Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Bu ürünü kullanali 3 gun oldu ilk 2 günde 2 kilo aldim gerçekten cok faydali bi ürün ama cogunuz 1 ayda 5 kilo falan diyo ben 2 günde 2 kilo aldiysam 1 ayda en az 10 kilo alirim bende mi bi anormallik var ?

Bu ürünü kullanmıştım sporaya ilk başladığım zamanlarda zaten 20 günde bitti 3kg suplement
Sorum şu olacak abilerim bu ürün bana ilk 10 günde 2 kg aldırdı geri kalan 10 günde ise 1 gram bile kilo almadım sebepleri nedir ki, tekrar bu ürünü almayı düşünüyorum ( fiyat açısından ) acaba aynı sorunla karşılaşırmıyım ?
başka markalara yönel bence zaten fiyat olarak pek fark yok

Beyler bisey diyecem bu ürünü kullanali 1 haftaya yakin oldu ama büyük tuvaletimi yspiyorum kati oluyor ve yaptiktan sonra peceteyle sildigimde peceteye ciddi miktarda bildigimiz kan geliyor korktum acaba bagirsagim yirtilmis olabilir mi

gainer neyden yapılıyor arkadaşlar biliyomusun? protein peynir altı suyundan peki gainer neyden elde ediliyor sadece şekermi var içinde

hardline carbopure almayı düşünüyorum ancak yaninda kullanabilecegim bi ürün var mı yoksa direk 2 kutu olarak alip kullanayim mi bütçem de geniş sayilmaz önerileriniz nedir?

Arkadaslar ben bu ürünü aldım şuan ancak nasıl kullanılması hakkında bi bilgim yok ayrıca herhangibir ölçekde çıkmadı içinden neyle ölcücem neye göre hesap yapıcam örnek yemek kaşıgıyla belirlesem ne kadar koymam gerekiyor ?? Acill yardım !!

Arkadaslar ben bu ürünü aldım şuan ancak nasıl kullanılması hakkında bi bilgim yok ayrıca herhangibir ölçekde çıkmadı içinden neyle ölcücem neye göre hesap yapıcam örnek yemek kaşıgıyla belirlesem ne kadar koymam gerekiyor ?? Acill yardım !!
içinde ölçek vardır yemek kağıgı ile karıştır bulursun. kullanıma gelince ben sütle idmandan önce 2 ölçek bir de akşam 2 ölçek kullanmıştım

içinde ölçek vardır yemek kağıgı ile karıştır bulursun. kullanıma gelince ben sütle idmandan önce 2 ölçek bir de akşam 2 ölçek kullanmıştım
eyvallah sağol, Benim haftada 2 gün spora gitme imkanım var diğer günler evde çalışmayı düşünüyorum spora gittiğim günler antreman önce ve sonrası gitmediğim günlerde öğün öğün kullanmayı düşünüyorum uygun olur mu ?

optimum serious mass gainer öneririm ben. hardline kullandım ama pek beğenmedim açıkcası son ölçeği kullanacağım yarın. 1 aydır kullanıyorum 2 kilo aldım ama bu iki kiloyu ilk hafta aldım sadece diğer haftalarda bi değişim olmadı yani işe yaramadı bana kalırsa
merhaba
spora yeni basladim. amacim kilo almak. sizce en cok verimi alabilecegim gainer hangisidir?

Benımde kılo almam gerek ama bu tur seyler zararlı kılo aldırır bence . En ıyısı dogal yoldan almak geç olsun güç olmasın . :)

Ust uste 2 progainer bitirdim. Umutla basladigim 2 aylik donemin sonunda dogru kullanmama ve cok saglam beslenmeme ragmen 2 kg aldim. Bunun oncesinde whey kullanirken kilo artisi cok daha hizli olmustu ve yag oranimda pek artis olmamisti. Acikcasi diger bulk doneminde paraya kiyip weider urunu almak sart oldu. Hard line'in tek begendigum ve cok basarili buldugum urunu 3matrix'tir.

Back
Yukarı