Jake Tyler Antrenman Günlüğü

Sırt çok iyi harbiden, Kas hafızasının önemini görmüş olduk. Supp kürünüde merakla bekliyorum , sanırım aynı marakaları düşünüyoruz dymatize umarım bekleneni verebilir.

Sırt çok iyi harbiden, Kas hafızasının önemini görmüş olduk. Supp kürünüde merakla bekliyorum , sanırım aynı marakaları düşünüyoruz dymatize umarım bekleneni verebilir.
Selamlar ;
Çok teşekkür ederim.. Maşallah demeden geçmeyelim :) Benim asıl merak ettiğim antrenmanım ve beslenme düzenim. Ser verip sır vermiyor @Lethe552 , nasıl bir şey çıkacak çok merak ediyorum.
İyi akşamlar.

Aslında bakarsan onun içinde bu antrenman ve beslenme programı çok önemli, Senin başarılı olman onun başarılı olması demek. Onun ilk resmi öğrencisisin sanırım ya da forumda bilinen ilk öğrencisisin..Binevi senin başarın onun reklamın olucak :) Bende merak ediyorum nasıl birşey çıkıcak, Beslenmeni ve antrenman programını bekliyoruz ;)

Masallah diye lafa basliyim :)
Kisin 45 dk civari yazin 1 saati buluyor sirt.arkakol calsdgmda.
Azmin meyvesi demekki senin sırtın.havaya ragmen cok enerjiksin
Kolay gelsin :)

Aslında bakarsan onun içinde bu antrenman ve beslenme programı çok önemli, Senin başarılı olman onun başarılı olması demek. Onun ilk resmi öğrencisisin sanırım ya da forumda bilinen ilk öğrencisisin..Binevi senin başarın onun reklamın olucak :) Bende merak ediyorum nasıl birşey çıkıcak, Beslenmeni ve antrenman programını bekliyoruz ;)
Selamlar ;
İlk öğrencisi olma ihtimalim büyük ancak bu konuyu hiç konuşmadık onunla. Ben ona twitterdan ulaşmıştım başlangıçta :) Programı tabi ki paylaşacağım bu konu ne için var. Zaten bana özel antrenman olduğu için bir anlamı yok paylaşmamamın.
İyi akşamlar.
Masallah diye lafa basliyim :)
Kisin 45 dk civari yazin 1 saati buluyor sirt.arkakol calsdgmda.
Azmin meyvesi demekki senin sırtın.havaya ragmen cok enerjiksin
Kolay gelsin :)
Selamlar ;
Hayatım bilgisayar başında geçtiği için dışarıda ki insanlardan daha enerjik oluyorum beslenmemi daha iyi ayarlıyorum. Bu yıl sadece 2 ders için okulumu uzattığım için bütün hayatım spor olacak diye bilirim. Umarım iyi şeyler olacak.
İyi akşamlar.

Selamlar ;
Normal bir iftar yaptım yine , ekstra olarak biraz kırmızı et yedim ve tavuğumu biraz azaltım. Hazımı biraz zor olacak ama olsun ramazan sonrasında kırmızı et balık ve tavuğu beraber tüketmeyi planlıyorum. Antrenman sonrası görüşmek üzere..
İyi akşamlar.

Öncelikle tebrik ederim, çok güzel bir günlük olmuş. :) Yazdıklarından motivasyonunun had safhada olduğu anlaşılıyor. Hoca ve salon konusunda dediklerine aynen katılıyorum, bunlar yetersiz olunca antreman performansın da ister istemez düşüyor. Ama tüm engellere rağmen hedefine doğru emin adımlarla gittiğini görüyorum. Başarılarının devamını dilerim. Umarım istediğin vücuda ulaşırsın. :)

Selamlar ;

Güzel bir antrenmandan geldim ve çok güzel bir antrenman arkası öğünüm oldu. Tavuk galiba dün kesilmiş o kadar tazeydi :)

Omuz
Seated Smith Machine Military Press 12-12-10
Side Laterals to Front Raise 12 x 3
Lying Dumbbell Rear Lateral Raise 15 x 3
Barbell Shrug 15-12-12
Kalf
Calf Press on the Leg Press Machine 4 x Maksimum
Seated Calf Raise 3 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Abs
Reverse Crunch 3 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Hanging Leg Raise 3 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

Smith Machine çok berbat bir durumda olduğu için 20 kilo zor basıyorum 12 tekrar. Ama gerilim olduğu için geliştiğini düşünüyorum , zaten 1 yıldır o salondayım yapabilecek bir şey yok artık. Barbell Shrug'u 110 kilo ile yaptım ve omuzlarımı sirkmedim gerçek anlamda trapezlerimi sıktım ve sırtımın en derinlerine kadar acıyı hissettim. Kalf için artık diyecek bir şeyim yok , çünkü iki kere çalıştığım için aldı başını gidiyorlar ve çok iyi gelişmeye başladılar. Maşallah. Mide çalışmam her zaman ki gibi hüzünle sonuçlandı deliler gibi yansa da thisrt çıkartınca sıfır :)

Photo 18.07.2014 22 34 24.jpg Photo 18.07.2014 22 49 30.jpg
Photo 18.07.2014 22 49 42.jpg

Bu arada bütün Bodyforumtr ailesine Kalp yaptım , herkese selamlar :D

Photo 18.07.2014 23 04 47.jpg

Öncelikle tebrik ederim, çok güzel bir günlük olmuş. :) Yazdıklarından motivasyonunun had safhada olduğu anlaşılıyor. Hoca ve salon konusunda dediklerine aynen katılıyorum, bunlar yetersiz olunca antreman performansın da ister istemez düşüyor. Ama tüm engellere rağmen hedefine doğru emin adımlarla gittiğini görüyorum. Başarılarının devamını dilerim. Umarım istediğin vücuda ulaşırsın. :)

Çok teşekkür ederim , güzel yorumların için. Umarım sende istediğin vücuda ulaşırsın. İyi akşamlar.

Hahahahahahahahaha kalp bomba! :D

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim daha güzelini yapacağım ramazan sonrasında :D
İyi geceler.

Selamlar ;
100 gram lifalif light süt 1 haşlanmış yumurta.. 4 beyaz 1 sarı ile yapılmış menemen ve üzerine 100 gram lor peyniri.. Normalde lor peyniri ile yumruta yapardım canım acayip menemen çekti.. Sadece bir yemek kaşığı yağ ile yaptırdım :)
İyi geceler.

Herkese selamlar ;
Telefonu kurmaya ve düzgün saatlerde uyanmaya başladım , ramazandan yavaş yavaş çıkmaya başlıyorum. İki gün yürüyüş ondan sonra zaten geri saymaya başlayacağım. Bu haftayı da en iyi şekilde geçirmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım.
Herkese iyi günler.

Selamlar ;
Bu akşam ki cardio tamamen HIIT tarzı olacak. Ramazan sonrasına tamamen hazırlanmaya başlıyorum. 5 dakika ısınma 5 dakika soğuma 10 tekrar 30 saniye sprint 60 saniye yürüyüş. Geçen hafta öğrenme sürecinde olduğum için kötüydü ancak bugün çok daha iyi olacak.
İyi akşamlar.

Selamlar ;
Bu akşam ki cardio tamamen HIIT tarzı olacak. Ramazan sonrasına tamamen hazırlanmaya başlıyorum. 5 dakika ısınma 5 dakika soğuma 10 tekrar 30 saniye sprint 60 saniye yürüyüş. Geçen hafta öğrenme sürecinde olduğum için kötüydü ancak bugün çok daha iyi olacak.
İyi akşamlar.
HIIT 'de 2:1 Sprint-Dinlenme diye biliyorum tabi kişinin seviyesine göre değişir, fakat yapabiliyorsan 60 saniye sprint - 30 saniye yürüyüş yapmanı öneririm ya da 30:15

HIIT 'de 2:1 Sprint-Dinlenme diye biliyorum tabi kişinin seviyesine göre değişir, fakat yapabiliyorsan 60 saniye sprint - 30 saniye yürüyüş yapmanı öneririm ya da 30:15
Selamlar ;
@Lethe552 ne diyorsa onu yapıyorum.. Zaten hayatımda ilk kez yaptığım için 30-60 bile beni çok zorladı. Son olarak sizin yazıdan sonra nete bir daha baktım , kişiden kişiye çok değişiyor HIIT.
İyi günler.

Selamlar ;
@Lethe552 ne diyorsa onu yapıyorum.. Zaten hayatımda ilk kez yaptığım için 30-60 bile beni çok zorladı. Son olarak sizin yazıdan sonra nete bir daha baktım , kişiden kişiye çok değişiyor HIIT.
İyi günler.
seviyeye göre değişir derken onu demek istemiştim zaten, iyi günler :)

Selamlar ;
Tavuk suyuna çorbam 200 gram tavuğum 150 gram esmer makarnam yani normal bir iftar yaptım. Maksimum 50-100 gramda kırmızı et ekledim. Saat 10 da yürüyüşe çıkacağım. Yürüyüş sonrasında detayları paylaşacağım sadece HIIT'i ilk kez yapacağım.
İyi akşamlar.

Selamlar ;
Yürüyüşten geldim ve 200 gram tavuğum ile 150 gram makarnamı tükettim. Ancak yürüyüş kötü geçti. Çünkü arabalar vızır vızır geçerken depar atamıyorum. Ancak ramazan sonra sabah 6-7 gibi aç karnına yapmaya başlayınca etrafta kimse olmayacak. Güzel bir akşamdı benim için düzgün bir şekilde yapamadığım halde HIIT ne kadar muhteşem bir şey anladım. Çünkü duş alırken bile derliyordum :)
İyi akşamlar herkese :)

Bir de yanlarından geçerken insanların garip bakışları:)Ne tarafta yürüyüş yaptın?

Sekman fabrikasının arkasında koşmak için uğraşıyorum ama tıklım tıklım oluyor tam depar atacağım araba geçiyor. Ramazan sonrası sabah aç karnına kırkpınar sahile gidicem eski hava alanının oraya :) bir ileri bir geri bomboş alan çok güzel olacak :)
İyi akşamlar

Back
Yukarı