Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 - 2.5 yıllık çalışmanın ardından artık, supplementlara biraz daha ağırlık vermeye başladım.

Antreman öncesi glutamin (MHP), creatine (Ultimate Nutrition) ve yarım tüp weider mega fort aminoyu suda karıştırıp içiyorum. Antremandan hemen sonra gene glutamin, creatine ve kalan mega fortu ayrıca hidrolize whey (MHP) ve Vitargo ile 500 ml suda karıştırıp içiyorum. Gece yatmadan önce de Weider Casein.

Merhaba,
Weider Premium Whey - Yağsız süt ile antremandan sonra yarım ölçek. Yarım ölçek de yanımda taşıyorum öğlen protein alamadığım zamanlarda öğleden sonra antremandan bir saat öncesine kadar azar azar içiyorum.
Weider Premium BCCA - Antremandan sonra yarım ölçek.
Weider Pure Creatine - Yarım ölçek gün içinde 300 ml'lik şişede üzüm suyu ile gün boyunca azar azar.
Gaspari Anavite - Akşamları yatmadan 1 tane.
İyi Antremanlar.

1240344_577143539008836_1085773805_n.jpg

MUscletech Nitrotech
Optimum Creatine
GNC Fish Oil
Optimum Opti-Men (bitince Animal-Pak)
Muscletech Anotest
Dymatize L-Carnitine
Dymatize Tribulus Terrestis
Gaspari BCAA 6000

Arkadaslar merak ettimde soruyorum, hangi supplementleriniz var ? (creatin, whey protein vs) resimli olarak eklerseniz iyi olur diye dusunuyorum. Ben benimkilerin resmini cekip ekliyecem.
ben bu uc urunu kullaniyorum whey proteinden tam verip alip alamadigimi anlayamamkla birlikte seriou mas urunu gercekten harika tavsiye ederim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 488
Optimum Nutrition %100 Whey Protein
Optimum Nutrition Creatin Powder
Optimum Nutrition Glutamine Powder
Multipower BCAA Powder

ON/OFF Hergün sabah uyanır uyanmaz bir ölçek ON Whey Protein içiyorum. Antrenman esnasında 1 litre suyun içerisine 5 gram ON Glutamine ve 10 gram Multipower BCAA karıştırıp yudum yudum içiyorum ve antrenman bitiminde bir ölçek ON Whey Protein ve 5 gram Creatin'i karıştırıp içiyorum. Fotoğrafı en yakın zamanda atarım

kür döneminde kullandığım güzel bir stack ım var yarın son ilaveler de gelsin fotoğrafı koyacağım.

Optimum Nutrition %100 Whey Protein
Optimum Nutrition Creatin Powder
Optimum Nutrition Glutamine Powder
Multipower BCAA Powder

ON/OFF Hergün sabah uyanır uyanmaz bir ölçek ON Whey Protein içiyorum. Antrenman esnasında 1 litre suyun içerisine 5 gram ON Glutamine ve 10 gram Multipower BCAA karıştırıp yudum yudum içiyorum ve antrenman bitiminde bir ölçek ON Whey Protein ve 5 gram Creatin'i karıştırıp içiyorum.
gu7yqebe.jpg

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı