Genel Beslenme Mantığı (Nasıl Kilo Alırım?)

Merhaba arkadaşlar benim çok garip tavsiyesi zor bir durum söyleyecem ben de 6 aydır bu durumdan dolayı şaşırıyorum ne yapsam ne etsem bir türlü hacim alamıyorum bende mide alerjisi var alerji derken balık et tavuk yiyemiyorum vejetaryan değilim bir tür alerjiymiş eti kıymalı bide olarak kandırabiliyorum midemi bir nevi psikolojik yani tavuk ve balık ne yapsam kandıramıyorum ama kıymalı pide yedim zaman çabuk yağlanıyorum göbek çok çabuk şekilde çıkıyor piyasaya ama ectomorpi bir tipim var zayıfım ve hacim de alamıyorum kıymalı pide yersem göbek çıkmasından korkuyorum bu sefer de yaşım 32 boy 1.67 kilo 67 ama hacim yok kaslarım gelişiyor ama büyümüyor protein tozu olarak weider %100 aldım etkisini gördüm 2 çeşit protein tozunda etki alamadım scetic %100 profosyonel ve nutreid issolete diye şeyleri aldım hiç gelişim olmadı weider de gelişimi çok az da olsa gördüm. ve ne olur ne olmaz diye hasteneden ölçüm yaptırdım 9 aralık 2016 da ölçümlerim ingilizce yazdığı için anlamadım sizlerin yardımına ihtiyacım var bir akıl vermenizi istiyorum[DOUBLEPOST=1486309056][/DOUBLEPOST]
Merhaba arkadaşlar benim çok garip tavsiyesi zor bir durum söyleyecem ben de 6 aydır bu durumdan dolayı şaşırıyorum ne yapsam ne etsem bir türlü hacim alamıyorum bende mide alerjisi var alerji derken balık et tavuk yiyemiyorum vejetaryan değilim bir tür alerjiymiş eti kıymalı bide olarak kandırabiliyorum midemi bir nevi psikolojik yani tavuk ve balık ne yapsam kandıramıyorum ama kıymalı pide yedim zaman çabuk yağlanıyorum göbek çok çabuk şekilde çıkıyor piyasaya ama ectomorpi bir tipim var zayıfım ve hacim de alamıyorum kıymalı pide yersem göbek çıkmasından korkuyorum bu sefer de yaşım 32 boy 1.67 kilo 67 ama hacim yok kaslarım gelişiyor ama büyümüyor protein tozu olarak weider %100 aldım etkisini gördüm 2 çeşit protein tozunda etki alamadım scetic %100 profosyonel ve nutreid issolete diye şeyleri aldım hiç gelişim olmadı weider de gelişimi çok az da olsa gördüm. ve ne olur ne olmaz diye hasteneden ölçüm yaptırdım 9 aralık 2016 da ölçümlerim ingilizce yazdığı için anlamadım sizlerin yardımına ihtiyacım var bir akıl vermenizi istiyorum resmi yükleyemedim hata veriyor söyle yazım ben Body composition
Weight /64.6 oprimal std. w.t 61.4
[55.2 - 67.5 ]
L.B.M. / oPTİMAL 52.1
[49.1 - 52.2 ]
s.l.m / optimal 48.3
[45.5- 48.5]
T.B.W OPTİMAL 37.5
[35.3 - 37.5]
PROTEİN OPTİMAL 10.8
[9.8 - 11.0]
MİNARAL OVER 3.8
[3.5 - 3.6]
bODY FAT OVER 12.5
[9.2 - 12.3]
Abdominal analysis level 7 v.f.a 65 cm kare a.c 82.1 cm w.h.r 0.82 [0.75 - 0.90]
B.M.R 1415 KCAL T.E.E 2178 KCAL
impedance 392

Son düzenleme:
Arkadaşlar yulaf unu pratik oluyo diye suya veya yoğurda karıştırıp içiyorum bunun bi zararı varmıdır? Sitede pirinç unuyla ilgili şeyler okudumda yulaf unu hakkında birşey görmedim

Yeni başlayan birisi 5000 kalori alsın her gün yağ tulumuna döner.

Şuan bu programı uyluyorum tıpa tıpa aynısı sadece fıstık ezmesini hiç kullanmadım onun yerine kahvaltıdan sonraki öğünümde ya ton balığı yada 3-4 ceviz ve kuru kayısı tüketiyorum 1 haftam bitti yavaş yavaş gözle görünen kemiklerim kapandı.Mesela ara öğünde 1 haşlama patates ve 100gr ton yiyebilirmiyim ? Yalnız tek kafama takılan soru her ana öğünlerde nekadar yemek yemem gerektiği klasik 1 tabak karbo. 150 gr kadar tavuk ana öğünlerde 500-600 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum.Wrestler ana öğünlerdeki miktarlar konusun birazcık yardımcı olursan çok sevinirim fazlada abartmamak lazım (2 tabak karbo mesela) 9 aylık yazıldım çünki bb'e acelem yok yağsız hacimlenmek istiyorum şimdiden teşekkürler forumdaki makaleleri çok arastırdım bu beslenme tarzı fazlasıyla başarılı bir planlama.Sormak istediğim ana öğünlerde nekadar yemek yemem gerektiği. BOY 1.74 KİLO:56
Teşekkürler bilgilendirme için işe yarayacağını düşünüyorum

Back
Yukarı