Hangi Yağ Yakıcı Supplement İyi?

Hangi Yağ Yakıcı-Zayıflatıcı vs... Supplement iyi?

• Total voters
    3.104
etki olarak baktığın zaman tabiikide hydroxycut ama yan etkileri de olduğu için yada öyle varsayıldığı için korkutucu geliyor insanlara ama benim kafam rahat olsun diyorsan l-carnitine derim ben ama cla ile kombinasyon yaparsanız daha etkili sonuç alırsınız çünkü CLA yediğimiz yiyeceklerdeki yağın vücut tarafından emilimini kesiyor L-Carnitine ise spor yaparken gerekli enerjinin mevcut yağlardan alınmasını sağlıyor

merhaba.....bir bayan olarak 10 kilo fazlam var.uzun süredir de vermeye çalışıyorum.evimde koşu bandından tramboline, twis shape kadar birçok alet var.diyet ve sporla ideal kiloma ulaşmıştım yaklaşık 4 sene önce.şimdi 4 sene önceye dönmek için sporla birlikte kullanacağım bir ürün istiyorum (bu arada benim bünye çok dirençli).l-carnitine biliyorum kullandım zamanında. ama bu siteden Hydroxycut diye bir üründen bahsedildiğini duydum.Kafein oranı fazlaymış acaba benim bünyemi çok etkiler mi.ne önerirsiniz.beslenmem de daha çok protein ağırlıklı (arada cozuttuğum zamanlar hariç)bu 10 kiloyu 2 ay gibi bir sürede verebilir miyim. Hydroxycut mu yoksa bana carnitine yeter mi.spor olarak ne yapmalıyım: tempolu yürüyüş mü, koşu mu, ek olarak plates yapmalı mıyım(sıkılaşmak için) bana önerileriniz nelerdir

selamlar/saygılar
bir bayan olarak sana tavsiyem ben hydroxcut kullanıyorum gayet sağlıklıyım yan etkisini görmedim kişiden kişiye değişir tabi 1 haftada 3 kilo verdim tabi cardio egzersiz ve ekmek yok tatlı yok diğer herşey serbest doğum yapalı 6 ay oldu ideal kilom 65 şuan 75 kiloyum 10 kiloyu 2 ayda vermeyi düşünüyorum.. kullanmak istersen güzel ürün tavsiye ederim... l karnitin vücuttaki enerji kullanımında yağlara öncelik verir... ama sporsuz işe yaramaz ona görethums:thums:

bir bayan olarak sana tavsiyem ben hydroxcut kullanıyorum gayet sağlıklıyım yan etkisini görmedim kişiden kişiye değişir tabi 1 haftada 3 kilo verdim tabi cardio egzersiz ve ekmek yok tatlı yok diğer herşey serbest doğum yapalı 6 ay oldu ideal kilom 65 şuan 75 kiloyum 10 kiloyu 2 ayda vermeyi düşünüyorum.. kullanmak istersen güzel ürün tavsiye ederim... l karnitin vücuttaki enerji kullanımında yağlara öncelik verir... ama sporsuz işe yaramaz ona görethums:thums:

Gerçekten üst düzey bir bodyci gibi harika bir açıklama.Başarılar.

Mrb

Mrbalar ben yaklasik 40 gundur kilo vermeye karar verdim ... Bu 40 gunde 8 kg kadar verdim 137 kg dan 129 kg dustum sıkı diyet ve cardiyoyla ürün olarakta hydroxycut hardcore pro series kullaniyorum fakat bu urunu antremanlarimdan yarim saat once 3 kapsul olarak kullaniyorum kutunun uzerinde onerilen sekilde degil..urunun hic bi yan etkisini gormedim bilakis asiri derecede enerji verdi ve asiri bi terleme ben gayet memnunum fakat urunu aciklanin harici sekilde kullanmam bi sorun olusturur mu onu merak ediyorum ?

Ürünü önerilen dozdan fazla sakın kullanma . Ancak önerilen doz agır gelirse azalta bilirsin .

şuan bir markayı kullanıyorum 9gün oldu ama bir etki görmedim daha 1 ayı tamamlamadıgım için marka vermiyorum yanlış bir yargı yaratmamak için. arkadaşlar bu bittiğinde bir tane yag yakıcı almak istiyorum önerebileceğiniz marka site yada nereden almalıyım bilgi verirseniz sevinirim

şuan bir markayı kullanıyorum 9gün oldu ama bir etki görmedim daha 1 ayı tamamlamadıgım için marka vermiyorum yanlış bir yargı yaratmamak için. arkadaşlar bu bittiğinde bir tane yag yakıcı almak istiyorum önerebileceğiniz marka site yada nereden almalıyım bilgi verirseniz sevinirim

ben hydroxcut ile zayıfladımm.. ya aslında bakarsan bence diyet çok önemli kilo vermede... nasıl olsa hap alıyorum diyip yemeye devam etmek saçma oluyor... sıkı bir diyet artı hareket = mükemmel sonuçlarthums:

herkese merhabalar 2 aydır vg yapıorum boy:1,80 kilo:85 artık haftada 3 gün vg 2 gün kardio yaparak göbeği eritmek derdindeyim :) siz değerli üyelerden isteğim
L-carnitin+Cla ikilisimi yoksa hydroxcut kullanmalıyım ?
Cla+carnitin derseniz Hardline markası iyimidir yoksa önerileriniz nedir şimdiden tşk ederim.

Cla ile birlikte carnitin kullanılırsa bi sorun cıkarmı ortaya yada etki edermi ikisi aynı anda kullanılmalımıdır yada kullanılabılırmı ?

CLA iyidir candır yağların tutulumunu etkiliyor baya

Carnitin de gereksiz bana göre okudugum makalelere göre hiçbir işe yaramadıgı normal bir amino gibi işlev gördügü. ancak hala şüpheli...

Diger supplementimiz ise Hydroxycutlar yan etkisi oldukça fazla bir kişi obez degilse bu kadar riske bence gerek yok...

weider l-caritine kullanmaya başladım cardioda etkisini goruyorum carnıtıne almadan once yoruluyordum sımdı gozle gorulur fark var..

Merhaba

bir kaç sorum var yardımcı olursan sevinirim. bende kullanmaya başladım ve bi etki göremedim. zamana ihtiyaç var dediler.

şimdi sendeki durum nedir?
- İlk kullanımda etkisini hissettin mi?
- kullandığın ürün tablet mi sıvı mı?
- yaş boy kilo durumu nedir?
- spor/cardio geçmişin nedir?

cevap verirsen sevinirim. Teşekkürler

Merhaba

bir kaç sorum var yardımcı olursan sevinirim. bende kullanmaya başladım ve bi etki göremedim. zamana ihtiyaç var dediler.

şimdi sendeki durum nedir?
- İlk kullanımda etkisini hissettin mi?
- kullandığın ürün tablet mi sıvı mı?
- yaş boy kilo durumu nedir?
- spor/cardio geçmişin nedir?

cevap verirsen sevinirim. Teşekkürler

Yaş 25 Boyum 1.84 kilom 89 sıvı carnitine alıyorum ilk hafta cardioda bır etkı hıssetmedım acıkcası hatta bu kadar para verdım hıcbır ıse yaramadı dıyede gectı aklımda ama 2.haftadan sonra gozle gorulur farklılık oldu daha önce cardio hıc calısmadım ılk spor deneyımım ...

Hardline l-karnitin kullanıyorum. 2 hafta oldu.

enerji ihtiyacı olarak ilk kullanımda etkisini görmeye başladım. insanity antrenman programını uyguluyorum. 1 saatlik idmanın sonlarını çıkaramıyordum ama l-karnitin ile rahat şekilde yapabiliyorum.

Asıl amacı olan yağ yakma görevine gelirsek henüz aşırı bir etkisini göremedim. Belki 2 hafta erkendir. Bakalım bundan sonra nasıl bir etki göreceğim

bence termojeniğin yerini hiç birşey tutamaz kim nederse desin.Carnitine ve cla tarzı ürünler uzun vadede kullanılmalı diye düşünüyorum.ancak aşırı yağlı bireylerde termojenik işinizi fazlasıyla görücektir.

Yaş 25 Boyum 1.84 kilom 89 sıvı carnitine alıyorum ilk hafta cardioda bır etkı hıssetmedım acıkcası hatta bu kadar para verdım hıcbır ıse yaramadı dıyede gectı aklımda ama 2.haftadan sonra gozle gorulur farklılık oldu daha önce cardio hıc calısmadım ılk spor deneyımım ...

Tesekkurler
Ben ikinci haftaya basladim. 1-2 haftaya belki biseyler hissedilir artik. Olmadi tartida kas kaybim durmus girundun yeter. Kastan kaybetmek istemiyorum. Neticede elde bikutuda lcarnitin var :) bitene kadar devam.

Tesekkurler tekrar

Back
Yukarı