itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son 3 gündür yemişim diyetini millet yiyo kilo almıyor bende yesem almam kafasını yaşayıp günlük 5000 kalorinin üzerine çıktım. Kardeşimin şu an bana dediği, baklavalı ve göbekli :) Ama bugün başladım, diyete devam ^_^ Artık gözümü karartıp diyetime dönüyorum.

Bugün nedense depresyon modundayım. Antremandan sonra bir 35 lik rakı bitirdim dolapta o kalmış. Üstüne 4. biradayım. 2 bira ve chivas regal kalmış bakalım onlara sıra gelecek mi

Bugun cok yorucuydu benım ıcın evde yemek yapanda yok yağlı söylemişlerdi. Oturdum 1 büyük boy yağlı 1 bol malzemeli lahmacun + 3 kase yoğurt u indirdim mideye hala açım ,korkuyorum

2 gece önce eve pasta almışlar.Canım çok çekmişti.Attım 2-3 dilim ağzıma.Çok pişmanım :(

Ortalama iki haftadir, herseyi yiyorum :( kiz arkadasim hamile oldugu icin bir dedigini iki etmiyoruz. Cok kotu hissediyorum ama yapacak birsey yok, kiramam onu. 1 hafta sonra memlekete gidecek sonra da ben Turkiye ye gelecegim, donusum muhtesem olacak.

PS.Yerken pisman olur mu insan icim kan agliyor.

Beslenmeme pek özen göstermiyorum açıkcası

Ortalama iki haftadir, herseyi yiyorum :( kiz arkadasim hamile oldugu icin bir dedigini iki etmiyoruz. Cok kotu hissediyorum ama yapacak birsey yok, kiramam onu. 1 hafta sonra memlekete gidecek sonra da ben Turkiye ye gelecegim, donusum muhtesem olacak.

PS.Yerken pisman olur mu insan icim kan agliyor.

Avatarimda ki goruntuden eser yok bildiginiz gobegim var, mutlumuyum hayir zaten bulk yapacaktim :/ clean olsun demistim ama kizim saglikli olsun yeter. Hafta sonu yediklerimi yazmayacagim diette olan var olmayan var :)

maalesef yaz ayları yine canım kola ve dondurma çekti 2 litrelik kolayı içtim ve 1 kilo dondurmada yedim çok ama çok pişmanım galiba yaz bitene kadar dondurma kola kaçamağı olacak gibi

arkadaşlar ben bir çok şekilde kendimi iyi frenleyen bir adamım. iradem iyidir. ama bazı şeylere zaafım var tabiki...

birçok vg ci pirinç lapası yer bol bol. bunda sıkıntı yok. ama tereyağlı ve tavuklu pilav yemez sanırım. bizim evdede sevilen bir yemektir. kendimi hep tutarım yemem ama.. geçen gün öyle bir daldımki o tereyağlı pilava (miss gibiydi), yanındada tikveşli kaymaklı yoğurduda yedimmi. ortaya muazzam lezzet çıktı.. ama davul gibide şiştim. pişmanım ama :(

ikinciside bira ve fıstık ikilisi. bunlarada dayanamıyorum arkadaşlar.bu yaz aylarında buz gibi tuborg goldu görmemeliyim ben.

saygılar ve az kaçamak yapmaya çalışın diyorum ne diyeyim artık olan oldu benim için.

arkadaşlar ben bir çok şekilde kendimi iyi frenleyen bir adamım. iradem iyidir. ama bazı şeylere zaafım var tabiki...

birçok vg ci pirinç lapası yer bol bol. bunda sıkıntı yok. ama tereyağlı ve tavuklu pilav yemez sanırım. bizim evdede sevilen bir yemektir. kendimi hep tutarım yemem ama.. geçen gün öyle bir daldımki o tereyağlı pilava (miss gibiydi), yanındada tikveşli kaymaklı yoğurduda yedimmi. ortaya muazzam lezzet çıktı.. ama davul gibide şiştim. pişmanım ama :(

ikinciside bira ve fıstık ikilisi. bunlarada dayanamıyorum arkadaşlar.bu yaz aylarında buz gibi tuborg goldu görmemeliyim ben.

saygılar ve az kaçamak yapmaya çalışın diyorum ne diyeyim artık olan oldu benim için.

Bu basligi okumayi sevmiyorum kendimi de tutamiyorum, cok iyi anlatmissin pulloverforever, ozellikle su an kendimle yemek konusunda bogusurken o pilan gozumun onunde nasil canlandi anlatamam.

Geçen kardio yaptığım günün akşamı canım baya bir tatlı çekmişti.. Az bir şey nutella yerim geçer diye düşünürken Peder , dolapta bana özel kaymaklı ekmek kadayıfı olduğunu söyledi..Söylemez olsaydı :D

2 Porsiyon kaymaklı ekmek kadayıfını 10 saniye içinde miğdeye indirdim..Ardından baya pişman oldum ama yapacak bir şey yok.. Arada bir böyle kaçamaklar lazım :)

Bundan 2 ay önceye kadar tam 2.5 3 ay boyunca gece yemelerine sarmıştım resmen saat 11 12 oldumu canım tatlı çekiyodu tatlı yemedende yatmıyordum anneme pasta, kurabiye , sütlü şerbetli tatlılar yaptırıyordum ve doymak bilmeksizin yiyiyordum. Yoksada gelirken bişeyler alıyordum sonradan dedim ben ne yapıyorum böyle zayıfım diye iyice abarttım yememeye başladım ilk başlarda zorlandım ama sonradan alıştım şimdi canım çok nadir tatlı çekiyor o kadar çok yemişimki :D :D

şimdiye kadar hiç ama hiç bozmadım.bulk sezona geçmeme ragmen karın bölgeside aynı.0 rafine şeker. ihtiyaçtan fazla ve akşam ögününde asla yag almam.bence bulk sezon türkiyede akılsız bodyguard takımının abarttıgı bir durum olarak algılanıyor.kas büyümesi elbette yağlanmadan saglanabilir.ama bizim türkiyede bunu kimse anlamaz tabi herkes bir paket makarna yemeyi magrifet sayıyor. neyse sadede geleyim :) 0 DİYET BOZUMU 0 PİŞMANLIK

şimdiye kadar hiç ama hiç bozmadım.bulk sezona geçmeme ragmen karın bölgeside aynı.0 rafine şeker. ihtiyaçtan fazla ve akşam ögününde asla yag almam.bence bulk sezon türkiyede akılsız bodyguard takımının abarttıgı bir durum olarak algılanıyor.kas büyümesi elbette yağlanmadan saglanabilir.ama bizim türkiyede bunu kimse anlamaz tabi herkes bir paket makarna yemeyi magrifet sayıyor. neyse sadede geleyim :) 0 DİYET BOZUMU 0 PİŞMANLIK

Tebrik ederim, ama itiraf olmamış,biraz övünme olmuş.Affına sığınıyorum.

Tebrik ederim, ama itiraf olmamış,biraz övünme olmuş.Affına sığınıyorum.

teşekkür ederim.ikinci teşekkürümüde çok güzel üslubunuza ediyorum.itiraf edicek bir şey yok hocam ama benim söylemek istediğim tamamen göz karartılıp bu tür gıdalardan uzak durulabilir.ikinci söylemek istedigimse bulk dönem in bizim ülkemizde(yanlış) algılanışı.formda kalınarak güzel bir vücuda ulaşılabilir.ben çok yiyorum ama hep bana faydası olan şeyleri yiyorum. saygılar

teşekkür ederim.ikinci teşekkürümüde çok güzel üslubunuza ediyorum.itiraf edicek bir şey yok hocam ama benim söylemek istediğim tamamen göz karartılıp bu tür gıdalardan uzak durulabilir.ikinci söylemek istedigimse bulk dönem in bizim ülkemizde(yanlış) algılanışı.formda kalınarak güzel bir vücuda ulaşılabilir.ben çok yiyorum ama hep bana faydası olan şeyleri yiyorum. saygılar

muratcan burada olay bulk yapmak değilki. arada sırada yaptığımız kaçamaklardan ibaret. tabiki haklısın o şekilde devamlı kaçamak yapsak duba gibi olur çıkarız.

arkadaşlar bugünde dondurmanın dibine vurdum ne yalan söyleyim :D

muratcan burada olay bulk yapmak değilki. arada sırada yaptığımız kaçamaklardan ibaret. tabiki haklısın o şekilde devamlı kaçamak yapsak duba gibi olur çıkarız.

arkadaşlar bugünde dondurmanın dibine vurdum ne yalan söyleyim :D

biliyorum burda olay bulk yapmak değil.ama ben bulk ım deyip herşeyi götürüp bulk olmanın arkasına sıgınmaktanda bahsediyorum o ayrı bir konu onu söylemek istedim.bence al proteini dondur antrenmandan sonra yalarsın hyper_

Back
Yukarı