• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

iki yıllık değişim

örnek alınması gereken bir değişim doğrusu, kilolu arkadaşlarıma seni model olarak göstereceğim, spor yapmaktan çekiniyorlar... eminim bu değişimi görünce gaza geleceklerdir...
tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim...

tebrikler mükemmel bir değişim başarıların devamını dilerim :)

Gerçekten tebrik etmek lazım, resmen bambaşka bir insan olmuşsunuz, arkadan vücudunuz çok daha güzel ön taraftansa göğüs ve karın biraz daha eksik arkaya oranla. Tebrik ediyorum

teşekkürler arkadaşlar kış sezonunu kapattık şimdi 83kg oldum bugün itibarı ile tekrar diyete başladım esmer ve diyetli yeni fotolarımı en yakın zamanda yükleyeceğim hepinize iyi çalışmalar başarılar

"vethekim" burada paylaştığın fotolar emin ol birçok kilolu spor severi biraz daha spora bağladı, onlara ilham oldun adeta...

bir spor sever olarak bu katkından dolayı sana teşekkür etmek istiyorum!

iyi çalışmalar, saygılar!

2 senelik demişsin ama asıl değişim son 1 senede olmuş.. gerçekten güzel değişim.. yeni resimleri bende merak ediyorum.. birde daha büyük fotolar koyarmısın insan incelemek istiyor özellikle yandan fotoğraflarında baya bir incelme var bu bir deforme duruş yarattımı cilt gerginliğini korudumu? rahat bir hayatla sıkıntılı yol arasında az olan insanın yapabildiği seçimi yapmışsın tebrik ederim tekrar...

abi ilk önce tebrikler harbiden o kadar sayiflayip kas cikarabildin mi ? beslenmen nasil bende biraz göbek var onu yok etmek istiyorum haftada 4 kez spora gidiyorum cavap yazarsan sevinirim
selamlar

Back
Yukarı