nonstoprun
Üye
Bu ürünü kullanali 3 gun oldu ilk 2 günde 2 kilo aldim gerçekten cok faydali bi ürün ama cogunuz 1 ayda 5 kilo falan diyo ben 2 günde 2 kilo aldiysam 1 ayda en az 10 kilo alirim bende mi bi anormallik var ?
başka markalara yönel bence zaten fiyat olarak pek fark yokBu ürünü kullanmıştım sporaya ilk başladığım zamanlarda zaten 20 günde bitti 3kg suplement
Sorum şu olacak abilerim bu ürün bana ilk 10 günde 2 kg aldırdı geri kalan 10 günde ise 1 gram bile kilo almadım sebepleri nedir ki, tekrar bu ürünü almayı düşünüyorum ( fiyat açısından ) acaba aynı sorunla karşılaşırmıyım ?
Hocam ne tür marka önerirsinizbaşka markalara yönel bence zaten fiyat olarak pek fark yok
optimum serious mass gainer öneririm ben. hardline kullandım ama pek beğenmedim açıkcası son ölçeği kullanacağım yarın. 1 aydır kullanıyorum 2 kilo aldım ama bu iki kiloyu ilk hafta aldım sadece diğer haftalarda bi değişim olmadı yani işe yaramadı bana kalırsaHocam ne tür marka önerirsiniz
içinde ölçek vardır yemek kağıgı ile karıştır bulursun. kullanıma gelince ben sütle idmandan önce 2 ölçek bir de akşam 2 ölçek kullanmıştımArkadaslar ben bu ürünü aldım şuan ancak nasıl kullanılması hakkında bi bilgim yok ayrıca herhangibir ölçekde çıkmadı içinden neyle ölcücem neye göre hesap yapıcam örnek yemek kaşıgıyla belirlesem ne kadar koymam gerekiyor ?? Acill yardım !!
eyvallah sağol, Benim haftada 2 gün spora gitme imkanım var diğer günler evde çalışmayı düşünüyorum spora gittiğim günler antreman önce ve sonrası gitmediğim günlerde öğün öğün kullanmayı düşünüyorum uygun olur mu ?içinde ölçek vardır yemek kağıgı ile karıştır bulursun. kullanıma gelince ben sütle idmandan önce 2 ölçek bir de akşam 2 ölçek kullanmıştım
olur ama fazla abartmayın yani firmanın önerisine göre 15 günde bitiyor ürün. siz onu bir aya yaymaya çalışıneyvallah sağol, Benim haftada 2 gün spora gitme imkanım var diğer günler evde çalışmayı düşünüyorum spora gittiğim günler antreman önce ve sonrası gitmediğim günlerde öğün öğün kullanmayı düşünüyorum uygun olur mu ?
olur ama fazla abartmayın yani firmanın önerisine göre 15 günde bitiyor ürün. siz onu bir aya yaymaya çalışın
panzerkampf faydası olmuşmuydu peki ürünün kaç kilo aldırdı sanaiçinde ölçek vardır yemek kağıgı ile karıştır bulursun. kullanıma gelince ben sütle idmandan önce 2 ölçek bir de akşam 2 ölçek kullanmıştım
2 kg aldım ama enerji ve su tutması dışında pek bir yararı olduğu söylenemez. karbonhidrat tozu kullanmama kararı aldım artıkpanzerkampf faydası olmuşmuydu peki ürünün kaç kilo aldırdı sana
merhabaoptimum serious mass gainer öneririm ben. hardline kullandım ama pek beğenmedim açıkcası son ölçeği kullanacağım yarın. 1 aydır kullanıyorum 2 kilo aldım ama bu iki kiloyu ilk hafta aldım sadece diğer haftalarda bi değişim olmadı yani işe yaramadı bana kalırsa
özel mesajdan yanıtladım.merhaba
spora yeni basladim. amacim kilo almak. sizce en cok verimi alabilecegim gainer hangisidir?