Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Optimum bitti bir faydasını göremedim. Buna başlamayı düşünüyorum. Allah'ını seven yardımcı olsun.

Optimum gibi kötü koku ve tad yok değil mi? Ayrıca Optimumun ölçeği çok büyük insanı bayıyor, bununkide öyle mi? Birde kullanım şekli nasıl kullanım?

Beyler ben sadece spordan önce 4 ölçek alıyorum 5 ölçek aşırı fazla tatlı oluyo süt de fazla oluyor 60 kiloydum 65 kiloyum şu anda böyle kullandım ben 2. Kutuya geçtim gayet başarılı bir ürün bazı sabahlar da 1 ölçek alıyorum bu şekilde

Gaineri bugun aldm fakat bir ölçek daldırmamla beraber tozda garip bisey oldu ölçeği kaldırmamla beraber ölçeğin dısında kalan tozlar diken diken oluyor ve mıknatıs gibi teker teker aşağı uçuşuyorlar toza bi demir yaklaştırdığımda demir tozları üzerine çekiyor bakın değdirmiyorum sadece yaklaştırıyorum

Hardline Progainer 5000 için sipariş vermeyi düşünüyorum. Boyum 1.94 , kilom 77. Kilo almak ve hacim genişletmek istiyorum. Kullanım şekline herkes farklı bir şeyler söylüyor. Bu yüzden tereddütlerim yok değil. Ama genellikle spor öncesi ve sonrası 2,5 + 2,5 ölçek mantıklı geldi. Yine de detaylı bir cevap verebilecek birisi olursa müteşekkir olurum :)

Şimdiye kadar yaklaşık 6 kutu 5 kiloluk olanından bitirdim. 2 senede 53 kilodan 83 kiloya çıkarak yaklaşık 30kilo aldım. Üstelik yağ oranım sadece %5 artarak %12 oldu. Düzenli sporla birlikte alındığında içindeki kreatin monohidrat bcaa taurin sayesinde kas yapılanmasında efsane rol oynuyor. Bu kombinasyonları hardline ucuzluğunda başka hiçbir suplement de göremezsiniz. Fiyat performans oranı gerçekten çok iyi.

Soyle insanlara inanmayin.adam bunu yazmak icin uye olmus.reklam icin gelmis.yazik

beyler 5 kg olan ürünü alacağım fakat nasıl kullanmalıyım?

Spor öncesi ve sonrası mı? Yoksa yatmadan önce ve öğün arasımı? İnternet sitesinde 2 tip kullanım şekli var.

Bu arada ölçek optimum masstaki gibi kocaman kocaman değildir dimi?

15 yaşındayım boyum 1.74 kilom 50. Sizce bu ürünü kullanmam uygun olur mu ? Ve de metabolizmayı yavaşlatıyor mu ? Boyumun uzamasını istiyorum da :) cevaplarınız için teşekkürler.

15 yaşındayım boyum 1.74 kilom 50. Sizce bu ürünü kullanmam uygun olur mu ? Ve de metabolizmayı yavaşlatıyor mu ? Boyumun uzamasını istiyorum da :) cevaplarınız için teşekkürler.

Supplement kullanmak için yaşın oldukça düşük.Zaten gelişme çağında olduğun için iyi bir antreman ve iyi bir beslenme ile güzel sonuçlar alabilrsin.Hiç yoktan 18-19 yaşına kadar besin takviyesi kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar.

Supplement kullanmak için yaşın oldukça düşük.Zaten gelişme çağında olduğun için iyi bir antreman ve iyi bir beslenme ile güzel sonuçlar alabilrsin.Hiç yoktan 18-19 yaşına kadar besin takviyesi kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar.
Sporcu oldugum icin fizigim biraz yetersiz :( bir suru diyet denedim fakat kilo alamiyorum. Metabolizmadan heralde herkes hareket etme diyor ama metabolizma hizliyken boy uzamasina da etkili diye okumustum. Bana onerebileceginiz bir beslenme programi var mi ?

Ben 17 yasinda 173 civari boylarinda 51 kiloyum bir türlü kilo alamadim son care hardline progainer 3000 aldim.sabah 3 ölcek spordan önce 3 ölcek kullaniyorum sizce yeterli mi ? Ve spor yapmadigim günlerde kullanmali miyim ?

merhabalar bu ürünü almayı düşünüyorum öncelikle yağlanma yapmıyor sanırım bir yerde birisi gainer kullanma yağ yapar dedi hangi mantıkla dedi anlamadım bir de içindeki protein oranı baya yüksek sanki protein tozu olarak da kullanılamaz mı teşekkürler şimdiden cevaplar için

2 farklı kullanım seçeneği sunulmuş 2.si biraz tuhaf geldi sadece öğünlerden snra ve yatmadan önce.yatmadan önce alınması yağlanmaya daha çok itmezmi bizi spor öncesi ve sonrası almak daha verimli olmazmı _

İçinde yağ olmayan bir ürün neden yağ yapsın içine koyduğumuz sütten dolayı mı yağ yapabilir acaba
Şeker vücudun yağ depolamasına sebebiyet verir.
İçerisindeki maltodekstrin basit şeker olarak anılmasa da kana çok hızlı karışır ve şekeri yükseltir.
Gerisi malum, insülin salgılanır şeker dengelenmeye çalışılır.Fazlası yağ olarak depolanır.

Teşekkürler cevap için zaten 1 ay kullanmayı düşünüyorum sizce ne kadar yağ yapar tahminen bir de protein oranı yüksek bu gainerın bu yüzden protein tozu olarak da kullanılamaz mı

Teşekkürler cevap için zaten 1 ay kullanmayı düşünüyorum sizce ne kadar yağ yapar tahminen bir de protein oranı yüksek bu gainerın bu yüzden protein tozu olarak da kullanılamaz mı
Kullanabilirsiniz ama içerisindeki protein ne kadar kaliteli bilemem.
Ne kadar yağlandıracağını da bilemem.
Ancak akıllıca bir stratejiyle minimum seviyeye indirebilirsiniz yağlanmayı.

Back
Yukarı