goldtrapper58
Yeni Üye
hocam yeni fotolar beklıyoruz geciştirme bizi senin rsimleri bulmusken somurelım zaten paylasım pek olmuyor bu aralar bende salondakı arkadaslarımınkı cekıp cekıp eklıyorum yaknında gne ekleyecegım 

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
centaur inan kendime göre en zor şartlarda çalışıyorum.bundan 5-6 yıl önce aklım neredeydi acaba.ozamanlar hem vakit hem diğer yönlerden tamamen rahattım.neyi başardıysam son 2-3 yılda yaptım.buradaki herkes benim gibi şartlarını zorluyor ama önemli bir nokta varki benim zamanımda böyle güzel bilgiler yoktu.internet yoktu daha doğrusuCENTAUR dedi:Canavar gibisin guard, 47,5 cm kol çok iyi imrendim doğrusu, fotoğrafı çektirirken biraz karın kaslarını kontrol etseydin göbeğin hiç ortaya çıkmayacağı belinin çok kalın olmadığından belli.
Madem konu açılmış bari soyunma odasında veya evde birkaç tane daha foto çektirsende gözümüz gönlümüz açılsa çift biceps, sırt falan.
karın kısmında aslında kat kat yağ goruntusunden ziyade bombe var desem daha dogru olur.çunki sarkmış haliyle veya goruntusu ile yağ yerine bombe var ama dediğim gibi bu resımde hareketten dolayı daha fazla çıkmış.boy 173 kilo 96'a düşürdüm.kollarda daha once daha az ölçü ve daha fazla yağ vardı.fazla değil daha 3 ay önce falan.hem ölçüyü arttırdım hemde yağ yüzdesini aşağıya çektim.amaç diyet olunca benim vucut normalden hızlı bir tepki veriyor.amaç hiçbir zaman tam define olmak değil ama bu halimden birazcık daha define olursam yeterlidir.45 yapayım yeter demiştim ama ölçüyü biraz geçtim gibi.bu boyla biraz fazla kaçıyor sanki ama dur demekte içimden gelmiyor.en son diyet donemındede 1cm kadar ölçü alıp noktayı koymayı planlıyorum.hayırlısı.yorumlarına teşekkürler.hernan77 dedi:guard resimdeki görüntü ile geçek görüntü arasında fark olabilir. üst vucut olarak iyi duruyorsun ama söğlediğin gibi karın kısmı bu foto da yağlı görünüyor. kollar falan sağlammış 47.5 iyi bir ölçü. bu arada boyun ve kilon nedir belirtirsen seviniriz. biraz yağ atıp kollarıda define yaparsan 45 falan süper durursun. gerçi senin amacın ne onu bilemiyorum. belki daha da kalınlaşıp ondan sonra yontayım diyorsundur. neyse kolay gelsin...........
yolun sonu malesef zaten yaklaştı mpoison kardeş.sporu bu sene eve taşımayı düşünüyorum ve daha fazlasını yapmam engelleniyor.sağlık olsun.bunu korusam oda yeter bana.Mpoison dedi:İyi yolda gittiği belli o göbekte gittmi yolun sonu parlak...
sağol bukatto ama öyle bir yazmışsınki şimdi bu maili işyerinde okuduğum için şeytan diyor git birkaç tane forklift kaldırbukatto dedi:açıkçası merak ediyordum guard nasıldır diye? kollara bakınca aklımdan geçen ilk düşünce, "dünyanın yükünü sen mi kaldıracaksın?" oldu![]()
ne alakası var bilmiyorum ama aklıma bu geldi ister istemez. kollar balon gibi olmuşşşta net bir foto daha açıklayıcı olacaktır muhakkak![]()
okadar mesafe yürünürmü yaa.sen ne yaptın.attığım adımın kalorisini hesaplıyorum diyette ölçü kaybı minimum olsun diye.her pazar o dediğin yolda veya han kafe cvarında gezerim ama ince belle görüntülemek imkansız.dar kıyafetler yasak olduğu için yazlık kıyafetlerim oldukça döküm kıyafetler arasından seçiliyor.BaBe ShaQ dedi:guardbody o bel ne zaman incelir,hükümetten tarzan meydanına kadar olan mesafede ne zaman ince belle dolaşırsan o zaman yorumun kallavisini yapıcam
Ama kollar yeterince tatmin edici.tebrik ederim
Bide bu çalıştığın salon Otel Arma sırasında pasaj içinde olan salon mu ?Yoksa Lisenin karşısındaki mi ?
guardbody dedi:okadar mesafe yürünürmü yaa.sen ne yaptın.attığım adımın kalorisini hesaplıyorum diyette ölçü kaybı minimum olsun diye.her pazar o dediğin yolda veya han kafe cvarında gezerim ama ince belle görüntülemek imkansız.dar kıyafetler yasak olduğu için yazlık kıyafetlerim oldukça döküm kıyafetler arasından seçiliyor.
ishak hocanın salonu kıckbox üzerine orada body imkanları oldukça kısıtlı.aletlerin açıları sanayi yapımı olduğundan tam tutarlılık göstermiyor.bu nedenle tercih etmedim.okulun karşısındaki energym ise elit tabaka (fiyat yuksek) ve fıtness meraklıları için dizayn edilmiş.bu yuzden orayada sadece salon sahibini ziyaret amaçlı giderim.yol yakın olsa besyo içindeki salon benim favorım ama hem uzak hemde kalabalık oldugundan beni daraltıyor.garaj yakınlarındayım.ufak ama bana yeterli.birde şu var;belin nekadar ince oldugunu gosterecek kapasitede bir t shırt tercıh edecek olursam kaldırım genelde boşalıyor ve gözler bana donuk oluyor.rahatsız edici...
omuzlar diyerek sanırım yan omuzlardaki ayrımı soyledın.inan benide en çok yoran ve en geç verım aldıgım kısımlar orası.ne super setlemeler ne cable çalışmalar denedım ama en fazla bukadar oluyor şimdilik.kalınlasıyor ama ayrım nanay.önerin olursa mutlaka duymak isterim.Yorumların için teşekkürler.sıkıştırmaya devamFleXoR dedi:guardboy dostum çok sağlam görünüyorsun tebrik ederim..
birazda seni sıkıştıralımomuzlarada biraz eksik var gibi oda tamam olursa çok iyi olur
guardbody dedi:BaBe ShaQ;
pörtleme lafını bugün ikinci okuyuşum ve gülmekten yüz kasları gerildi.bıraz daha gerılırse beni estetık cerrahıde ziyaret edersınız.bu kelime komiğime gidiyor nedendir bilmem![]()
besyo spor salonunda 100 kilonun uzerınde bırkaç body meraklısı vardı bırzamanlar.gecenlerde bırkaçını gordum ve hepsı benim sikletten aşağılara inmiş.kesin sen çıktın karşılarına ve pörtlemişsiniz diye morallerını bozdun.belki tanırsın hastanenin acil servis güvenliklerinden Uğur vardı.adam incelmiş artık bana garip lakaplar takmaya başladı.sen birkaç kişinin daha göbeciğine takarsan yakında o salonda ölçü namına bir goruntu kalmayacak.en azından güreşçilere bulaşma bari.severler beni![]()
şaka bir yana umarım işten fırsat bulup bende gelirim sizin salona.jimsa ile çalışmayalı uzun zaman oldu.yorumlara tesekkurler bu arada.