Jake Tyler Antrenman Günlüğü

Selamlar ,
Eğer baska bir supp almam gerekirse boyle bir kismaya gidebilirim. Ancak tamamen maddi olur cunku kazeinin icindeki aminoasitler her zaman bir adim onde olmasini saglar.. Yatarken 3 gr yag almakta ne kadar dogru benim gibi yagli birisi icin :)

selamlar arkadaslar ,
annenin baya sikinti cikarttigini biliyorsunuz. bu saatte kalkmamin sebebi de o :) birazdan kan testine gidicem. Umarim alt ve ast degerlerim dogru cikar ve su olaydan kurtulurum.

Iyi gunler
3 gr. yağ 27 kaloridir ama sorun diyorsan gün içinden kısarsın fakat kaldı ki bence cutta en cok verim almak istersen en verimlı 3 diyet: Ketojenik, Low Carb, ve Carb Back Loading. Yani cutta yağdan çok karb. ın az olmasını kontrol etmen gerekir dıye dusunuyorum. Başarılar :)

3 gr. yağ 27 kaloridir ama sorun diyorsan gün içinden kısarsın fakat kaldı ki bence cutta en cok verim almak istersen en verimlı 3 diyet: Ketojenik, Low Carb, ve Carb Back Loading. Yani cutta yağdan çok karb. ın az olmasını kontrol etmen gerekir dıye dusunuyorum. Başarılar :)
Antrenman veya beslenme programi yazacak seviyede degilim. 3-4 yil sonra anca gelirim o seviyeye.Berkay abi kazein diyorsan sorgulamam kazein icerim :) para cok sikinti olursa abi boyle boyle oldu derim ozaman cokelek dusunurum.
Iyi gunler :))

Antrenman veya beslenme programi yazacak seviyede degilim. 3-4 yil sonra anca gelirim o seviyeye.Berkay abi kazein diyorsan sorgulamam kazein icerim :) para cok sikinti olursa abi boyle boyle oldu derim ozaman cokelek dusunurum.
Iyi gunler :))
anladım. İyi günler :D

Selamlar ;
Kan testi sonuçlarım tertemiz çıktı :) deliler gibi protein içeceğim hatta bu akşam küçük bir parti vermeyi bile düşünüyorum :)
Photo 24.07.2014 15 33 04.jpg Photo 24.07.2014 15 33 13.jpg
Abarttığımı düşünenlerin annemi tanımadığını belirtmek isterim :)
Akşam rahat rahat sırt arka kol antrenmanı yapacağım ama muhteşem olacak öyle rahat olacağım ki anlatamam size :)
İyi günler..

protein için idrar testi de önemli, birde şekerin neden düşük çıkmış? bişe dedilermi

protein için idrar testi de önemli, birde şekerin neden düşük çıkmış? bişe dedilermi
Oruçlu olduğum için öyle çıktı dedi doktor.. İdrar gerek var mı dedim böbreklerde sıkıntı varsa kan da da çıkar dedi.. Çünkü tamamen kökten kurtulmak istiyordum bu muhabbetten. Ama gerek yok idrara dedi.
İyi günler :)

Selamlar ;
Kan testi sonuçlarım tertemiz çıktı :) deliler gibi protein içeceğim hatta bu akşam küçük bir parti vermeyi bile düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 31158 Eki Görüntüle 31159
Abarttığımı düşünenlerin annemi tanımadığını belirtmek isterim :)
Akşam rahat rahat sırt arka kol antrenmanı yapacağım ama muhteşem olacak öyle rahat olacağım ki anlatamam size :)
İyi günler..
Hepsini inceledim birsey anlamadım :) bana göre değil bu işler ama iyi dediğine göre sevindim :)

Selamlar ;
Tamamen keyfi olarak twitter hesabı açtım ve spor ile ilgili paylaşımlar yapmaya başladım. Küçük bir çalışma sonrasında 2k takipçiye ulaştım ve bu takipçilerden birisi Meter Mevsimler galiba iyi işler yapıyorum :)
Sizleri de bekliyorum tıklayınız.
İftar sonrası görüşmek üzere :)

Selamlar ;
Kan testi muhabbeti kapandı ve gerçekten çok rahatladım. Çok güzel bir iftar yaptım tavuk suyuna çorbam yoktu bugün onun dışındakiler aynı şekilde 3-4 adette köfte ekledim. Antrenman sonrası görüşmek üzere.
İyi akşamlar :)

Selamlar ;
Kafa rahat olunca çok güzel oluyor antrenmana odaklanıyorsun tamamen. Bugün tek eksik olarak gösterebileceğim arka kolun son hareketidir. O hareket ilk 8 tekrar çok iyi gidiyor ancak ondan sonra dirseklerim kilitlendiği yerden çıkıyor kiloyu çok azaltmak istemiyorum ama mecbur öyle olacak.

Sırt
Barbell Deadlift 12-12-10
Front Lat Pulldown 12-12-10
One Dumbbell Row 12 x 3
Close Grip Lat Pulldown 12 x 3
Triceps
Close Grip Bench Press 12-10-8
Standing Dumbbell Triceps Extension 12-10-10
Rope Down 15 x 3

Bu arada whey'in içine artık Dymatize 5050 BCAA atmaya başladım. Aslında bu mesajı yemek yediğim masadan yazıyorum ve kalkıp duşa gidecek gücüm kalmadı :)
Herkese iyi geceler.

Selamlar ;
Biraz önce Supplementler hariç olarak yemek programı masrafımı çıkarttım bir aylık 700 tl harcıyorum :) Biraz üzdü ama hedefler büyük olunca.. Supplementler ve salon derken aylık bin lira kesin çıkacak cebimden bundan sonra..
İyi geceler.

Selamlar ;
Bugün ramazanın son antrenman günü , ramazanı devirdik. Ancak asıl olay ramazan sonrasında başlıyor , umarım alnımızın akıyla çıkacağız. İftar sonrasında görüşmek üzere.
İyi günler.

Selamlar ;
Daha tam alışveriş yapmadım ancak yarısını filan hallettim sayılır :) keyfi olarak somon aldım yoksa beslenmemde yok. birde pazara girip meyve sebze aldım :)
Photo 25.07.2014 19 14 45.jpg Photo 25.07.2014 19 19 02.jpg
Vira ton balığı tüketeceğim..
Pazarda foto çekmiştim onu paylaşamıyorum çünkü yamuk çıkmışım :D veya paylaşayım dursun.
Photo 25.07.2014 18 38 30.jpg
İftar sonrası görüşmek üzeree :)
İyi akşamlar.

somon dilimini nereden aldın? @Jake Tyler
Selamlar ;
Migrosta var ve tadı çok güzel oluyor fırına at üzerine çok az zeytin yağı at muhteşem bir şekilde yersin :) biraz domates doğra biraz soğan.. oruçlu olunca insan çok ballandırarak yazıyor :)
İyi günler.

Selamlar ;
Migrosta var ve tadı çok güzel oluyor fırına at üzerine çok az zeytin yağı at muhteşem bir şekilde yersin :) biraz domates doğra biraz soğan.. oruçlu olunca insan çok ballandırarak yazıyor :)
İyi günler.
Yağa gerek bile yok bence somon yağını veriyor zaten yağlı balık oldugundan :D

Yağa gerek bile yok bence somon yağını veriyor zaten yağlı balık oldugundan :D
Selamlar ;
Ben şimdi zaten ızgarada yaptım ancak fırına atarken çok az gezdirilebilir yağ.. Allahın hikmeti işte ne kadar lezzetli bir balık :)

Selamlar ;
Normal iftarlarımdan birisini yaptım ve tavuğun yanına ortalama 50-60 gram ızgara somon balığı yedim. Geri kalan kısmını antrenman sonrasına sakladım. Antrenman sonrası görüşmek üzere.
İyi akşamlar.

Selamlar ;

Omuz
Seated Smith Machine Military Press 12-12-10
Side Laterals to Front Raise 12 x 3
Lying Dumbbell Rear Lateral Raise 15 x 3
Barbell Shrug 15-12-12
Kalf
Calf Press on the Leg Press Machine 4 x Maksimum
Seated Calf Raise 3 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Abs
Reverse Crunch 3 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Hanging Leg Raise 3 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

50 dakika süren bir antrenman oldu ve nizamiyet olarak gayet iyi geçti. Artık ramazan tamamen bittiğine göre yarın yağ ve kas ölçümüne gidiyorum yarın için çok heyecanlıyım bakalım nasıl bir sonuç alacağım. Kas kazanmak gibi bir beklentim yok ancak kaybetmemiş olmak istiyorum. Ancak tabi ki 16-17 saat aç kaldığımız için büyük ihtimal kaybetmiş olacağım. Kas ile beraber güzel bir miktar yağ da attıysam çok mutlu olurum..

Ramazan sonrası için düşüncelerim şöyle , eğer yağ oranım %14 gibi bir oranla çıkarsa %9 yağ oranına kadar düşmeyi planlıyorum. Bu düşüş sırasında çok fazla kas kaybetmemek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Eğer yağ oranım % 15 filan çıkarsa % 10 yağ oranında durmayı planlıyorum.Sonuç olarak artık kolumu sıktığım da yukarıya doğru farklı bir kol değil bir top çıksın istiyorum :)

Bir iki foto çekildim sizinle paylaşmak istedim.

Photo 25.07.2014 22 54 20.jpg Photo 25.07.2014 22 54 51.jpg

Herkese iyi geceler diliyorum..

Photo 25.07.2014 22 54 37.jpg

Hee bu arada saç sakal gitti :)

3 foto var orda 1-2 değil :p Yalnız sakal saç gidince baya değişmişsin :D
Selamlar ;
Normalde sürekli olarak böyle keserim ancak yaz ve ramazandan dolayı evden çıkamadık :) militan gibi dolaşıyordum ortalıkla :) babada eve almam deyince kestirelim dedik :)
İyi geceler.

Back
Yukarı