Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Bu ürünü aldım denedim 3 kg aldım aşırı derecede köpürme yapıyor cilekli tadıda bi zaman sonra insanı bayıyor :SS
ve icerken sanki azına kum gelıyor gıbı topaklanma tarzı bısıler hissediyosun bilgilerinize .

bu ürün ile twinlab 5440 gr arasında kaldım twinlab ı deneyen varmı içerik ve fiyattan çok iyi ama şekerli ve tat konusunda kötü şeyler duydum yardım edermisiniz

70 gramının 40 gramı şeker olan ve protein içeriğinin bir kısmı da soya proteini olan kilo aldırıcı ürünlerini dymatize, optimum gibi köklü amerikan firmalarının kilo aldırıcılarıyla aynı fiyata ve hatta daha pahalıya satan firma. dymatize super mass kullanan biri olarak iki ürünü karşılaştırıyorum. dymatize'de 100% saf kompleks karbonhidrat ve whey/yumurta proteini/kazein karışımı bulunan kısa-orta-uzun salınımlı protein içerikli kilo aldırıcının 5.5kg olanını 140 liraya alırken, hardline firması karbonhidrat içeriğinin yarısından fazlası şeker olan ve proteinin de (eminim büyük kısmı) bir kısmı soya proteini olan kilo aldırıcının 4.5kg olanını 145 liraya satıyor. adamlara kızmıyorum açıkçası, çünkü memlekette o paraya söz gelimi dymatize super mass yerine gidip hardline progainer alan enayi çoksa adamlar ne yapsın, kazıklayabiliyorsan kazıkla tabiki. bir de bu gözü uyanık adamlar besin içeriği kısmına hiçbir zaman şeker oranını belirtmezler. her baba yiğidin harcı değildir çünkü şeker oranını üründe yazmak, zaten kendilerine güvenseler onu da ambalajın üzerine övünerek yazarlardı şu kadar kısmı kaliteli kompleks karbonhidrattan oluşuyor diye. emin olduğum bir şey daha varsa, bu yazımı okumalarına rağmen hala gidip hardline progainer alan insanlar vardır. yazık... bir hardline ürünleri alanlara, bir de weider ürünleri alanlara çok acıyorum zaten. insanın parasıyla rezil olmasının en güzel örnekleri bu marka ürünlerini alan insanlar.

70 gramının 40 gramı şeker olan ve protein içeriğinin bir kısmı da soya proteini olan kilo aldırıcı ürünlerini dymatize, optimum gibi köklü amerikan firmalarının kilo aldırıcılarıyla aynı fiyata ve hatta daha pahalıya satan firma. dymatize super mass kullanan biri olarak iki ürünü karşılaştırıyorum. dymatize'de 100% saf kompleks karbonhidrat ve whey/yumurta proteini/kazein karışımı bulunan kısa-orta-uzun salınımlı protein içerikli kilo aldırıcının 5.5kg olanını 140 liraya alırken, hardline firması karbonhidrat içeriğinin yarısından fazlası şeker olan ve proteinin de (eminim büyük kısmı) bir kısmı soya proteini olan kilo aldırıcının 4.5kg olanını 145 liraya satıyor. adamlara kızmıyorum açıkçası, çünkü memlekette o paraya söz gelimi dymatize super mass yerine gidip hardline progainer alan enayi çoksa adamlar ne yapsın, kazıklayabiliyorsan kazıkla tabiki. bir de bu gözü uyanık adamlar besin içeriği kısmına hiçbir zaman şeker oranını belirtmezler. her baba yiğidin harcı değildir çünkü şeker oranını üründe yazmak, zaten kendilerine güvenseler onu da ambalajın üzerine övünerek yazarlardı şu kadar kısmı kaliteli kompleks karbonhidrattan oluşuyor diye. emin olduğum bir şey daha varsa, bu yazımı okumalarına rağmen hala gidip hardline progainer alan insanlar vardır. yazık... bir hardline ürünleri alanlara, bir de weider ürünleri alanlara çok acıyorum zaten. insanın parasıyla rezil olmasının en güzel örnekleri bu marka ürünlerini alan insanlar.
dymatize nin tadı ve karışması nasıl birde twinlab 1350 5400gr ı denedin mi o ürünü merak ediyorum

diğer ürünü bilmiyorum ama bsn true mass alabilirsin 130 gramında 50 gram civarlarında protein var karbonhidrat oranı da iyidir. dymatize de 100 grama 15 gram civarlarında protein düşüyor

Göbeği Eritmek İçin Girdiğim Salona Şimdi Kas Yapma Çabasındayım 1.85 Boyum Var İlk Dönemler 90 Kiloydum Spor Slonu Bisiklet Koşu Bandı vs vs 83 E Kadar Düştüm Böyle Laflarken Kas Yapmak İstediğimi Söyledim Önce Kütle Yapmalısın Dediler Bunun İçin Progainer 5000gr Kullan Dediler Kullandım Şimdi Tahmınıme Göre 3-4 Kilo Felan Aldım Ama Sıkıntı Olacak Ya Göbek Belirmeye Başladı...Tahminime Göre 1 Haftaya Biter Bu Bittikten Bir Sonra Dinlenmek Amaçlı Bir Hafta Ara Vereceğim Ama Sonrasında Kullanacağım Şey NeY Olmalı Kilo Almak İstemiyorum Artık Ama Kaslarım Olsun İstiyorum Ve Hangi Protoin Tozunu Kullanmalıyım Hiçbir Fikrim Yok...Boy: 1.85 Kilo 86-87 Yaş:29 İyi Forumlar.

1.72 boyundayım ve 61 kiloydum. Mayıs ayının 17sinde elime bu ürün geçti. Sabah kalktıgımda (süt ile), antrenmandan sonra (su ile), yatarken (süt ile) olmak üzere hergün kullanamasamda, kullanmaya gayret ettim. bunun yanında Spraktin denilen Şuruptan içtim iştahımıda bu açtı. Şuan bir ay geçmemiş olmasına rağmen 69 oldum. sonuçtan memnunum. Spor yapmayanlara tavsiye etmiyorum bu ürünü

Selamlar, ürünü geçen hafta aldım ve ikinci kullanımım bugün. Çikolatalı alacakken yanlışlıkla çilekli almışım. Kutuyu açtıktan sonra farkettiğim için geri de veremedim. Tat olarak benim damak zevkime uymuyor. Daha çok çilekli meyve suyunun içine un katılmış gibi bir tadı var. Zorla içiyorum.. Geçen hafta 5 ölçek tozu yarım litrelik süte katarak yarısını antrenmdan yarım saat önce, diğer yarısını da antrenman sonrası tükettim. Antrenman esnasında ekstra bir fayda saglamadı. Antrenman sonrası da almama ragmen çok fazla yorgunluk hissim oldu. O gün vucudum çok mu yorgundu, yoksa katabolik etki mi yaptı bilemedim.

Ürün bana gaz ve mide rahatsızlığı yapmadı. karıştırırken topaklanma olmuyor. 5 ölçek tozun hepsini shakerın içine atıyorum. Sonra tozun üstünde bir parmak kalınlığında süt kalacak şekilde süt ekleyip, kaşıkla iyicene karıştırıyorum. Bu şekilde yapınca toz çamur gibi oluyor, sonra üstüne sütün tamamını boşaltıp karıştırmaya devam ediyorum. Topaklanma şikayeti olanlar bir de böyle denesin.

Tozu sadece antrenman günlerimde (haftada 2 gün) kullanıyorum. Aslında amacım kilo almak olduğu için sanırım hergün kullansam daha iyi olacak. O yüzden her gün 250 ml süte 2 ölçek katarak kullanmayı düşünüyorum ama bir yandan göbek yapar mı diye korkuyorum. Şuan zaten hafif bir göbek çıkıntım var :) Farklı önerisi olan var mı ? Boy : 167 cm, kilo : 62 kg.

Yorumları okuyorum da, herkes 3 5 kilogram ağırlık kazandığını söylüyor. Benim anlamadığım ise şu; bu kullanıcıların 5 kilogram kas almadığı aşikar. Alınan 400 500 gram kas kütlesi dışında geri kalan kısım yağ değil de nedir?

Yorumları okuyorum da, herkes 3 5 kilogram ağırlık kazandığını söylüyor. Benim anlamadığım ise şu; bu kullanıcıların 5 kilogram kas almadığı aşikar. Alınan 400 500 gram kas kütlesi dışında geri kalan kısım yağ değil de nedir?

Hocam şöyle söyleyeyim. Bu ürünü 2 haftadır sadece haftada 2 gün antrenman günlerimde ve tavsiye edilen yarım litre süte 5 ölçek katarak, antrenmandan yarım saat öncesi yarısını ve antrenmandan hemen sonra kalanını içerek kullanıyorum. Tartıldığım tartılar adam gibi tartmadığı için kilo alıp almadığım konusuna birşey demeyeceğim. Ama gözle görülür tek bir fark oldu bende o da artık benden önde giden bir göbeğim var.. Bu üründen önce böyle bir sorunum yoktu. Önceden göbeği düşünmezken şimdi göbeğimden nasıl kurtulacağımı düşünüyorum. Ya ölçeği azaltacağım ama bu durumda alacağım protein, BCAA ve Glutamin değerleri de azalacak dolayısı ile vucudümun gerek duyduğu miktarı karşılayamacağım, ya da ürünü kullanmayı bırakıp başka bir ürün alacağım. Ya da hem başka ürün alıp, yanında yine bu üründen sadece 1-2 ölçek kullanacağım. Biraz daha deneyeceğim, inşAllah göbek alıp başını gitmez.

Bu ürün bana göre değil sanırım 175 71 kilo %12 yağ oranım var protein glutamine bcaa tercih edicem

Ayrıca söylediğim gibi bu ürün yağlandırmadan demesine rağmen yağlandırıyor demek arkadaşın verdiği cevaba göre. Boyuna göre çok çelimsiz ve cılız kalan kişilerin tercihi daha doğru bence.

Son düzenleme:
Hardline Progainer 5kg

Kilo alma

Enerji

Performans

Yağlanmadan büyüme

Kas yapılanması

Protein sentezi

Dayanıklılık

PRO GAINER son bilimsel araştırmalar ışığında, yağlanmadan kas kütlesi olarak kilo almak için formule edilmiştir. Insülin hormonunu optimum düzeyde salgılanmasını sağlamak için kısadan uzuna doğru bir glicemic endekse sahip karbonhidrat karışımı olan glukoz polimerleri, kristalize fruktoz ve dekstroz kullanılmıştır. Bu karışım uzun süreli enerji sağlayarak sporcuya daha ağır ve daha uzun süreli antrenman yapabilme imkanı sağlar.

PRO GAINER’da protein olarak sadece, insanlar için en faydalı ve biolojik değeri en yüksek protein olan, ultrafiltre edilmiş whey proteini kullanılmıştır. Whey proteini, protein sentezini, büyümeyi ve kas yapılanmasını sağlayan, BCAA’lar ve glutamin açısından zengin komple amino asit profiline sahip en etkili proteindir.

PRO GAINER, kas gelişimi ve enerji için Creatine ve vücutda amino asit havuzunun %60’ını oluşturan, kas dokularının tamirinde ve kasların katabolizmaya karşı korunmasında önemli bir rol oynayan Glutamin içerir.

PROGAINER formülüne, büyüme hormonunun salgılanmasına yardımcı olması için A vitamini, yine büyüme hormonunun salgılanmasında, karbonhidratların sindirilmesinde, yağların ve proteinlerin metabolize edilmesinde, amino asitlerin parçalanmasında, kan dolaşımının artırılmasında, RNA ve DNA üretiminde ve hücrelerin bölünmesinde metabolizmaya büyük yardımları olan B vitaminleri eklenmiştir. Arjinin ve glutamin gibi bir çok önemli amino asitin etkinliğini artırmak ve kalojen oluşumunu sağlamak için C vitamini ilave edilmiştir. C vitamini aynı zamanda demirin emilimini önemli ölçüde artırır. Demir kaslardaki myoglobin (kaslardaki kırmızı pigment) üretimininde ihtiyaç duyulan ana maddedir. Myoglobin, oksijen deposu olarak görev yapar ve çalışan kaslara oksijen sağlar. Ayrıca, dokuların oluşumunda büyük önem taşıyan ferritin (proteine bağlı demir) yine myoglobinde depolanır. Demir, B vitaminlerinin uygun bir şekilde metabolize edilmesi için de gereklidir. Büyümeye yardım eder ve bitkinliği engeller. Demirin metabolize edilmesinde daha iyi bir ortam sağlayabilmek için kalsiyum ve bakır, ağır antrenmanlarda kas kasılmalarını engellemesi ve kasların etkin şekilde fonksiyonlarını sürdürmesi için magnezyum eklenmiştir. Magnezyum kan şekerinin enerjiye dönüşmesi içinde önemlidir. Ayrıca yağların yakılmasına da yardımcı olur. Bunlara ek olarak, kas kasılmalarını engellemeye, protein, kalojen ve insülin oluşumuna yardımcı olan çinko içerir.

Kullanım Şekli:
1 porsiyon (200 gr) 500 ml süt ile karıştırılarak, öğünlerden sonra ve antremandan hemen sonra olmak üzere günde 1-2 porsiyon alınır.

Arkadaşlar Protein takviyesi olarak KİMBİOTEK firmadan saf Whey Protein (%80-82 Whey Protein içerir), Yumurta Akı proteini (%80-85 Protein içerir) , Soya Proteini ( %90 Protein içerir), Buğday Proteini (% 79-83 Protein içerir) bulabilirsiniz.
Ayrıca Karbonhidrat takviyesi olarak Maltodekstrin ve Dektroz da bulunuyor.

Benim önerim ve kullanımım şu şekilde kullanım başına 30 Gram Whey Protein + 10 Gram Yumurta Akı Proteini + 80 Gram Maltodekstrin (veya 40 Gram Maltodekstrin + 40 Gram Dekstroz karışımı)

Ara sıra Soya ve Buğday Proteini kullanıp Whey Proteine ara verebilirsiniz. Bu şekilde farklı kaynaklı Proteinleri de almış olursunuz.

Kim ne derse desin en baba markalı Supplementleri getirin bu etkiyi göremezsiniz. Deneyip kendiniz görün.

Peynir Altı Suyu Tozu yani piyasa adı ile PST yaklaşık % 7,5-10 arası Protein içerir. Esas olarak Protein takviyesi değil de yardımcı bir üründür. Yüksek oranda mineral içeirir. Spor esnasında ter kaybı olduğu için yüksek oranda mineral kaybı da olur. Bu ürün ile mineral kaybını geri kazanmış olursunuz ve ayrıca protein de almış olursunuz. Ürünü KİMBİOTEK firmasından hammaddelerim online satış sitelerinden bulabilirsiniz.
Suyunu çıkardın ama.

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam ama bence herkes gördü daha fazla reklam yaparsan banlanacaksin :) inceleyecegim ayrıca ürünlerinizi.

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ürünü kullanmıştım sporaya ilk başladığım zamanlarda zaten 20 günde bitti 3kg suplement
Sorum şu olacak abilerim bu ürün bana ilk 10 günde 2 kg aldırdı geri kalan 10 günde ise 1 gram bile kilo almadım sebepleri nedir ki, tekrar bu ürünü almayı düşünüyorum ( fiyat açısından ) acaba aynı sorunla karşılaşırmıyım ?

Back
Yukarı