• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Guardbody Bulk Dönemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
guardbody iyi bilir ben ikiz büyüttüm hemde askerde:)...İnşallah görmeye gelicem yeğenimi inşallah bi sağlıklı doğsun da doğumun şerefine shakerlar dolusu protein tozu akıtıcam babnın başından aşağı:)

Guardbody ,

allah sorunsuz ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.
benim de 9 yaşında oğlum , 1,5 yaşında kızım var , valla kız kapılarda karşılıyor beni.
allah herkese nasip etsin.

konu iyice sapmış ama olsun :) anneci ergen bir kardeşiniz olarak, evladınızın Allah'tan sağlıklı, sıhatli, mutlu, huzurlu, başarı ve bereketli bir yaşam sürmesi, vatanına ve ailesine faydalı bir birey olması dileğiyle...

teşekkürler Klitschko.bahsettiğin türden çelişkiler benim ailemdede hep olurdu.ben ozamanın insanlarında bu davranışları daha çok görüyorum ve artık rahatsız etmiyor.tabiki bizler yeni nesil olarak anne babadan çok arkadaşlıkta ederek bağlarımızı daha sıkı tutmak için elimizden geleni yapacağız.

kutlukan yalan söyleme...düğünede geliyordun en son ama yalanmı oldu dumanmı oldu bilmiyorum seni göremedim.Allah sağlık sıhhat versin de ben herkesi görmek isterim tabi.umarım gelemeyenlerin yanına gün olur ben giderim birgün.

bu sefer kesin hanım bile soruyor ne zaman gidicez diye...

Back
Yukarı