• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hakan dostum biseps programını çok merak ediyorum.kürsüz 45 yaptım demişsin.nasıl bir sıra yada program uyguluyordun?yazarsan sevinirim.çalışmalarında başarılar

abi sen ne yaptın ya ,muhtesem. bicepslere bak dağ gibi cıkmıs :d helal olsun

steroidsiz bu vücut herhalde???????????? eğer supplement te yoksa büyük bir olay! 27 yaşındayım... vücudum fit sayılır ama asla kaslı çok değil! yağlanma hafif başladı... bu şekle gelebilmem için 3 yıl yeterli olur mu ki acaba? boyum 189-190... boy uzayınca gerçi kas çıkartması çok çok zor denmişti :-( moralimi bozuyor bu olay da ne yazık ki!

Sadece Perfect (Kusursuz) diyorum.

Bu yorum biraz dalga gecer gibi ... Bence steroid i es gecip baska detaylar sormak dogru olur....iyi derecelerde bir musabik sporcu gibi vucut yapms biri var burada bence bilgi almak ve bravo demek daha dogru olucak ama

307 nickli arkadas yazsndn copy paste yapmak yerine yanlislikla guzel bir yorumu almisim ozr dilerim

Son düzenleme:
merhabalar , sanırım 1998 de ege üniversitesi spor salonunda başladın bu spora , hatırladığım kadarıyla çok zayıftın , tebrik ederim gerçekten , keşke o zamanlar bir resmini çekseydim :)

Eski bir topic ama maaşallah animasyon gibisiniz. Filmlerde gördüklerimizin çoğundan iyi bir vücut. Bu büyüklükteki kollar bu kadar mı estetik durur.. Güncel resimlerinizi görmek isteriz.

sizi eleştirmeke pek haddime değil ama belinizi inceltmek sizi daha estetik kılar diye düşünüyorum. bunuda spor salonundaki hocamın vücuduna bakarak söylüyorum nerdeyse tıpa tıp benziyor kendiside 0 saç modeli uyguluyor. :) ama dediğim gibi hocamın beli biraz daha ince.

slm

güzel bir vücut bol emek var bence genişlik güzel önden görünüşte kanatlar birazcık eksik gözüküyorve de kaslarını parcalamaya başlarsan dahada güzel gözükebilir birazcık yağlanmanın önlemini şimdiden almanda yarar var vede trapezler güzel fazla geliştirme bence genel olarak iyisin tebrikler

hakan hocam seni tebrik ederim. vucudun gerçekten güzel kollara diyecek söz bulamıyorum.biceps çalışmalarında serbest agırlıklar mı makine mi daha faydalı?

bu kiloya rağmen karın kasları mükemmel hakan79 ne olur bi karın programı öner bana 1 aydır saçma sapan çalışıyorum bi düzene oturtamadım..Karın antremanlarını günlere bölüp çalışmayı deniycem ama hangi hareketler daha etkilidir bir türlü karar veremiyorum

Usta ben bu sporda eleştiri yapacak kadar eski olmamakla birlikte sizin yaptığını çalışmanın gösterdiğiniz emegin daha onda birini bile göstermemişimdir belkide ama paylaşım için teşekkür ediyorum ilham kaynağı oluyorsunuz sporda yakaladığınız başarının hayatınızın her alanında daim olmasını dilerim.

bu kol 50 den az usta

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:59 ----------

boy kısa oldugu için biceps büyük gozukuo

Back
Yukarı