Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
ismail protein alımını 160 gr altına düşürme ve yağlanmadan irileşmek istiyorsan spor şeklini değiştir.en basitçe az tekrar yüksek ağılık uygula bu kaslarını zorlayacak(mikro düzeyde yırtacaktır.)yağlanmadan irileşmek,yani kas kütlesini irileştirmek için basit ama en etkili yol budur,dinlemeyi de unutma bir seferde yaptığın idman 2 saati geçmesin.

Yani gainer kullansam sknti olmaz mi? Veya synta 6 tarzi kompleks protein nasil olur? Netice proteinim bitmek uzere gainerlarda da malum protein orani dusuk komplexe gore

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler ben 25 yaşındayım 180 boy 55 kiloydum bu ürünü kullandım düzenli şekilde beslendim ve sürekli ağır kilolarla çalıştım şuanda 69 kiloyum çok ciddi şekilde kas artışı sağladı proteini de doğal yoldan aldım gayet başarılı bi ürün sadece 4 ölçek spordan önce kullandım 2 kutu 5000lik bitirdimm hacim için kilo için mükemmel ve değerleri çok iyi protein oranı da çok iyi 35 gr ama şeker oranını yazmamaların nedenenini çözemedim tek eksisi bu. şuanda bu ürün yerine iron mass ve iron whey kullanıyorumm. iron mass yerine tekrar hardline pro gainer kullanıcam.

tşk

ismail protein alımını 160 gr altına düşürme ve yağlanmadan irileşmek istiyorsan spor şeklini değiştir.en basitçe az tekrar yüksek ağılık uygula bu kaslarını zorlayacak(mikro düzeyde yırtacaktır.)yağlanmadan irileşmek,yani kas kütlesini irileştirmek için basit ama en etkili yol budur,dinlemeyi de unutma bir seferde yaptığın idman 2 saati geçmesin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

17 yaş, 1.74 boy, 55 kiloyum. Kilo alma sıkıntım var yaşıtlarıma göre zayıf görünüyorum bu yüzden özgüven eksikliği hissediyorum hep.. 3000 gr olanından almayı düşünüyorum bu hafta. Tavsiyeleriniz neler kaç kilo alabilirim bu ürünle?

17 yaş, 1.74 boy, 55 kiloyum. Kilo alma sıkıntım var yaşıtlarıma göre zayıf görünüyorum bu yüzden özgüven eksikliği hissediyorum hep.. 3000 gr olanından almayı düşünüyorum bu hafta. Tavsiyeleriniz neler kaç kilo alabilirim bu ürünle?
2-3 kilo alırsın beslenmeni düzeltsen zaten hızlı kilo alrsın 1.75 boyundasın kilo alman cokda zor degil yanlış şeyler yiyorsundur

Arkadaslar ben ıcıyorum tadı hıc guzel degıl kahvenın sekersızıne su katılmıs gıbı cok degısık yanı tatsız bısey . Cıkolatalı bendekı sutle ıcıyorum aldıgıma pısman oldum tavsıye etmem .

Daha Önce T Power Carbo Mass Ve MultiPower Mass Gainer Kulandım Bu İlacıda Arkadaş tavsiyesi olarak Dün Sipariş ettim yarın elime geçecek ürün kampanyalı paket Aldım Kreatin , Amino asit ve 3kg Pro Gaineri 180 tl ye aldım
Yarın Kullanmaya başlıyacam Daha öncekiler Çikolatalı idi bu Çilekli Bakalım tadı nasıl ve Ne gibi sonuçlar alacam buraya yazacağım yarından sonra :)

Arkadaşlar Ürün elime geçti Çileklisini Aldım Az Evvelde bi Ölçek içtim Tadı çilekli Olmasından mı bilemem çok Şekerli Ve Güzel Akışkan bir içimi var Ağır değil hiç Şimdilik bu kadar :D
İlerleyen günlerde Sonuçları aktaracağım :)

Merhaba.
300 ml süte 3 kaşık olarak shakerda karıştırarak kullanıyorum. Fakat aşırı bir köpürme söz konusu. 5-6 çalkalamada dahi 600 ml'e dayanıyor; yani %100'ü kadar köpürüyor!
Beklemekle sönmüyor, ben de kepçeyle alıp atmak zorunda kalıyorum. Ürünün sahte olmadığına eminim. Ne yapmak lazım?

Merhaba.
300 ml süte 3 kaşık olarak shakerda karıştırarak kullanıyorum. Fakat aşırı bir köpürme söz konusu. 5-6 çalkalamada dahi 600 ml'e dayanıyor; yani %100'ü kadar köpürüyor!
Beklemekle sönmüyor, ben de kepçeyle alıp atmak zorunda kalıyorum. Ürünün sahte olmadığına eminim. Ne yapmak lazım?
3 ölçek attıktan sonra kaşıkla karıştırmayi dene kardeş.

Haftada üç gün spora gidiyorum 52 kiloyum 180 boy bunu alacağım, bu ürünler nasıl kullanılmalıdır ? Ne kadar zaman gider kullanımına göre örnek verirseniz sevinirim

Haftada üç gün spora gidiyorum 52 kiloyum 180 boy bunu alacağım, bu ürünler nasıl kullanılmalıdır ? Ne kadar zaman gider kullanımına göre örnek verirseniz sevinirim
Kardes sana önerim günlük ihtiyacın olan kaloriyi hesapla mesela 3000 ise 2500 ünü yiyeceklerden al kalanını da tozdan alabilirsin Spordan önce ve sonra içebilirsin off günlerde ise öğünlerden sonra.

Beyler bu ürünü kullanmayı düşünüyorum 3 kg lik bi deneme siparişi vericem kaç gün yeterli olur? Kaç kilo aldırır ? bilgi verirmiisniz

Back
Yukarı