Claudbutler
Üye
Neyi açıklayalım? Başlıktaki önerme biz natural vücutcular için gecersiz ve gereksiz bir önermedir. Azcık arastırırsan daha geniş bilgi bulabilirsin sırf bu konuda.bilen biri çıkıp bir açıklama yapacak mı?
Neyi açıklayalım? Başlıktaki önerme biz natural vücutcular için gecersiz ve gereksiz bir önermedir. Azcık arastırırsan daha geniş bilgi bulabilirsin sırf bu konuda.bilen biri çıkıp bir açıklama yapacak mı?
Bende definasyondayım animal cuts ilacım biteli 1.5 ay oldu sana şöyle söyleyeyim bu ilacın kullanımına baktığın zaman sabah aç karınla ve 45 dk antreman öncesi aç karınla yazar ama bu senin spor geçmişi ve antreman ağırlığına da başlıdır çünkü aldığın bu ilaçları ter yolu ile vücudundan atmalısın ve bu ilacı animal nitro ile kombine etmeni tavsiye ederim şiddetle. ek olarak (bu ilacı içeceksen günde 3 litre su içmek mecburiyetindesin bu tarz ilaçların böbreklere zararı çoktur bunu gidermek için ama sakın o 3 litre suyu ben akşam yatmadan önce içerim deme öyle bir hataya kapılma o 3 litre suyu günün belirli zamanlarına böl)iyi aksamlar. Ben sıteye yenı uye oldum. Benım kısa bır sorum olucak ılk olara sıze profılımı yazıyorum:
boy:1.85
kılo:85
yas:23
Benım ıstedıgım karın yaglarımdan kurtulmak ve kaslarımı meydana cıkartmak(herkes gıbı) bu yuzden anımal cut sıparısı verdım fakat nasıl kullanacagımı bılmıyorum? bunun yanında proteın yada amınıo kullanmalımıyım? Anımal cutu aldıgım zaman sadece karın bolgesınımı calıstırmalıyım yaglarımın gıtmesı ıcın? Bılgılerınıze ıhtıyacım var. Tesekkur ederım