Jake Tyler Antrenman Günlüğü

Selamlar ;
Yağmur yağıp duruyor üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. Dün gece ki Cardio üzüntüsünden sonra bugün daha değişik bir yol izleyeceğim bakalım gittim de kimse olacak mı orada. Zaten ramazan sonrasında sabah yapacağım için rahatlıkla yapmaya devam edeceğim..
Gün içerisinde bir kere daha yazarım.
İyi günler.

Selamlar ;
Tavuk suyuna şehriye çorbamın yanında 200 gram tavuk ile 200 gram yağsız tuzsuz makarna yedim üzerine biraz kuş başı kırmızı et yedim.. Kırmızı et eklememin sebebi b12 sürekli olarak kötü çıkıyor , birde unutkanlık yüksek seviyede. Birazdan koşu yapmaya gideceğim bakalım arabalardan koşabilecek miyim bugün :)
Bir ayda 5 bin gösterim kampanyası oluşturuyorum 22 temmuz akşam 11 e kadar 5 bin gösterim olmasını istiyorum :)
İyi akşamlar Allah kabul etsin tuttuğunuz oruçları.

Selamlar ;
Şiddetli yağmur nedeniyle yürüyüş yapamadım.
İyi akşamlar.

Selamlar ;
Spor yapmamı hiç bir şey engelleyemez dedim ve çiseleyen yağmur altında TAM anlamıyla HIIT yaptım.. Geçen arabalardan ve insanlardan kafamı çevirdim ve sprintlerimi yapmaya devam ettim..
HIIT muhteşem bir şey bunu bugün gerçek anlamda anladım.. Eve geldiğim zaman iyi olup olmadığımı sordular o kadar terlemiştim :)

Activity by Burak Makar (20 Tem, 2014 | Koşu | 4.84 km | 00:38:35)
Photo 21.07.2014 01 17 21.png

Photo 20.07.2014 23 35 05.jpg

Herkese iyi geceler :)

bro hiit yapınca normal koşmadan fark olarak ne hissettin güzelse bende ona geçeyim
Selamlar ;
Ben sürekli olarak hızlı yürüyüş yapardım.. HIIT ile alakası olmadığı için aralarında ki fark hakkında yorum yapamayacağım.. Ancak sadece HIIT için yorum yapmam gerekirse , eve geldiğim zaman burnumdan ter damlıyordu hemde su gibi.. Birde bazı arkadaşların yazdığı gibi benim ki çok düşük bir seviyesi.. Kesinlikle denemen gerekiyor.
İyi geceler.

Yağmur dolayısıyla sporu iptal etmen beni şaşırtmış ve üzmüştü önceki mesajını okuduğumda.. Tebrikler.. Eminim duş aldıktan sonra terlemeye devam ediyorsundur..HIIT..;)
Selamlar ;
Ekipman olsa çok şiddetli yağmurda bile çıkarım ama ekipman yok :) Yavaş yavaş her şeyi tamamlayacağım inşallah.. Eve geldiğimde buram buram terlediğimi biliyorum eve gelmem zaten HIIT bitiminden 15 dakika sonra olduğu için yeterli bir şey :) Evde tavuk yaparken bile çok sıcak hissediyordum kendimi.. Ancak beni asıl şaşırtan eve girmeden önce hala burnumdan ter damlıyordu.. Ama dediğin gibi duştan sonra terlemedim :) belkide hızımla alakalıdır 60 saniye yürüyüş 30 saniye sprint olduğu için daha çok hafif çalışıyorum..
İyi geceler.

Kardiyo İçin Yüksek Şiddetli Aralıklı Çalışma | Sayfa 2 | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

hiit hakkında bilimsel konuşmuş makaleyi yazan üstad diğer arkadaşta çevirmiiş
konun aracılığıyla merak eden yapmayan arkadaşlar yukardaki linkten bakabilirler yeni okudum gerçekten cok aydınlatıcı
Selamlar ;
Link için teşekkürler.
İyi geceler.

Selamlar ;
Ben sürekli olarak hızlı yürüyüş yapardım.. HIIT ile alakası olmadığı için aralarında ki fark hakkında yorum yapamayacağım.. Ancak sadece HIIT için yorum yapmam gerekirse , eve geldiğim zaman burnumdan ter damlıyordu hemde su gibi.. Birde bazı arkadaşların yazdığı gibi benim ki çok düşük bir seviyesi.. Kesinlikle denemen gerekiyor.
İyi geceler.
Ben kışın yağlandığım dönemde, yağ atmak için denemiştim bu sistemi. Aç karna yapılmasını kesinlikle tavsiye etmem eger sağlam bir kondisyonunuz ve geçmişiniz yoksa. Çünkü ben de aç karna 60 sprint 30 yürüme şeklinde 30 dk. sürecek şekilde yapıyordum. Ama dediğim gibi eğer aç karna yapılacaksa LISS tercihim olur. Zira ben de daha sonraları aç karna LISS yapmaya başlamıştım :) Başarılar

Ben kışın yağlandığım dönemde, yağ atmak için denemiştim bu sistemi. Aç karna yapılmasını kesinlikle tavsiye etmem eger sağlam bir kondisyonunuz ve geçmişiniz yoksa. Çünkü ben de aç karna 60 sprint 30 yürüme şeklinde 30 dk. sürecek şekilde yapıyordum. Ama dediğim gibi eğer aç karna yapılacaksa LISS tercihim olur. Zira ben de daha sonraları aç karna LISS yapmaya başlamıştım :) Başarılar
Selamlar;
Teşekkürler ancak ramazan sonrası whey içtikten sonra yapmayı planlıyorum.. Ancak dediğiniz gibi sıkıntı olursa bırakırım.. Bir bakalım neler olacak :)
İyi günler..

Selamlar Arkadaşlar ;
Bu akşam göğüs antrenmanı var ve ramazanı bitiriyoruz artık :) sonuçlar cumartesi günü ortaya çıkacak hem yağ ölçümü yaptıracağım hemde hacim düşmüşmüyüm ona baktıracağım.
İyi günler.

jake abi takipteyim başarılar
Selamlar ;
Teşekkür ederim , umarım herkes benim konumdan kendisine bir şeyler çıkartıyordur.
İyi günler.

Selamlar ;
Biraz önce yağ ölçümüne gittim çok yakın bir arkadaşımla biraz kötü sonuçlar aldı kendisi.. Bende çok korktum cumartesi günü ayaklarım titreyerek gireceğim o teste..
İftar sonrasında görüşmek üzere herkese iyi günler..

Son düzenleme:
Selamlar ;
Normal iftarlarımdan birisini daha yaptım sadece 6 gün kaldı ramazanın bitmesine.. Tatlı adına her şeyi kestim şuan antrenman sonrası kiraz yemeyi planlıyorum antioksidan olmasından dolayı. Cuma günün kan testine gireceğim..
Antrenman sonrası görüşmek üzere.
İyi akşamlar.

Selamlar ;

Güzel bir antrenman geçti kilo ve nizamiyet açısından gayet iyidi ancak ön omuzda ağrı hissettim yine.. Bizim sehpaların duruşlarıyla alakalı bir ağrı bu , yoksa indirdiğim nokta tam anlamıyla doğru belki yüz video izledim... Genel olarak çok iyi bir antrenman geçti , çok terledim ve artık isyan ettim saat 11.30 du ve ben mekik çekiyordum.. Yeter artık bitsin ramazan dedim..
Düzene girmek istiyorum tam anlamıyla artık..

Göğüs
Incline Bench Press 12-12-10-10
Incline Dumbbell Fly 15 x 3
Flat Dumbbell Bench Press 12-10-10
Push ups Maksimum x 3 *Her sette 12 tekrarı zorlanmadan çıkarabilirsen sırtına plaka koy
Biceps
EZ Barbell Curl 12 x 3
Incline Hammer Curl 12 x 3
Concentration Curl 15 x 3
Abs
Weighted Crunch Maksimum x 3 *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Bottoms Up Maksimum x 3 *Setin sonlarına doğru ciddi derecede zorlanmaya başlarsın

Ramazan sırasında ara veren herkes bugün spora başladı.. Hacim düşmediğimi ancak hatlarımın belirginleştiğini söyledi hepsi.. Maşallah diyorum ve umarım düzgün sonuçlar alacağım diyorum.. Cumartesi yağ testinde..

Abi yağ ölçümune girmeden 3 saat önce falan yemeyi kes haberin olaun
Uyarın için teşekkür ederim zaten oruçlu olacağım teste gittiğim zaman :)

sabah aç karna gitmek en doğrusuymuş
Uyarın için teşekkür ederim zaten oruçlu olacağım teste gittiğim zaman :)

İyi geceler..

KONU GÖSTERİMİ 5000 KİŞİ OLDU , HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..

Back
Yukarı