Genel Beslenme Mantığı (Nasıl Kilo Alırım?)

tam yerine geldin dostum ben 52-56 aralığında idim şu an kilom 77 spora başladım
1-her şeyi denedim deme zira denemediğin çooooooook fazla yol yordam yöntem var
2-senin yediklerin rahmetli annanemin perhis yemeği kadınların rejim yemeği kadar bile kaloriye sahip değil
3-gece neden geç yatıyorsun
4-sabah neden geç kalkıp kahvaltı yapmıyorsun
5-neden spora başlamıyorsun
6-neden tv internet başında hantal hntal oturup hareket etmiyor oyun oynuyorsun
7-annen sana hiç ekmek yedirmedi mi diye moralinimi bozuyorlar neden çok ekmek yemeyi kilo almak sanıyorsun
8-iştahını artırmak için neden aktardan çok çeşitli iştaah açıcı şbitkiler almıyorsun
9-neden bal süt pekmez karışımıyla cırcır olmadan hemen kilo alacağını sanıyorsun
10- gençsin anladık da 62/2 ye neden ara vermıiyorsun devamlı fırsat kolluyorsun
11-futbol absket gibi boş sporlardan neden uzak durmuyorsumn
12-nedne yüzmeye başlamıyorsun
13-her sabah 30 adet leblebi gibi neden zeytin yemiyorsun
14-her sabah neden tahin pekmez karışımına ekmek banıp şişmiyorsun tahin oranı daha fazla olacak biraz katı oalcak bim de fiyat uygun
15-akşamları neden boza içmiyorsunn bimde uygun fiyat
16-alkol ve sigarayı neden bırakmıyorsun
17-öğün aralarında kilo alacam diye cırcır olup mideyi bozup enden kuruyemişlerle iştahını kapatıyorsun
18-neden pes edip kilo alacağına inanmıyorsun önce düzeleceğine inan moral herşeyin başı hücreler ona göre pozitif olsun yediğin yarasın ben bir gün düzelceğim dedim ve 35 yaşında düzeldim kendini inandır
19-neden tavuklu pilav ve hoşafa abanmıyorsun
20-neden az ve kalorisiz yemekler yiyor pes ediyorsun
21-neden akşam yemeğinden sonra spor yaıp spordan sonra 1 öğün daha yiyerek 4 öğüne çıkartmıyorusn öğününü
22-neden protein karbonhidrat yüklemesi yapmıyorsun
23-neden hiç meyve yemiyorsun
24-neden yemeğini süsleyip albenili bir hale getirmiyorsun
25-neden zeytinyağını yemekelrde özellikle sabah kahvaltısında yeterince kullanmıyorsun

Back
Yukarı