Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
Arkadaşlar bu ürünü alabileceğim güvenilir bir site önerenbilir misiniz suplemenyler.com da kalmamış da ısrarımın nedeni f/p oranının çok iyi olduğu söylenmesi ..

www.******.com.tr dan alabilirsin kardeşim gerçekten fiyatlarıda ucuz öneririm

ürün bugün elime geçti. deneyimlerimi yazmak isterim. Öncelikle şunu belirtmek istedir değerlendirme yapmak için 1 antreman çok kısa bir süre en az 1 kutu kullanılmadan değerlendirme yapılmaz. Spora ( eskiden de yapardm ama ara verdim 7 ay ) 2 ay önce başladm 3. aya gircem haftaya.bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum bu 2. senem ilk aydan itibaren spordan eve gelince aşırı bi ağrı ve yorgunluk olurdu bu sebeple ders bile çalışamıyordum 2 aydır. bugün antremandan 40 dk önce ve antremandan hemen sonra 4 adet gaspari amino içtim. size yemin ediyorum şu an hiçbir yerimde ağrı,sızı yok. kaslarda gözle görülebilir bi sonuç için en az 1 kutu bitirmek lazım. ama almak isteyen arkadaşlara söylemeliyim ki aşırı bi ağrı yorgunluk hissediyorsanız bu ürün tam size göre ve çokta ucuzdur.Ağırlık çalışırken de o anki ağrılarınızı büyük ölçüde engelliyor. kokusu biraz iğrendiricidir. tabletler çok büyük değildir başta biraz zorlansanızda 3. haptan sonra rahat içersiniz.

ilk kutuyu bitirince burdan yine sizi bilgilendiririm. çok fazla bi gelişme olmazsa dahi bu ürünü bırakacağımı zannetmiyorum sonuçta öğrenciyim bu fiyata böyle bir ürün bulunmaz neden bu kadar ucuz bende anlamadm :D

iyi forumlar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:34 ----------

Evet kardeş güvenilir sitedir eğer ürünü ordada bulamazsan GNC Live Well bak derim

o nasıl bi sitedir kardeşm be :D kusura bakma ama buradan alışveriş yapmak için bayağı bi zengin olmalısın heralde :D optimum gold whey 239 tl. korktum fiyatlara bakınca :D bodyforumtr'nin sponsoru olan supplementler.com dan alışveriş yapmanızı öneririm 1 günde kapında ürün ve ucuzda

Antrenmandan 30 dk once 4 tableti kirarak ictim.İcindeki taurin sayesinde agirliklarimi biraz daha arttirdim ve com verimli bi antrenman yaptim.bu 2.kutum ilk kutudan bu verimi almamistim,bilmiyorum bu kutu gercekten etkili fakat ant sonrasi aldigim 4 tablet sonucu gece yanaklarimda hafif bi yanma hissettim kas agrisi kesinlikle olmadi gayet memnunum kutu bitince hacim veperformans acisindan tekrar yazarim iyi forumlar

ürün bugün elime geçti. deneyimlerimi yazmak isterim. Öncelikle şunu belirtmek istedir değerlendirme yapmak için 1 antreman çok kısa bir süre en az 1 kutu kullanılmadan değerlendirme yapılmaz. Spora ( eskiden de yapardm ama ara verdim 7 ay ) 2 ay önce başladm 3. aya gircem haftaya.bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum bu 2. senem ilk aydan itibaren spordan eve gelince aşırı bi ağrı ve yorgunluk olurdu bu sebeple ders bile çalışamıyordum 2 aydır. bugün antremandan 40 dk önce ve antremandan hemen sonra 4 adet gaspari amino içtim. size yemin ediyorum şu an hiçbir yerimde ağrı,sızı yok. kaslarda gözle görülebilir bi sonuç için en az 1 kutu bitirmek lazım. ama almak isteyen arkadaşlara söylemeliyim ki aşırı bi ağrı yorgunluk hissediyorsanız bu ürün tam size göre ve çokta ucuzdur.Ağırlık çalışırken de o anki ağrılarınızı büyük ölçüde engelliyor. kokusu biraz iğrendiricidir. tabletler çok büyük değildir başta biraz zorlansanızda 3. haptan sonra rahat içersiniz.

ilk kutuyu bitirince burdan yine sizi bilgilendiririm. çok fazla bi gelişme olmazsa dahi bu ürünü bırakacağımı zannetmiyorum sonuçta öğrenciyim bu fiyata böyle bir ürün bulunmaz neden bu kadar ucuz bende anlamadm :D

iyi forumlar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:34 ----------

o nasıl bi sitedir kardeşm be :D kusura bakma ama buradan alışveriş yapmak için bayağı bi zengin olmalısın heralde :D optimum gold whey 239 tl. korktum fiyatlara bakınca :D bodyforumtr'nin sponsoru olan supplementler.com dan alışveriş yapmanızı öneririm 1 günde kapında ürün ve ucuzda

Kardeş pahalıdır çünkü gnc dünya markası orjinal mal garantisi ve kullanma tarihi çok uzun diğer sitelerde vb ucuz satılan malların sahte olması ve bunun yanında son kullanma tarihi çok kısadır mesala bir supplement oldukça ucuz ise ve yanındada hediye veriyolarsa büyük ihtimal son kullanma tarihi gelmiştir. n e o s a n t e'yebakabilirsin geçen burdan lipo 6 aldım 73 tl ye güvenilir bir sitedir yeri ise taksimde

Son düzenleme:
Ürünü dün N11 üzerinden aldım. Bugün elime ulaştı. Tabletler kahverengi, bazıları beyaz demiş ben 6000'in olanı kullanıyordum o beyazdı. Bunda herhangi bir sıkıntı var mıdır. Orjinallik konusunda son kullanma tarihi 2015 yazıyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:59 ----------

Ürünü dün N11 üzerinden aldım. Bugün elime ulaştı. Tabletler kahverengi, bazıları beyaz demiş ben 6000'in olanı kullanıyordum o beyazdı. Bunda herhangi bir sıkıntı var mıdır. Orjinallik konusunda son kullanma tarihi 2015 yazıyor.

Satıcı firma ile görüştüm eski üretim olanların((325'lik tablet olan) beyaz olduğunu ve yeni üretilenin ise 350 tabletlik olanın kahverengi olarak geldiğini söylediler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:59 ----------

Satıcı firma ile görüştüm eski üretim olanların((325'lik tablet olan) beyaz olduğunu ve yeni üretilenin ise 350 tabletlik olanın kahverengi olarak geldiğini söylediler.

Bende aldım fakat benimki beyaz ama hafif kahverengi bej rengi gibi birşey

Bugun off gunumdu.Amino kullanimini kesmemek ve vucudu biraz daha alistirmak icin amino kullanimini kutu bitene kadar kesmemeyi dusunuyorum kutu bitincr 1ay toparlanma surecine gircem.sabah ogle aksam 2 ser tane aldim bide yatmadan almayi dusunuyorum her gun 8 tablet seklinde. Tecrubeli arkadaslar ysrdimci olursa sevinirim.

Ben salondan 85 liraya aldım bu ürünü sanırım tam araştırmadığım için salon hocası sağolsun affetmedi. Bu ürünü kullanalı 1 hafta oldu ve etkisini yazmak için çok erken.Ve bu arada böyle bir foruma neden daha önce kayıt olmadım hala şaşkınlığım var, o kadar bilgili şeyler varki..Herneyse sonuçlarını herkesle paylaşırım. iyi geceler iyi yorumlar:)

Arkadaşlar selamlar ürünü yeni aldım kullanmaya bugün başlıycam ürünü anrtemandan 40dk önce alınması gerektiği yazıyor GNC'de yalnız fitness eğitmenim 1-1.5 saat önce alırsan kana tam karışmış olup daha etkili/verimli olacağını söylüyor ve antremandan hemen sonra ise yine 4 tablet olarak almam gerektiğini profesyonel arkadaşlara soruyorum antreman öncesi 40dkmı yoksa 1-1.5 saat öncemi almam doğru olur.

Merhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu foruma girmeyeli.Bu ürünü 2-3 gündür kullanıyorum.
Aminoasit kullanıp da etki alamayan suçu daima kendinde bulmalı.
Aminomax8000 e gelince gece yatmadan önce kesinlikle alınmamalı özellikle 3-4 tablet gibi.Ciddi bir kalp çarpıntısı yapıyor sanıırm içindeki yüksek taurin etkeni buna sebep..İlk kullanımlarda baş ağrısı yapabilir onun için bol su ile alın.Antrenmandan 45 dk once bol su ile 80 kilo üstü 5-6 tablet antrenmandan hemen sonra 5-6 tablet olarak kullanımı efektif olacaktır.Bunun dışında sabah kalkar kalkmaz 2-3 adet alınmasını öneririm.Antrenman olmayan günlerde de 80 kilo üstü atletler yaklaşık 15-16 aminoyu gün içerisinde 4'e ayırarak almaları.Bunun dışında bol proteinli öğünler ile tüketimi arasında 1-2 saat zaman farkı olmalı.Sebebi vucut iki kaynaktan birini tercih edecektir.Sonuç : İshal..
Bunun dışında insanlar aminodan mucize beklemesinler.Ama uzun vadede iyi sonuç alacaklarına emin olmalılar

Optimum Whey + Universal Creatine kullanıyorum bunlara ek aminoasit almak istedim ancak ürün kalitesi olarak şüphelerim var. Fiyatının uygun olması ilgimi çekiyor ancak güvenemiyorum. Tabletleri kahverengiye yakın olan var beyaz olan var çok karışık durum.

Türkiye'deki yeni etiketli ürünlerde kutunun arkasında aminoasit değerleri var. Rica etsem elinde olan biri bunun fotoğrafını yayınlar mı?

kutu yarıya geldi renkleri hafif sarı gibi dışına kolay yutulsun diye birşey sürmüşler iyi güç artışı sağladı

Back
Yukarı