Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Ust uste 2 progainer bitirdim. Umutla basladigim 2 aylik donemin sonunda dogru kullanmama ve cok saglam beslenmeme ragmen 2 kg aldim. Bunun oncesinde whey kullanirken kilo artisi cok daha hizli olmustu ve yag oranimda pek artis olmamisti. Acikcasi diger bulk doneminde paraya kiyip weider urunu almak sart oldu. Hard line'in tek begendigum ve cok basarili buldugum urunu 3matrix'tir.

YA ZATEN DUZGUN BESLENSEK KILO ALIRIZ ? DUZGUN BESLEMEDEN KILO ALDIRSA NEYSE DICEM DIYOSUNUZ KI DUZGUN BESLENIRSENIZ KILO ALIRSINIZ BU ILACLA ? e Kardesım DUZGUN BESLENEMIYOZKI BU ILACI ALIYOZ DEMI ? :)) saçma .

YA ZATEN DUZGUN BESLENSEK KILO ALIRIZ ? DUZGUN BESLEMEDEN KILO ALDIRSA NEYSE DICEM DIYOSUNUZ KI DUZGUN BESLENIRSENIZ KILO ALIRSINIZ BU ILACLA ? e Kardesım DUZGUN BESLENEMIYOZKI BU ILACI ALIYOZ DEMI ? :)) saçma .

Duzgun beslenemeyen sporcu acigini supplement yardimiyla kapatmaya calistigi surece zaten hep bir eksigi kalacaktir. Beslenemeyip vucuda supplement dayamak yerine beslenme aliskanligi kazanip ya da bir duzene sokup bunu supplementler ile desteklemek her zaman daha verimli olur. Makarnada da karbonhidrat orani var bu progainer'da da. Yemeyip icmeyip supplementlerden besin degeri kazanmaya calisirsan en basta zaten karacigeri perisan edersin. Dedigine gelincede evet duzgun beslenirsen kilo alirsin fakat bir noktadan sonra supplemente ihtiyac duyarsin cunku almadigin takdirde bu ihtiyaci sadece yemekle karsilayabilmen cok zor

Selamun Aleyküm bende gold standart whey Protein ve hard Pro grainer ı aynı anda nasıl kullanırım günde 1-1.5 saat bady e gidiyorum. Boyum 1.81 kilom 71 zayıf görünüyor m çok

Selamun Aleyküm bende gold standart whey Protein ve hard Pro grainer ı aynı anda nasıl kullanırım günde 1-1.5 saat bady e gidiyorum. Boyum 1.81 kilom 71 zayıf görünüyor m çok

Eger cok yeni degilsen sabah kalktığında ve öğle öğününden 20dk sonra 2 ölçek gainer, spordan yarim saat once 1 olcek whey ve spordan hemen sonra 1 olcek whey seklinde yapabilirsin. Eger yeni yeni bu sporu yapiyorsan ogle ogununden sonra 2 olcek gainer almana pek lüzum yok

Eger cok yeni degilsen sabah kalktığında ve öğle öğününden 20dk sonra 2 ölçek gainer, spordan yarim saat once 1 olcek whey ve spordan hemen sonra 1 olcek whey seklinde yapabilirsin. Eger yeni yeni bu sporu yapiyorsan ogle ogununden sonra 2 olcek gainer almana pek lüzum yok
Peki kiloyu göbek olarak mı alırım çünkü karın çalışmıyor m ben sadece göğüs kol arka kol omuz çalışıyorum

Peki kiloyu göbek olarak mı alırım çünkü karın çalışmıyor m ben sadece göğüs kol arka kol omuz çalışıyorum

Bacak çalışmayı sakın ihmal etme. Sağlam bir bacak antremanı büyümeni etkileyecektir. Eğer yağlanma hissedersen antreman oncesi hafif tempo 7-10 dakika kardiyo yapman yeterli olur diye dusunuyorum. Kafandaki diger soru isaretlerinin cevaplarini forumda bulabilirsin, iyi antremanlar :)

Arkadaşlar bir şey soracağım bir yerde görmüştüm; GAİNER larda genel olarak şeker oranı yüksek olduğundan (yani kalitesiz karbonhidrat olduğundan) arkadaş Gainer yerine şu karışımın daha yararlı olacağını söylemişti: Protein tozu + Süt + Yulaf ezmesi veya Muz u blendırdan geçirdiğimizde kaliteli ve güzel bir kilo aldırıcı karışım olduğunu söylüyordu ne düşünüyorsunuz bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar. Siteye yeni katıldım. Adım Burak 20 yaşındayım. 1.83 boyum var 58 kiloyum tabiri caizse çırpı gibi bişeyim. Herhangi bir sporla bodyle vesaire uğraşmıyorum. Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim fazla hareket etmeyen hele yazın yerinden kımıldamamasına rağmen 1 gram kilo alamayan biriyim. Metabolizma hızının yüksek olmasından kaynaklanıyormuş doktora gittim. Eylül - Ekim aylarına kadar en azından bi 65 seviyesine kadar çıkmak istiyorum. Bana çok hızlı bir şekilde kilo almam için ne yapmam neler kullanmam gerektiğini bilgili tecrübeli bir arkadaş anlatırsa çok ama çok sevinirim.

Saygılarımla,

Bu ürünü kullanmıştım sporaya ilk başladığım zamanlarda zaten 20 günde bitti 3kg suplement
Sorum şu olacak abilerim bu ürün bana ilk 10 günde 2 kg aldırdı geri kalan 10 günde ise 1 gram bile kilo almadım sebepleri nedir ki, tekrar bu ürünü almayı düşünüyorum ( fiyat açısından ) acaba aynı sorunla karşılaşırmıyım ?
sadece kilo aldırıcı ürünlere yani gainerlara güvenme beslenmeni aksatma unutmaki aldıgımız supplementler besin takviyesidir. büyük ihtimal yemeklerde sorunun var ve antremanlarını olabildigince agır gir. cok ye iç agır bas olay budur :)

Arkadaşlar merhalar.1 haftadır spora gidiyorum.Boyum 172 kilom 55 yaş 22.Yani yaşıma göre epey cılızım.Bu ürünü burda ki yorumlardan okuduğum kadarıyla çoğu kişi memnun kalmış.Bende almayı düşünüyorum.Kullanım şekli bana biraz fazla gelir gibi geldi.Sizin öneriniz nedir ? Antraman öncesi ve sonrası 400ml sütle 200gram (5 ölçek) almak yerine başka bişey uygulayabilir miyim ?

Bayan olduğum takdirde kilo almak için kullandım. Evet sporla birlikte gerçekten düzenli kullanılırsa işe yarıyor ama bir kullanıp bir kullanmamak işe yaramıyor.
Ben midemden şikayetçi olduğum için karbonhidrat tozumu bırakmak zorunda kaldım.

Merhabalar. Ben 1.83 boyunda 71 kiloyum. Yağlanmadan 80 kilo civarı olmak istiyorum. Antremanlarım 30 dk boks ve ardından dips, şınav, mekik, dambıl lateral raise, dambıl squat yapıyorum. Lise sona geçtiğim için çogu hareketi programımdan çıkarmak zorunda kaldım. Okul zamanı haftada 2 defa falan antreman yapabilme şansım olacak. Sizce bu ürünü alsam bu antreman ile yağsız bir biçimde kilo alabilir miyim?

Merhabalar. Ben 1.83 boyunda 71 kiloyum. Yağlanmadan 80 kilo civarı olmak istiyorum. Antremanlarım 30 dk boks ve ardından dips, şınav, mekik, dambıl lateral raise, dambıl squat yapıyorum. Lise sona geçtiğim için çogu hareketi programımdan çıkarmak zorunda kaldım. Okul zamanı haftada 2 defa falan antreman yapabilme şansım olacak. Sizce bu ürünü alsam bu antreman ile yağsız bir biçimde kilo alabilir miyim?
Bu ürünün yağlandırmadan kilo aldırması belirttiğiniz şartlarda imkansız gibi görünüyor hocam,bence hiç boşuna paranızı buna vermeyin.
Hakkını vererek kullanacak olsanız zaten 1 ay bile dayanmaz,kutunun dibini görürsünüz.
Size tavsiyem bol bol bulgur makarna yulaf tarzı karbonhidrat kaynaklarına yüklenin.
Maddi durumunuz iyiyse alıp denersiniz ama zar zor para biriktirdiyseniz de gainer için harcamayın bence.
Protein tozu alıp,yulaf süt kurutulmuş meyve vs.ile karıştırırsanız daha kaliteli bir karışım elde etmiş olursunuz .

Bu ürünün yağlandırmadan kilo aldırması belirttiğiniz şartlarda imkansız gibi görünüyor hocam,bence hiç boşuna paranızı buna vermeyin.
Hakkını vererek kullanacak olsanız zaten 1 ay bile dayanmaz,kutunun dibini görürsünüz.
Size tavsiyem bol bol bulgur makarna yulaf tarzı karbonhidrat kaynaklarına yüklenin.
Maddi durumunuz iyiyse alıp denersiniz ama zar zor para biriktirdiyseniz de gainer için harcamayın bence.
Protein tozu alıp,yulaf süt kurutulmuş meyve vs.ile karıştırırsanız daha kaliteli bir karışım elde etmiş olursunuz .
Teşekkür ederim.

fiyatına bakıp aldanmayın . tadı berbat içilmiyor en azından ben içemedim yarısında çöpe attım. etkisi duzgun kullanmadıgım için bişey diyemıyecegim. herkeze kolay gelsin :)

1 ay oldu kullanalı 3 kilo kas olarak kilo aldım tabi bununla beraber tavuk ve kırmızı etle beslendim bol bol. Sonuç olarak değişimi çevrem farketti kesinlikle tavsiye ederim

iyi günler ürününüzden sipariş ettim ama kullanım şekli hiçbir sitede tam olarak anlatılmıyor,sizden ricam vereceğim gün programına göre bana tavsiyede bulunmanız.Sabah kalktımda kahvaltıdan önce mi sonra mı almalıyım ve ne kadar(kaç ölçek)? Gün içinde her öğünden sonra almalı mıyım,kaç ölçek ? Spordan önce ve spordan sonra kaç ölçek almalıyım ? Yatmadan önce alın diyor,yatmadan önce bişeyler yiyip mi almalıyım yoksa içip yatmalı mıyım ? Ve son olarak spora gittiğim günlerde de bu gün akışı şeklinde alırsam fazla olmaz mı ? Dİyelim ki spora gittiğim gün öncesi ve sonrası alacağım için 2 defa olacak,spordan sonra alacaksın diyor,aldım diyelim spor dönüşü yemek yiyecem yemekten sonra bi daha mı alacam ? Çok karışık oldu ama yanıtlarsanız süper olur,teşekkürler

Ben aldığımda bana sabah akşam spordan once ve sonra olmak üzere 5 yemek kaşığı toz a 500ml sütle karıştırıp içmem söylendi. Bu doğrumu ? Bugün başladım. Yardımcı olabilirmisiniz???

Back
Yukarı