BByaşamaktır
Üye
Derlerya ağzı olan konuşuyor Bunlar ondanda beter parmağı olan tuşluyor

Hakan usta aynen devam hocam bu kafalar oldukça bir Hamdullah Aykutludan başka adam sokamıycaz Olympiaya 

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
hakan abi belli bi yerden sonra 1 cm ölçü almak bile çok zor demişsin dogruda diyorsun. artık vucudu dahada geliştirmek için degil korumak için çalışıyorsun peki bu bi zamandan sonra motivasyon eksikligine neden olmuyor mu?. uzun seneler hep vucudu korumak için mi çalışıcaksın yoksa ilerliyen senelerde biraz zayıflama gibi bü düşüncen de var mı?
İnanılmaz derecede motivasyon eksikliği var idmanları zevkle değil çoğu zaman zorla yapıyorum karın idmanlarını iyice saldımidman günlerini azalttım kaldırdığım kilolar yüzde 30-40 azaldı bilmiyorum geçici bi durumda olabilir hedef olmadığı ve ulaşıldığı içinde olabilir. 40 yaşına kadar ki planım 100 kg civarlarında olmak 40 tan sonra cardio ağırlıklı hafif çalışmalarla 80-85 olma düşüncem var kesin hiçbirşey yok tabiii bir arkadaşta kullandıgım suplemetları sormuş 3-4 mesaj önce onları yazmıştım ama şu an suplement olarak hiçbirşey kullanmıyorum sadece yumurta tavuk süt
![]()
hakan hocanın son durumu nasıl acaba![]()
Yazın çok iyi çalışamadım 1 ayda oruçtan dolayı yüklenemedim. Sanırım tekrar istek gelmeye başladı kışın daha iyi olurum
bomba gibi bir dönüş.maşallah.
ayazdan haberin varmı?