• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni birkaç foto

hakan helal olsun cok güzel vücut ama bence biraz daha o kolarin yaninda gögüs kücük gibi duruyor.o kolara daha iri gögüsler daha cok yakiisr bence..helal olsun güzel vücut hemde yasin daha genc daha cok isler yaparsin sen

Ilk resimlerine gore, kolların daha hacimli kesinlikle
ama az da olsa mide formunu biraz kaybetmis gordum.. belin inceligi iyi ama baklawalar yaza kadar bekleyecek sanırım..
kürde misin Hakan?

Kürde değilim en son kür geçen sene ocakta bitti kollarım sıcak 51 cm yani ölçüde değişen bişey yok karın kaslarına gelince eskisi gibi dikkat etmiyorum üstündeki deri kalınlaştı ama yaza doğru bir aylık bir çalışmayla eski halini alır

kardeş omuz başların diğer bölgelere göre zayıf görünüyor.geri kalan yerler iyi görünüyor.ayrıca sanırım minimum bi 5 kilo falan diyet lazım

Re: bench videom

hakan79 dedi:
https://www.youtube.com/watch?v=fb8ndP02NHI
bench presste kaç kiloyla çalışıyorsun?videoya göre 100 kg yada 180 kg.

Re: bench videom

Excursion dedi:
cenci dedi:
hakan79 dedi:
https://www.youtube.com/watch?v=fb8ndP02NHI
bench presste kaç kiloyla çalışıyorsun?videoya göre 100 kg yada 180 kg.

Sence bu adamın 100 kg ile çalışır gibi bir hali varmı :)
o zaman 180 kg ile çalışıyor ki 180 kiloyu yardımsız 6 tekrar yapan biri gibi de gözükmüyor.kilolar ya 10 kg lık ya 20 kg lık.

Orda taş çatlasa 100 kg var ama sonuçta kaldırdığına değil görüntüye bakmak lazım,göğüs kası budur işte ;)

Video izledim.solda ve sağda 4 teker takılı(eğer 10 kilo ise bunlar bar dahil 90 yapar)
Eğer 20kg ise ağırlıklar 170 yapar(bar ağırlığını 10 kg olarak hesap yaparsak)

Valla 180kg 6 tekrar basmak her baba yiğidin harcı değildir.Zaten sitede ben bukadar basıyorum diyen arkadaşlar Gördüm, ama tekrar çok önemli.150kg 1kere kaldırmak göğüs çalışmak anlamına gelmez

hakan79 eğer 170kg kaldırıyorsa helal olsun derim

zfrskr dedi:
Orda taş çatlasa 100 kg var ama sonuçta kaldırdığına değil görüntüye bakmak lazım,göğüs kası budur işte ;)
görüntüye olumsuz birşey demek zaten saçma olur benim merak ettiğim kaç kilo ile çalıştığıydı.

Görüsmeyeli iyi form korumussun Hakan Abi..
Yaza yine beraber gireriz insallah..

bu arada arkadaslar .. o "tekerlerin" her biri 16 kg.. yani dediklerinizin tam ortasi.. 138 kg (;
ama üzerine de kilo takip calistigi oluyor..

ve diger bir arkadasin dedigi gibi... kilolara degil görüntüye bakin.. ayni kiloda calisip cok daha az veya daha cok gelimis vücutlar vardir.. kilolar bi ölcü degildir .. her insanin vücudundaki lif yogunlugu dogustan farklidir zaten..

saygilar

aynen ayazın dedıgı gıbı kılolar 16lık olımpık kılolar yani 8le carp 128 10da bar etti sana 138 helal olsun şimdi bu adam 138 kıloyla calısırken bazıların ben 150-160 kılo basıyorum demesı beni düsündürüyor :roll:

goldtrapper58 dedi:
aynen ayazın dedıgı gıbı kılolar 16lık olımpık kılolar yani 8le carp 128 10da bar etti sana 138 helal olsun şimdi bu adam 138 kıloyla calısırken bazıların ben 150-160 kılo basıyorum demesı beni düsündürüyor :roll:

Neden, sen basamadığın için aklın mı almıyor acaba?

Back
Yukarı