Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
herşeyden önce son kullanma tarihinin silinebilir olması gaspari için büyük bir eksi...
mesela benim gasparilerde de kutuda yıpranma olmadığı halde, son kullanma tarihi silikti. fakat şöyle bir durum var, orjinal ambalajın üstüne yeni ambalaj yapıştırılıyor trdeki yönetmeliğe uygun olarak. son kullanma tarihi orjinal ambalajın üstüne sticker gelmeyen kısmından görülüyor. yani orjinal ambalajda yıpranmış olabilir.

ayrıca son kullanma tarihi silikse internette belirtilen son kullanma tarihlerine güvenin. ben 2 kutu birden sipariş etmiştim. aynı seri mal. birinin silikti. silik omayanın tarihi falan da geçik değildi. yani tarihin geçme olayı yok.

fakat, bu çabuk silinmesi ciddi soru işareti
orjinal tarihler silinip üzerine yeni tarihler damgalanmış gibi rahat silinmiş hep tarihler...

fiyatlarının ucuz olması da beni ayrıca kıllandırıyor.
stoğum bitince daha kaliteli oldugunu düşündüğüm bir markaya geçeceğim...

aminomax8000 u alıcagım bende yakında. supplementler.com da 75 lira ****** diye bi sitede 59 lira ****** tan alan varmı acaba güvenilir bi sitemi

Benim üründe de son kullanma tarihi yok..son kullandığım kutunun barkot no.ları 1e 1 aynı ama yeni gelende tarih yok.insan nasıl şüphelenmez!!! Açıkçası ben hiç güvenmiyorum.bunun tesadüf olması,basım hatası olması vs. imkansızdır. göz göre göre sağlığınızla oynamayın arkadaşlar.ben ürünü iade ettim.

Ben geçen sene bu ürünü kullandım, açıkçası memnundum fakat suplement bayisi olan arkadaşıma gelen şikayetler sebebi ile benimde bu ürüne olan güvenim sarsıldı...

( Şikayeler = son 8-9 aydır üretilen gaspari bcaa + aminomax ve glutaminin kalitesinde ve değerlerinde düşüş olduğu hissedilmesi )

Suplemetler.comdan aldım benım urunumdede tarıh sılınmıs geldı ve koruma kapagı acıktı ıcındekı bazı taneler kırık parcalanmıstı yanı sıte ısmı faketmıyor

Suplemetler.comdan aldım benım urunumdede tarıh sılınmıs geldı ve koruma kapagı acıktı ıcındekı bazı taneler kırık parcalanmıstı yanı sıte ısmı faketmıyor

lütfen resim atabilir misin?

supplementler.com en güvendiğim sitedir eğer böyle bir şey söz konusu ise başka yerlerden alıcam.

Benim üründe de son kullanma tarihi yok..son kullandığım kutunun barkot no.ları 1e 1 aynı ama yeni gelende tarih yok.insan nasıl şüphelenmez!!! Açıkçası ben hiç güvenmiyorum.bunun tesadüf olması,basım hatası olması vs. imkansızdır. göz göre göre sağlığınızla oynamayın arkadaşlar.ben ürünü iade ettim.
Bende iade ettim tarihi görünen yeni kutu verdiler.
Ancak eski 325 tablet olanından 2 kutu kullanmış birisi olarak etkisi konusunda sanki daha başarısız gibi geldi.
Üstelik dahada önemlisi miğdemi yakıyor bu seferki. sebebini anlamadım.

Amino asitte mıde yakması gıbı bır problem olmaz baska bırseyden kaynaklıdır bu arada tamam aksam resım atarım fakat arkadasların gıbı benımkıde sılınık yanı sıte farkı yok pıyasadakı cogu urun boyle detaylı arastırmasını yaptım kımısı sorun olmaz dıyor kımısıde sorun olur kullanma acıkcası herkez gıbı kafam karıstı ınsan saglıgı bukadar ucuz olmamalı

ucuz etin yahnisi yavan olur arkadaşlar ben gaspari ürünlerinden uzak durun derken sitede eleştirildim . nereden geldiği belli olmayan ucuz ürünleri kullanıp sağlığınızı tehlikeye atacağınıza hardline ürünlerini kullanın bundan on kat daha sağlıklı olur en azından ne kullandığınızdan emin olur tereddüt içinde kalmazdınız.

Arada zaten daglar kadar fark var hardlınenın kreatın urununu aldım bu sorunların hıcbırını yasamadım ne tarıh sılınık nede koruma kapagı cıkıktı

en azından karşımızda muhatap alabileceğimiz bir üretici var.son dönem sporcu gıdalarına rağbet artınca piyasalar bir sürü sahte veya kalitesi düşük ürünlerle doldu dikkatli olmak lazım sağlık herseyden önemli.

Arkadaşlar gasparinin etkisi azalmış yorumları falan var hala kullananlar yada yeni alanlar etkilerini yazabilirlermi ona göre bu ürünü alıcam yada universalı.

arkadaşlar türkiyede satılanlar 325 tablet diyorsunuz ama ankarada 3 mağazayı aradım hepside 350 tablet 325 piyasada yok diyor.siz nasıl bulamıyosunuz anlamadım

1 ay once bende aldim bu urunu tabletlerde yazi olmamasi suphelendirdi supplement satan bir tanidgim tablet uzerinde gaspari yazisi olmasi gerekiyor dedi elden cikarmayi dusunuyorum sizce kullanmalimiyim.

1 ay once bende aldim bu urunu tabletlerde yazi olmamasi suphelendirdi supplement satan bir tanidgim tablet uzerinde gaspari yazisi olmasi gerekiyor dedi elden cikarmayi dusunuyorum sizce kullanmalimiyim.

Sizin ürününüz sahte mi değil mi bilemem ama orijinal ürünlerde de Gaspari yazmıyor.

Back
Yukarı