• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
süper vücut tebrikler 100 kgya göre mükemmel karın karın egzersizi verir misiniz sürekli mekik çekiyorum ama işe yaramıyor bu arada makinemi dumbell mibench_Obench_O

68 kg den 100 kg ye çıkmakta mütiş bi azimdir , 120 kg den 80 kg ye inmekte ,
böyle azimlilikleri ve süreklilikleri gödürdükçe insan dahada bi azimleniyor :)
mütiş gerçekten, iyi çalışılmış bir vicut,

Biceps değil o yeni bi omuz çıkmış orda :D

bu kol 50 den az usta

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:59 ----------

boy kısa oldugu için biceps büyük gozukuo

gülüyorum artık böyle mesajlara senin gibileer için mezure ile ölçülmüş foto koydum eski sayfalarda bulursun ama haklısın bu kol 50 değil 51 oldu çünkü yapmayın yaa artık karın kası için sorular var karın için ayrı idman yapıorum 1 saat ve yaklaşık 1000-1200 mekik çekiyorum ağırlık ile çalışıyorum klasik mekik hareketlerini yapıyorum hafif de diet öyle mucize hareket yada tüyalar yok :)

Küre girmeden böyle kol imkansız..En azından bi 5-10 yıl arası yapmıyorsan :) ama genede çok başarılı bir vücut bravo avatarda süper =)

benim anlamadığım nokta şu yalan söyleyince ne kazanacak ki yalan söylesin.Forumda vücut yarışması mı yapıyoruz da ölçülere inanmıyosunuz.

Rica ediyorum böylesine vücut yapmış hacalarımıza diyeyim artık çünkü belli ki bu sporla artık neredeyse profesyonellik seviyesinde uğraşan insanlar bu tür insanlar yok senin kol şukadar değil bence yok buran bukadar değil bence gibi yorumlar yapmayın elbette fotograflarını koyan bir sporcu için eksik gördüğünüz, eksiklikten ziyade size göre daha iyi olması gereken noktaları söyleyebilirsiniz ama çıkıpta insanlara yalancı muamelesi yapmanız gerçekten hiç hoş değil görmüyormusunuz vücudunu neden yalan söylesin gerçekçi olalım arkadaşlar coğumuzun rüyası böyle bir vücut azim edilmiş, çalışılmış, özen gösterilmiş, belli ki yapılan iş sevilerek istenerek yapılmış bence bunları örnek almalıyız. Resimlerini paylaşan insanlara yalancı muamelesi yapmaktan vazgeçin lütfen ne çıkarı olabilir ki sonuçta neden yalan söylesin ayrıca hocamıza teşekkür ediyorum umarım yeni resimlerini de paylaşır bizlerle ve bizler için ilham kaynağı olmaya devam eder.

Bence hata hakan79'un. Böyle vücudum olsa ( Allah nasip ederse ) katiyen koymam foruma. Foruma bilgi almak için üye olmuş 5 postlu üyelerden kalfler kötü, bacaklar ince, kollar olmamış gibi yorumlar almak insanın canını çok sıkıyo olsa gerek ki hakana mütevazi değilsin denmiş. Eminim böyle bi vücuda sahip olsa onu diyenler küçük değil büyük dağları yaratmış havasında gezerlerdi.

Ne yiyor ne içiyor nasıl çalışıyor bu adam :)

fotoları koyduktan sonra 5 yıl geçmiş neredeyse. ben şuanki ölçülerini merak ettim

Üzerinden 5 yıl geçtiği doğru ama ölçülerde pek değişim yok kilo 106-107 kol aynı genel ölçülerde yakındır çünkü bundan ilerisi artık hem çok zor hemde öyle bir niyet yok ben hedefime ulaştım şu an sadece koruma amaçlı çalışıyorum bunu korumak içinde hergün 10 yumurta 1 kg tavuk gögsü yarım litre süt birkaç muz ve meyveler 15-20 gr glutamine 15-20 gr bcaa alıyorum 1 saat ten fazla çalışmam mekik çekecek isem ayrı idman yaparım bu seviyeden sonra 1 kg almak yada 1 cm büyümek çok çok zor o yüzden emeğe saygılı olursanız sevinirim ne yiyorsam ne yapıyorsam yazdım mucize programlar yada besinler yoktur herşey dönüp dolaşıp genetiğe geliyor yani senden bişey olacagı varsa olur ama olmayacak ise de kralınıda yapsan olmaz teşekkürler herşey için

yeni foto istemişsiniz

24.12.2010

Eklentiler

• 166324_1620049975296_1057824327_31674184_3847032_n.jpg
    166324_1620049975296_1057824327_31674184_3847032_n.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 1.126
hakan79 bizim salonun birinde senin foto war :) sahibine dedim tanıyomusun arkadaşım dedi istanbuldan adı ne dedim salladı bişey tarık mı neydi unuttum dedi resimlerinin telifini alsan iyi olur :)

hakan79 bizim salonun birinde senin foto war :) sahibine dedim tanıyomusun arkadaşım dedi istanbuldan adı ne dedim salladı bişey tarık mı neydi unuttum dedi resimlerinin telifini alsan iyi olur :)

bunu birkaç kişiden daha duydum face de yada msn de fotolarımı kullananlarlada karşılaştım hatta kendimle konustum :) foto mu koyan arkadaş çok çalışmış öyle olmak için neyse amatör biri olarak salon duvarlarına asılacak kadar değer görmek güzel bişey asan kişi en azından adımı doğru bilse daha iyi olurdu :)

Hakan ustam siz gerekeni yapıyorsunuz gerisi . Alkol ve sigarayla kendini tatmin eden zihniyetler utansın

bu kadar emek verilmiş çalışılmış bir vücutcuyu böyle komik komik eleştiriyorlar ya eleştirenlerde salonun kapısından geçmemişl yada hersene 2-3 ay gidip gidip bırakanlar , evde dumbella çalışanlar forumun birçok yerinde benzer seviye düşüklüğü var bu vücut neredeyse bir yarışmaya hazırlanacak yarışmaya girecek seviyelere gelmiş ileri derece vücut
Anktıp92 çok doğru yazmış olay bu

Back
Yukarı