cetincakir
Üye
Pazar gunleri arada cips ve bira kacirdigim oluyor sabah midemdeki sislikle kendime bir guzel sovuyorum azarliyorum . 

teşekkür ederim.ikinci teşekkürümüde çok güzel üslubunuza ediyorum.itiraf edicek bir şey yok hocam ama benim söylemek istediğim tamamen göz karartılıp bu tür gıdalardan uzak durulabilir.ikinci söylemek istedigimse bulk dönem in bizim ülkemizde(yanlış) algılanışı.formda kalınarak güzel bir vücuda ulaşılabilir.ben çok yiyorum ama hep bana faydası olan şeyleri yiyorum. saygılar
Aynen katılsamda bazen bazı musabık arkadaşlara konulaında haksızlık edildiğine çok şahit oldum ne yazık ki, bulk bizim ki amatör sporcularda kasedilen bence en fazla %5 civarı yağ oranı arttırma biraz su tutma ile hücreye daha fazla besin taşıma yönünde olmalı güç arttırma idman performansı arttırma amaçlı. bir konu başlığında ''g..tlü,göbekli'' (affınıza sığınıyorum) yorumu yapılan şahıs daha sonra tam define yarışmaya katıldığı fotoları yayınladığında yorum yapan arkadaşlar kaçacak yer aramıştı.Bu tür usluplardan bizim gibi nezih olan bu spora gönül vermiş kişiler uzak durmalıdır diye düşünüyorum.
İtirafa gelecek olursam bulkımın kötü gittiğini, ve göbek bölgemdeki yağlanmadan korktuğum için 3 hafta definisyon diyeti yapıyorum, ne de olsa 3 hafta sonra Alanya'dayım. Ee artık nasip kışagelecek sene 80 kilo define olmak hedefiyle.
sağlam diyet 2 kutu termojenik yağ yakıcı.kardio ve süperset antrenman.2-3 aya işin tamamdır![]()
Bayram dolayısıyla 2 gündür her gittiğim akrabalarda baklava olunca işler karıştı 1 kiloya yakın ev baklavası yemişimdir sanırım![]()
Yarında doğum günüm bakalım neler olucak yarından sonra yine eski düzene devam Yumurta tavuk makarna
![]()