Hangi Kas Grubuna En Cok Önem Veriyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi kas grubunu daha onemli?

• Total voters
    4.086
Eğer bir bölge imtiyazı hakediyorsa bu kesinlikle en büyük kas grubu olan bacak olmalı.. zamanı gelince gereken ilgiyi göstericem..

Arkadaşlar çok uğraşıp da çalıştıramadığım bir kasla ilgili sotum var ancak nereye yazacağımı bilemedim. Lütfen yardımcı olun. Sorum şu. Göğüs kasımıda köprücük kemiğinin altının üst kısmı göğsümün ortaya yakın olan bölgesini çalıştırmak için ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.[DOUBLEPOST=1399664821][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar çok uğraşıp da çalıştıramadığım bir kasla ilgili sotum var ancak nereye yazacağımı bilemedim. Lütfen yardımcı olun. Sorum şu. Göğüs kasımıda köprücük kemiğinin altının üst kısmı göğsümün ortaya yakın olan bölgesini çalıştırmak için ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Göğüs tabi ki çünkü gelişmiyor bir türlü , süper setler, drop setler, önceden yorma ne yaparsan yap gelişim çok yavaş, benim genetik böyle o yüzden göğse istesemde istemesemde fazla önem veriyorum.

omuzlar böyle yuvarlak oluyor ya top gibi çok süper görünüyor..:) omuz + göğüs + biceps + bacaklar + karın.. Bu bölgeleri çalıştırmayı acayip seviyorum :)

Sırt diyorum çünkü istediginiz kadar sixpack ve göğüs kasi yapin ama arkadan birisi bakinca bir sporcu gibi gozukemezsiniz kurek kemikleri cikmis zayıf biri olursunuz

En çok göğüse takıntılıyım belki istediğim gibi büyümemesinden kaynaklıdır. Bi büyütemedim şu veleti.

Back
Yukarı