hangi aktörün vücudu daha sağlam?

sizce hangi aktörün vücudu daha sağlam?

• Total voters
    938
göze hoş gelmesi ve idealliği açısından dwayne johnson bence.adam benim de favorim,vücudu o kasları gayet güzel ve düzgün taşıyor ve ortaya şahane bir görüntü çıkıyor.gerçekten çok düzgün bir vücudu var.ama çok ileri derece bir vücut denirse tabiki arnold'u tek geçerim adam 1 numara :D

Arnoldun bu ankette bulunması saçma olmuş.
Michael Jai White bence çok iyi.Never back down 2 filmini seyreden arkadaşlar varsa görmüşlerdir değişimi eskiye göre çok kaslanmış ve sırtıda mükemmel genişlemiş.

MichaelJaiWhite.jpg

ve beğendiğim sahnelerinden bir tanesi :)

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=9XdM7Xne0X4&feature=related[/YOUTUBE]

Son düzenleme:
arnold'u saymazsak dwayne hepsinin abisi gibi duruyor :D ben aslında hep vin'i daha çok beğenirim, bir havası da var çünkü. jason statham da bana hep halkın kahramanı gibi gelmiştir, boyu 1.75 çünkü, ulaşılamaz bir fiziği yok yani. sly zaten steroid manyağı, eleman botokstan filan da gülemiyor zaten :D van damme başkadır benim için, çocukluğumun dövüşçüsü, jackie chan ile birlikte tabi.

bence kıyaslamak dogru değil. arnold bu spora hayatını vermiş bir adam o bu sporu tanıtan gösteren adamdır joe weiderdan daha cok katkısı olmuştur bence bu spora. ama jason statham yüzme ile yapmıştır o vucudu evet belki şaşırcaksınız ama yüzme ile yapmış o vücudu tabiki mutlaka salonada gitmiştir ama %85i yüzme. benim favorim jason statham asla değişmem ama arnolda saygısızlık oluyor bu ki orda dolu insan var dwayne johson steve austin bunlarda çok iyi vucutları olan adamlar

Benim idolüm her zaman Hugh Jackman olmuştur :D Sonradan Taylor Laurent de eklendi. Bu adamların çok çok sağlam vücutları yok,ama oldukça estetikler

vin diesel deki vucut hep karizma geliyor ne abartı ne başka bir şey abartılık derecesine bakarsak arnold un genç hali hepsine on basar tabiki john cena da çok iyi bir vucuda sahip

kusura bakma ama başlık çok saçma... güzellik göreceli bir kavram fakat hangi aktörün vücudu daha saglam diyorsun açık ara farkla Arnold zaten. Hani 10 kilo demirmi daha ağar 5 kilo demirmi demek gibi birşey bu. Sizce hangisi daha estetik vs. desen neyse.

kusura bakma ama başlık çok saçma... güzellik göreceli bir kavram fakat hangi aktörün vücudu daha saglam diyorsun açık ara farkla Arnold zaten. Hani 10 kilo demirmi daha ağar 5 kilo demirmi demek gibi birşey bu. Sizce hangisi daha estetik vs. desen neyse.
haklısın başlığı açarken acele etmemden ve o anki hayal gücümden kaynaklanan birşey olsa gerek:D teşekkürler

Back
Yukarı