Hardline Nutrition Analiz Sonuçları

iyi günler serhat bey;

makul fiyatlı bir gainer arıyorum ve progainer şu anda bana en makulu gibi geldi, fakat şöyle bir sorum olacak ;

progainerın 100 gramında/1 servisinde kaç gram şeker var yazmıyor...

malum kaliteli gainer şeker oranı düşük olan gainerdır, örnek vermem gerekirse, ultimate nutrition'ın muscle juice adlı gainerının 100 gram karbonhidratının 60 gramı şekerden geliyor ve böyle bir gainerla 'temiz kütle'' elde etmek mümkün değil, öte yandan optimumum 125 gram karbonhidratının 20 gramı şeker sadece, progainer da durum nedir?

saygılar

ben hardlıen progaıner kombınasyonunu aldım . yalnız kafamda takılan bi sorun var ben bunu sutle ıcerken gaz yapıyor kımı zaman bunu su ıle bırlıkte karıstıırp içsem aynı işi görür mü yani faydasını alabılırmıyım ?

iyi günler serhat bey;

makul fiyatlı bir gainer arıyorum ve progainer şu anda bana en makulu gibi geldi, fakat şöyle bir sorum olacak ;

progainerın 100 gramında/1 servisinde kaç gram şeker var yazmıyor...

malum kaliteli gainer şeker oranı düşük olan gainerdır, örnek vermem gerekirse, ultimate nutrition'ın muscle juice adlı gainerının 100 gram karbonhidratının 60 gramı şekerden geliyor ve böyle bir gainerla 'temiz kütle'' elde etmek mümkün değil, öte yandan optimumum 125 gram karbonhidratının 20 gramı şeker sadece, progainer da durum nedir?

saygılar

merhaba,

progainerda rafine şeker olarak bilinen normal şeker yok. üründeki karbonhidrat, kompleks karbonhidratlardan yani maltodekstrin ve dekstrozdan gelmektedir.

iyi günler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:20 ----------

ben hardlıen progaıner kombınasyonunu aldım . yalnız kafamda takılan bi sorun var ben bunu sutle ıcerken gaz yapıyor kımı zaman bunu su ıle bırlıkte karıstıırp içsem aynı işi görür mü yani faydasını alabılırmıyım ?

merhaba,

su veya meyve suyu ile tüketebileceğiniz gibi laktozsuz veya yağsız süt ile tüketmeyi de deneyebilirsiniz.

kgt adlı urununuzu bir deneme maksadıyla aldım. urun ozelliklerine bakılırsa gerek içerdiği basit şeker. gerekse glutamin kreatin taurin gibi post workout denilebilecek ozelliklerde amino asitler içermesi. urunu antrenman sonrası içeceğine donusturuyor. içerdiği basit şeker antrenmanda bosalan glikojen depolarının dolumunuda sağlayabilir.

bunu yazdım cunku urunu satanlar dahil bunun antrenman oncesi alınmasının doğru oladuğunu soyluyorlar. bu kpnuda birinci elden fikirleri almak en doğrusu sanırım. muhtemelen kullanmışsınızdırda. şimdiden teşekkür ederim.

Hardline progainer kombinesini aldım .yanında ek olarak hardlıne argıner 120 kapsul verdi.bunları ben nasıl kullanmalıyım . ölçegim yok idmandan sonra yada önce yemek aralarında ne kadar süte ekleme yapmayalım ? ölçeğim olmadıgı için kafadan koyuyorum kaç çorba kaşıgı şeklinde koyabılırım yardımınızı beklyıorum :)

serhat bey tekrar iyi günler dilerim;

cevabınız için ayrıca teşekkür ederim

sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş, dekstroz basit karbonhidrat.

burası analiz başlığı olduğundan şöyle bir soru sormak istiyorum, progainer adlı ürünün;

%kaçı maltodextrin? % kaçı dekstroz ?

şimdiden teşekkürler,saygılarımla

kgt adlı urununuzu bir deneme maksadıyla aldım. urun ozelliklerine bakılırsa gerek içerdiği basit şeker. gerekse glutamin kreatin taurin gibi post workout denilebilecek ozelliklerde amino asitler içermesi. urunu antrenman sonrası içeceğine donusturuyor. içerdiği basit şeker antrenmanda bosalan glikojen depolarının dolumunuda sağlayabilir.

bunu yazdım cunku urunu satanlar dahil bunun antrenman oncesi alınmasının doğru oladuğunu soyluyorlar. bu kpnuda birinci elden fikirleri almak en doğrusu sanırım. muhtemelen kullanmışsınızdırda. şimdiden teşekkür ederim.

aslına bakarsanız ürünün içeriğinde ki karbonhidrat ve kreatin, ürünün antrenman öncesi de kullanılabilirliğini sağlıyor.karbonhidrat ile birleştiğinde en iyi sonucu veren kreatin antrenman süresince daha diri kalmamızı sağlıyor. bunun yanısıra pek çok enerji içeceğinin temel maddesi olan taurinde ciddi bir enerji hissi sağlamakta.

ürün glutamim içerdiğinden antrenman sonrası da alınabilir fakat özellikle akşam geç saatlerde yapılan çalışmalardan sonra uykusuzluk yapabileceği için dikkat edilmeli.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:00 ----------

Hardline progainer kombinesini aldım .yanında ek olarak hardlıne argıner 120 kapsul verdi.bunları ben nasıl kullanmalıyım . ölçegim yok idmandan sonra yada önce yemek aralarında ne kadar süte ekleme yapmayalım ? ölçeğim olmadıgı için kafadan koyuyorum kaç çorba kaşıgı şeklinde koyabılırım yardımınızı beklyıorum :)

kovayı iyice karıştırın içinden ölçek çıkması gerekir. ürünü günde 3x4 veya 2x5 ölçek olarak öğünlerden sonra almanızı tavsiye ederim. arginin sabah-akşam aç karnına 3'er kapsül alınabilir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:08 ----------

serhat bey tekrar iyi günler dilerim;

cevabınız için ayrıca teşekkür ederim

sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş, dekstroz basit karbonhidrat.

burası analiz başlığı olduğundan şöyle bir soru sormak istiyorum, progainer adlı ürünün;

%kaçı maltodextrin? % kaçı dekstroz ?

şimdiden teşekkürler,saygılarımla

merhaba,

maltodekstrin %45, dekstroz %30

iben teşekkür ederim

slm

Merhaba Serhat Bey. Bugün poşette 1kg L Glutamine aldım günde 4 porsiyon içiyorum umarım memnun kalırım ilk defa ürününüzü kullanıyorum birazda ön yargım var :) Bu ürün ithal mi fiyatı neden uygun bilgilendirirseniz sevinirim. Diğer markaların fiyatları oldukça yüksek.

Merhaba Serhat Bey. Bugün poşette 1kg L Glutamine aldım günde 4 porsiyon içiyorum umarım memnun kalırım ilk defa ürününüzü kullanıyorum birazda ön yargım var :) Bu ürün ithal mi fiyatı neden uygun bilgilendirirseniz sevinirim. Diğer markaların fiyatları oldukça yüksek.

merhaba,

ürün ithal. daha önce glutamin kullandıysanız ürünün tat, koku ve toz formu açısından diğer ürünlerden farklı olmadığını anlayabilirsiniz. ürünlerimiz genel olarak diğer markalardan daha hesaplı. bu ürünleri ham madde olarak ithal ederek, dolumu burada yapmamızdan kaynaklanan bir durum.

iyi günler.

merhabalar. benim sorum carnifit üzerine.
öncelikle kaç antrenmanda gözle görülür etkisi olur (45 dk cardio+şınav+mekik+ağırlık)
her antrenmandan önce şişenin sadece yarısını içsem (günlük 1000 mg) yeterli olur mu ?
internet dışında (ve 5m migros dışında, çok uzak) nerelerden temin edebilirim ?
saygılar...

merhabalar. benim sorum carnifit üzerine.
öncelikle kaç antrenmanda gözle görülür etkisi olur (45 dk cardio+şınav+mekik+ağırlık)
her antrenmandan önce şişenin sadece yarısını içsem (günlük 1000 mg) yeterli olur mu ?
internet dışında (ve 5m migros dışında, çok uzak) nerelerden temin edebilirim ?
saygılar...

merhaba,

Ürün etkisi sizin metabolizma hızınız ve günlük beslenmenizle alakalı. Ancak şişenin yarısını antrenman öncesi, diğer yarısını antrenman boyunca içmenizi öneririm.

bulunduğunuz bölgeyi bildirirseniz sizi yönlendirmeye çalışalım.

saygılar

PowerPro ile Progainer arasındaki tek fark progainer'da karbonhidrat olması mı ekstradan. Belki 1 gr da kreatin ?

Ayrıca Powerpro'nun açıklamasında %50'şer soya ve whey protein var deniliyorken progainer'da bu oran neden belirtilmiyor acaba ?

merhaba,

powerpro soya ve whey karışımı bir proteindir. progaine karbonhidrat ağırlıklı kilo aldırıcıdır. her iki ürününde beslenme tablosunda istediğiniz bilgiler detaylı olarak mevcuttur.

iyi günler.

Pardon soru açık olmamış sanırım.

PowerPro içeriğindeki proteinin %50'sinin soya diğer yarısının da whey olduğunu yazıyor.

Ancak bu oran Progainer'da belli değil. Sadece kaç gram total protein aldığınız yazıyor bir serviste.

Hatta arayıp sorduğumda bu Progainer'daki bu oranı bana "formül içeriği gizlidir" diye bir cevap verildi ve bu oran söylenmedi.

Kısacası detaylı inceleme yapan biri %10 soya %90 protein mi yoksa %50-50 mi vs. bilebilmeli diye düşünüyorum.

Teşekkürler.

PS: Belki etikete ekleyeceğiniz 1 tane cümle ile bunu belirtebilirsiniz. Oran 1:1 gibi ?

merhaba serhat abi ben 14 yaşındayım bu iki ürünü almayı düşünüyorum

https://www.supplementler.com/shop/Protein-Tozlari/Hardline-Nutrition-80-Whey-Protein-3500-Gr.html/manufacturers_id/12/

https://www.supplementler.com/shop/Creatine-Urunleri/Hardline-Nutrition-Creapure-100-Kapsul.html

bunların yaşıma göre bir zararı olur mu?
bende astım bronşit var
ve kalbim hızlı atıyor

başka bir firmanın ürününde toz halinde bulunan creatin için solunursa astımlılarda iltihabı artırabilir yazıyordu bende tozu solumamak için kapsül şeklinde olanı almayı düşünüyorum
aynı yan etki sizin ürünlerinizde de var mı kalbim hızlı atıyor bir zararı olur mu

zararı olursa ne gibi zararı olur? forumda konu açtım yardım eden olmadı birde size sorayım dedim yardım ederseniz çok sevinirim

merhaba serhat abi ben 14 yaşındayım bu iki ürünü almayı düşünüyorum

https://www.supplementler.com/shop/Protein-Tozlari/Hardline-Nutrition-80-Whey-Protein-3500-Gr.html/manufacturers_id/12/

https://www.supplementler.com/shop/Creatine-Urunleri/Hardline-Nutrition-Creapure-100-Kapsul.html

bunların yaşıma göre bir zararı olur mu?
bende astım bronşit var
ve kalbim hızlı atıyor

başka bir firmanın ürününde toz halinde bulunan creatin için solunursa astımlılarda iltihabı artırabilir yazıyordu bende tozu solumamak için kapsül şeklinde olanı almayı düşünüyorum
aynı yan etki sizin ürünlerinizde de var mı kalbim hızlı atıyor bir zararı olur mu

zararı olursa ne gibi zararı olur? forumda konu açtım yardım eden olmadı birde size sorayım dedim yardım ederseniz çok sevinirim

merhaba,

konuyu araştırıp 1-2 gün içinde bilgi vereceğim.

Protein tozlarının kullanımı kalp üzerinde ve akciğerler üzerinde bir basınç ve yoğunluk oluşturmaz. Dolayısıyla protein tozlarını kullanabilir. Ama kalp kası yeterli çalışmayanlar, kreatin takviyesi aldıklarında olumlu cevap alabiliyorlar. Ama bu anti tez oluşturmaz. Şöyle ki kalbi hızlı atan bir kişi kreatin takvşiyesi aldığında kalbi daha da hızlı atıp problem çıkarır demek değildir. Yükleme yapmadığı ve ara verildiği sürece bir engel teşkil etmez. Ayrıca kreatin tozunun koklanmasının astım bronşit olanlar için uygun değildir gibi bir sonuca şu an için varılmamış ve böyle bir araştırma yok. Toz olan ürünler, gıdalar ve yine solunan ortamda bulunan tozlar genel itibari ile astımlı kişileri rahatsız eder. Dolayısıyla kreatin toz olarak alındığında tozu solumak astımlı kişiyi rahatsız eder. Kapsül alması kendisi için daha iyidir.

Son düzenleme:
peki protein tozu yaşım 14 olduğu için bir sorun çıkarabilir mi forumda bazı üyeler çok sakıncalı olduğunu hormon dengesini bozduğunu söyledi

Back
Yukarı