B3RkOvi
Üye
BaBe ShaQ dedi:guardbody dedi:BaBe ShaQ;
pörtleme lafını bugün ikinci okuyuşum ve gülmekten yüz kasları gerildi.bıraz daha gerılırse beni estetık cerrahıde ziyaret edersınız.bu kelime komiğime gidiyor nedendir bilmem![]()
besyo spor salonunda 100 kilonun uzerınde bırkaç body meraklısı vardı bırzamanlar.gecenlerde bırkaçını gordum ve hepsı benim sikletten aşağılara inmiş.kesin sen çıktın karşılarına ve pörtlemişsiniz diye morallerını bozdun.belki tanırsın hastanenin acil servis güvenliklerinden Uğur vardı.adam incelmiş artık bana garip lakaplar takmaya başladı.sen birkaç kişinin daha göbeciğine takarsan yakında o salonda ölçü namına bir goruntu kalmayacak.en azından güreşçilere bulaşma bari.severler beni![]()
şaka bir yana umarım işten fırsat bulup bende gelirim sizin salona.jimsa ile çalışmayalı uzun zaman oldu.yorumlara tesekkurler bu arada.
Güvenlikçi adam artık eczanenin vazgeçilmez personeli oldu.Ve yukarıda "göğüs ölçüsüyle bel ölçüsü aynı"dediğim adamların başında Uğur gelio.Ben hergün söylüyorum o da hergün hatırlattığım için küfredio.Hatta "salonda çalışırken pörtlek göbeğin görünmesin diye kemer takıyosun" dediğimde çıldırıyo.Haklıyım..çünkü ben güvenlik işi yaptıgı zamanlarda Haftada 2 kez çok daha fit görüodum onu..Şimdi havası indi..Belkide hergün beraber olmamızdandır(Allah bana peygamber sabrı verdi herhalde ki tahammül edebiliyorum
)..Belkide gerçekten benden kaynaklanıodur.Çünkü ben o salona başladığımda ortalık hatundan geçilmiodu..Benim antrenmanlarımı görünce hepsi dağıldı.Uğur'un tav oldugu durumlardan biride bu.."Hatunların moralini bozdun,benimde alanımı :!: daralttın"diyip duruyo (Uğur'un kendi diliyle) :lol:
Bizim supplement satan Faruk bile 40 lı yaşlarda olmasına rağmen Uğurdan çok daha iyi..Allah akıl fikir versin artık
Ayrıca besyodaki güreşçi arkadaşların bir kısmıyla aynı apartmanda oturuyorum.Problem olmaz sanırım
Sonuçta tek temennim var..Umarım Uğur gibi olmazsın![]()
İyi haberlerini bekliyoruz![]()
aaaaaaaaaa