Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
tyson62 dedi:cok ama cok basarılı bir vücut gercekten tebrikler uzun calısma ve sabırın örnegidirr...burdaki herkese örnek olmalı bu vücut...bide omuz çalışmasında bana yardımcı olabilirmisin hangi hareketler kac set ????cok tesekkürler saygılar
hernan77 dedi:hakan gelişimini özetlediğin fotolara baktım ne diyeyim insananın küre giresi geliyor. o ilk başta egenin salonunda çektiğin fotodaki halinle görmüştüm seni salonda. baya bi gelşim göstermişsin...kafam karışmaya başladı bu aralar zaten......
zfrskr dedi:Kollar çok güzel parçalanmış ve dediğin gibi bayaa büyük,tebrikler HakanÖlçülerini en az 4-5 cm abartan vatandaşları zaten direk senin sayfaya yönlendiriyorum artık,
İyi çalışmalar
![]()
spidey dedi:ölçülerde ne gibi bi abartma olabilir ki yaa, az bile söylüyo bencecidden elbiseli halinde dahada iri gözüküosun hakan79, o triceps ne öyle son fotoda
![]()
yok zfrskr yazdığım sana değildi yanlış anlaşılma olmasın,ben daha önceki mesajlarda hakanın ölçülerine inanmayanlar için dedim onu,senin ne demek istediğini anladım zaten yanlış anlamazfrskr dedi:spidey dedi:ölçülerde ne gibi bi abartma olabilir ki yaa, az bile söylüyo bencecidden elbiseli halinde dahada iri gözüküosun hakan79, o triceps ne öyle son fotoda
![]()
Mesajımı iyi okursan ne demek istediğimi anlarsın,zaten anlayan anladı demek istediğimi![]()
B3RkOvi dedi:Hakan abi benim merak ettigim meslegin nedir ve mesleginden dolayi beslenme supplement alimini nasil yapiyorsun nasil zaman ayiriyorsun ?
Bu arada vucut 10 numara yani super !!!!