufak bir belirtme yapmışım bu sitem anlamında değil ama o kadar açıklama yerine sorumu cevaplamanızda daha mantıklı bir tutum olurdu hadi ben sitem ettim diyelim sizinde sürekli kilit yada yardım niteliği taşıyan yorumlarınızı görememek benim sitemimden daha vahim bir durum bence

Tedirginliğinizi anlıyorum. Fakat sizde bizi biraz anlamanızı rica ediyorum. biz diyorum çünkü yönetim bir bütündür. dieze sorduklarınız yada siteminiz diğer yöneticilerede demiş olursunuz. İlk başta eğer forum kurallarını şöyle güzelce okuyup inceleseydiniz bunların hiç biri yazılmazdı. Yöneticilerin forum kuralları dışında işlem yaptığını belgeleyebiliyorsanız bu başlık altında yazınız aksi takdirde bu boş bir tartışmadan ötesi olmayacaktır.

Bir kaç gündür yeni üye olan kişileri takip etmekteyim üyelik saatinden 1 dk sonra açabileceği bölümlere ''yardım,şuna bakın,nereye açacağımı bilemedim, gibi dikkat çekici başlıklar açmakta. Daha sonrada ''yaa neden kimse yardım etmiyor'' ''ya acelem var '' ''bugun cevaba göre basıcam'' çok şüküki üyelerimizi okadar güzel yönlendirmişizki artık onlarda bu gibi mesajları yanıtsız bırakarak ''önce istemesini bil'' mesajını vermekte.

Kilit konusuna gelince takdir edersinizki trnin en büyük spor alanıyız ve okadar dar sürede okadar fazla başlık açılıyorki bilgiye gerçekten ihtiyacı olanları bir sonraki sayfaya kaydırıyor buda forumun amacı dışına çıkmasına sebep oluyor. eğer online olan bir yönetici varsa hemen sabit kalıpları kullanarak forumu tekrar düzene sokuyor.

Bir başka sitedeki ilginç bir araştırmada üyelerin %90 forum kurallarını okumadığı ve banlanan üyelerinde bu okumayanların %80 oluşturduğu uzun bir çalışmadan sonra tespit edilmiş.

Lütfen forum Kurallarini hepimiz birkez daha okuyalım.

3 senelik üyeyim ilk başlarda yönetimin üslubunu bende sert buluyordum forumu okudukça haklı olduklarını gördüm kurallara uygun davranırsanız herşey düzgün yürür

Gözlemlediğim birşey var son 1 yıl içinde atılan mesajlar yeni üye olan kişiler kaliteyi oldukça düşürdü , hala okumadığım dolu başlık vardır ben eski zamanlardaki başlıkları daha doyurucu buluyorum

Birde foruma yeni üye olan 15-22 yaş arası grup gerçekten saçmalıyor
acaba devamlı 1 kişi var yeni üyelikler alıp bu şekilde davranıyor gibi insanın aklına komple teorilerini getiriticek kadar

flexor forum kurallarına karşı bir tavrım yok yanlış anlaşılmasın,forumun düzeni için illaki gerekli bir şey ki web siteleri forumlar konusunda öncedende belirtmiştim bir ara meslek olarak yaptığım birşeydi iyi biliyorum bu kural sıkıntılarını ben sadece bulunduğum süre içersindeki gözlemlerimin sonucunu forum hakkında açılmış bir anket altında belirtmek istedim tartışma yaratıp huzursuzluk vermek gibi bir niyet içine hiç girmedim buraya görüş belirtirken bu konuda umarım yanlış anlaşılmadım ben görüşümü kırıcı olmadan belirtmeye çalıştım sonuçta belirttimde artık yönetim bu fikrimi ele alır yada yanlış bulup almaz bu yönetime kalmış birşey ben yine görüşlerimizi belirtmeye fırsat verdiğiniz için teşekkür eder konu tartışmaya iyice dönüşmeden kapanmasını dilerim zira ben fikrimi söyleyebilirdim ancak ki söyledim bundan ötesi ucu gelmez bir tartışma olur saygılar : )

3 senelik üyeyim ilk başlarda yönetimin üslubunu bende sert buluyordum forumu okudukça haklı olduklarını gördüm kurallara uygun davranırsanız herşey düzgün yürür

Gözlemlediğim birşey var son 1 yıl içinde atılan mesajlar yeni üye olan kişiler kaliteyi oldukça düşürdü , hala okumadığım dolu başlık vardır ben eski zamanlardaki başlıkları daha doyurucu buluyorum

Birde foruma yeni üye olan 15-22 yaş arası grup gerçekten saçmalıyor
acaba devamlı 1 kişi var yeni üyelikler alıp bu şekilde davranıyor gibi insanın aklına komple teorilerini getiriticek kadar

Asrın78 kısa ama oz yazmıssın..

Bende yazdıklarının tumune katılıyorum..

Forumda herşey iyi güzel , her gün konulara yeni yazılan mesajları kontrol ediyorum ama Kafama bir şey takıldığında Yeni konu açmaya biraz çekiniyorum (gene forumda mevcut, arama yapınız deneceği için)

Araştırma yapıyorum ama yeterli bilgiye ulaşamıyorum yada fazla bilgiden kafam allak bullak oluyor.

Back
Yukarı