• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten şöyle bir olay var buraya 3 sene öncede olsa konulan resimler eleştiri için konuluyor. aradaki fark geçen 3 sene içinde vücuda yapılacak yorumun kalmaması değil resim sahibinin hayalindekindeki vücuda ulaşması bana kalırsa.başda eleştirilecek bir vücut konulabilir topiclere buna karşı olumlu olumsuz yorumlar yapılır fakat olay kişinin kendince artık bu kadar demesiyle sona erer. hakan da bunu belirtmiş fakat hala bacak bacak diyenler çıkmış ben buna şaşırıyorum. sonuçda biz bir takım yorumlar yapabiliriz olumlu veya olumsuz fakat kimsenin nasıl bir vücut arzuladığını bilmiyoruz. belki kişi gelmek istediği noktaya 10 ayda gelmişdir.bizim bunu değiştirme imkanımız yok. son olarak keşke 3 sene önce bu sitede olabilseydimde az da olsa eleştiri yapabilseydim.

Yarışmalara girmek düşünülmüyorsa zaten kanatların fazlasıyla geliştirilmesi hatta geliştirmek için özel çaba sarf etmek bile yersiz.
Boksörlerin yumruk atma gücünü etkilediği için kanat çalışmadıklarını duymuştum, kanat hantallaştırdığı gibi görüntü olarak karşı cins için itici bile gelmekteymiş...

hakan nerdesin neler yapıyorsun. uzun zamandır foruma fazla takılmıyorsun...salon falan açabildin mi?

hakan nerdesin neler yapıyorsun. uzun zamandır foruma fazla takılmıyorsun...salon falan açabildin mi?
foruma girecek öyle çok zamanım yok salon açmaktan ziyade işleyen bir yeri devir almak daha mantıklı geliyor bana yakın vadede öyle bir durum gözükmüyor şu an bornova küçükpark ta çalışmaya devam ediyorum

Allah için güzel vücut hatlar cok dikkat cekici devamını dilerim:D

arkadaslar forumda hakani yakindan taniyan veya calistigi salonda falan calisan varmi..coktandir görünmüyor,ben ciddi ciddi merak ettim..nerde bu adam

tamam hersey güzel ama bacaklar özellikle kalflar bana geride kalmıs gibi gördüm ama vücut gercekten cok iyi

Bende kür yapmayi dusunuyorum, cok enteresan geldi zira sustanon asil etkisini 3 ya da 4. haftadan sonra gosterir derler.
Yani, 4 ayri testosteron esterden olusuyor ve bunlarin vucuda karisma sureleri birbirlerinden farkli bildigim kadariyla.
Sustanon isin icine girince, 6-8 hafta kur tavsiye ederler.
4 haftada zaten sustanonun vucuttaki anabolik etkileri ancak kendisini gostermeye baslamisken, kuru kesmeyi anlayamadim.
Bu kadar sorgulamamin sebebi, bende ciddi olarak, vucudumu yaglardan arindirip temizleyerek, bu yaza kadar 8 haftalik kur dusunuyor olmam.
Isin inceliklerini sizlerden ogrenmek istiyorum, ama birbirimizi doğru yönlendirelim lütfen.

bak benden bi tavsiye sana ben henüz 18 yasındayım ama sustanon kullanmanı kesinlikle tavsiye etmem spermin ölü cıkar ileride bu yaşta sorun olmazda bide yan etkileri 40 dan sonra meydana cıkar primobolan kullana bilirsin 4 haftalık haftada 1 defa olmak şartınla sonra 3 4 ay dinlenirsin tekrar 4 haftalık yaparsın ama onuda fazla yapanı tavsiye etmem yan etkileri var 3 defa yaparsan bu verdim programı bide sana önericem bişi daha var Wieder aminoasit 3050 ideal gelir sana bide kilo aldırıcı gerekiyorthums:kolay gelsin

bak benden bi tavsiye sana ben henüz 18 yasındayım ama sustanon kullanmanı kesinlikle tavsiye etmem spermin ölü cıkar ileride bu yaşta sorun olmazda bide yan etkileri 40 dan sonra meydana cıkar primobolan kullana bilirsin 4 haftalık haftada 1 defa olmak şartınla sonra 3 4 ay dinlenirsin tekrar 4 haftalık yaparsın ama onuda fazla yapanı tavsiye etmem yan etkileri var 3 defa yaparsan bu verdim programı bide sana önericem bişi daha var Wieder aminoasit 3050 ideal gelir sana bide kilo aldırıcı gerekiyorthums:kolay gelsin

2006 ocağında yazılan bir entry ye yorum yazmak hangi akla hizmet acaba?40 sayfa önce yazılmış :)

ayrica isin tuhaf yani birde arkadas biseyler söyleyerek iyilik yapmaya calisiliyor.ama kendisininde bilgisi yok denecek kadar az.4 haftalik primabolon kürü ve haftada bir kere sadece..insana ya hic baslama yada yapiyorsan düzgün yap derler..
biraz forumu arastirmani öneririm sana 4 hafta kür olmaz hele haftada 100 mg primoyla hic olmaz.ve ayrica buna bile cok diyorsun..haftada yarim sise (50 mg) primo nasil iyimi ?
steroidler zaten zararli ama inan senin gibi bu iis hic bilmeyen insanlarin elinde daha zararli...son dedigine katiliyorum ama sen amino asid al on kullan.emin ol tavsiye ettigin kürden daha cok yararini görürsün

Rıdvan gene olay çıkarmışsın:) Arkadaşlar bu kişiler nerdeler acaba yasaklı üyede değiller baksanıza kaç sayfalık bol katılımlı konular açmışlar..Bu arada hakan79 şimdi 30 yaşında olmalısın yeni resimleri koyacakmısın bende 30 yaş fobisi varda bakalım yaşlanmışmısın..hadi kolay gelsin..

Konuya şöyle bir göz attım 40 sayfaya.Acayip entrikalar var okuduğum en geniş konu bu sanırım bb konusunda kişilerin tavırlarını çekemeyenlerin davranışlarını gördüm cidden ilginç.Hele konunun başlangıcının 2006 olduğunu görünce koskoca 3 yılın özetini okuduğumun farkına vardım :) :)

Spor hayatının devamını diliyorum senin gibi birinin 50-60 yaşına kadar bu sporla ilgilenmesini umarım gerek antrnör gerek sporcu olarak.Başarılar :)

hakan arkadaşı yürekten kutluyorum. gerçekten büyük bir özveri ile çalışmış.bu arada bisepleri 33 ten 45 çıkarana kadar hangi programı uyguladın merak ediyorum.

Back
Yukarı