Jake Tyler Antrenman Günlüğü

Selamlar ;
Bacak
Romanian Deadlift 12-12-10-10
Serbest Squat 12-12-10-10
Barbell Walking Lunge 3 x 10’ar adım (Her bacak için)
Leg Extension & Leg Curl 3 x 10 & 10 *Süpetset
Seated Calf Raise & Smith Machine Calf Raise 4 x 12 & 12 * Süpetset

Antrenman nizamiyet ve ağırlık olarak çok iyi sürdü. Zaman olarak 45 dakika sürdü. Yani genel olarak çok iyidi ancak aklım sürekli olarak cumartesi gün ki vücut analizinde.
Sorularınız varsa yazabilirsiniz.
İyi geceler.

Selamlar ;
Bacak
Romanian Deadlift 12-12-10-10
Serbest Squat 12-12-10-10
Barbell Walking Lunge 3 x 10’ar adım (Her bacak için)
Leg Extension & Leg Curl 3 x 10 & 10 *Süpetset
Seated Calf Raise & Smith Machine Calf Raise 4 x 12 & 12 * Süpetset

Antrenman nizamiyet ve ağırlık olarak çok iyi sürdü. Zaman olarak 45 dakika sürdü. Yani genel olarak çok iyidi ancak aklım sürekli olarak cumartesi gün ki vücut analizinde.
Sorularınız varsa yazabilirsiniz.
İyi geceler.
Vücut analizinin fotosunu atar misin bende bugün yaptırdım da su oranın az felan filan dedi karsilastirayim bakayım :)

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vücut analizinin fotosunu atar misin bende bugün yaptırdım da su oranın az felan filan dedi karsilastirayim bakayım :)

Photo 2.07.2014 19 37 53.jpg
Photo 2.07.2014 19 38 13.jpg

2 TEMMUZ tarihinde yaptırdığım sonuçlar yukarıda.. sağ tıklayıp resmi açarsanız yakınlaşıp rahatlıkla görürsünüz :) iyi geceler.

Teşekkürler 23 yaşındayim metabolizma hizim 1700 felan metabolizma yaşım 27 çıktı bu işte bir pislik var :D neyse teşekkürler iyi geceler.

Teşekkürler 23 yaşındayim metabolizma hizim 1700 felan metabolizma yaşım 27 çıktı bu işte bir pislik var :D neyse teşekkürler iyi geceler.

Düzgün beslen yağ oranın ve kas oranın değişsin normal yaşından aşağıda bile çıkarsın :)
İyi geceler.

Selamlar ;
Uzun süredir ilk kez bir off günle karşınızdayım :) Bugün BCAA geldi.. Onada pazartesi başlıyorum.. Yani her şey pazartesi başlıyor :)
İyi günler.

takip edemedim son günlerde iş vs :)
ramazan seni nasıl etkilemiş bu konuda bir açıklama yaparmısın

takip edemedim son günlerde iş vs :)
ramazan seni nasıl etkilemiş bu konuda bir açıklama yaparmısın
Selamlar ;
Cumartesi ki vücut analizinden sonra bu konuda cevap vermem aslında çok daha doğru olacak çünkü hep insanların yorumlarına göre yazmam gerekir bu şekilde.
Mesela annemin ölçmesine göre kollarım hacim aldı ama bu zor bir ihtimal. Ama spordan anlayan herkes hacim kaybetmediğimi ama yağ attığımı söylüyor. Ancak teste girmeden böyle konuşmak istemiyorum bir bakıyoruz yağ almışım kas kaybetmişim. Ancak yağ kaybedip kas kazandıysam veya kası sabit tuttuysam ramazan sonrası planlarım için hiç bir korkum olmaz ve karbonhidratı indirebidliğim kadar indirip en hızlı şekilde parçalamaya başlarım.. Dediğim gibi her şey 3 gün sonra yani cumartesi günü ortaya çıkacak.
İlginiz için teşekkür ederim , bir iki sayfa önce video ekledim ona bakmanızı öneririm birde sırt günü fotolarımda çok sevilmişti onlara da bakabilirsiniz.
İyi günler herkese.

Selamlar ;
Uzun zamandır ilk kez off gün yaşıyorum :) uyku düzenimi değiştirmedim hala sahur sonrası 4 de yatıyorum ve 11 de kalkıyorum.. Ancak hafta sonu yavaş yavaş sinyal vereceğim vücuduma ve 12-8'e alıştıracağım. Yemek listem ve antrenman programım şuan tam olarak ortaya çıktı ancak pazar akşamı paylaşmayı planlıyorum. Bayram sabahı bayram namazından çıkıp o muhteşem bayram kahvaltısına değil koşuya gideceğim ve akşama kadar 4 ana 1 ara öğün yiyeceğim ve kesinlikle baklava yemeyeceğim :) şimdilik bu kadar çıtlatmam yeterli , pazar günü devamını paylaşacağım.
Herkesin kandilinin mübarek olmasını diliyorum.
İyi geceler.

Selamlar ;
Uzun zamandır ilk kez off gün yaşıyorum :) uyku düzenimi değiştirmedim hala sahur sonrası 4 de yatıyorum ve 11 de kalkıyorum.. Ancak hafta sonu yavaş yavaş sinyal vereceğim vücuduma ve 12-8'e alıştıracağım. Yemek listem ve antrenman programım şuan tam olarak ortaya çıktı ancak pazar akşamı paylaşmayı planlıyorum. Bayram sabahı bayram namazından çıkıp o muhteşem bayram kahvaltısına değil koşuya gideceğim ve akşama kadar 4 ana 1 ara öğün yiyeceğim ve kesinlikle baklava yemeyeceğim :) şimdilik bu kadar çıtlatmam yeterli , pazar günü devamını paylaşacağım.
Herkesin kandilinin mübarek olmasını diliyorum.
İyi geceler.
senin şahsi fikrin yine de ama benim düşüncem, bayramda en azından ilk günü bayrammış gibi geçirmek, öğünlere pek takılmamak. Tatlı baklava yemezsin tamam ama geleneklerimiz daha öncelikli bence. Hatta Ersin Kuruel'in bir videosu vardı böyle durumlar hakkında. Sen bilirsin yine de ama dediğim gibi şahsi fikrim bu yönde :)

senin şahsi fikrin yine de ama benim düşüncem, bayramda en azından ilk günü bayrammış gibi geçirmek, öğünlere pek takılmamak. Tatlı baklava yemezsin tamam ama geleneklerimiz daha öncelikli bence. Hatta Ersin Kuruel'in bir videosu vardı böyle durumlar hakkında. Sen bilirsin yine de ama dediğim gibi şahsi fikrim bu yönde :)
Selamlar;
Sonuç olarak herkesin kendi fikrini söyleme hakkı var ve benim konumda % 100 daha fazla var.. sorularınız veya aklınızdan geçenler olursa rahatlıkla paylaşabilirsiniz. Hayalim var ve bir kere olsa da podyuma çıkmak ve bunu 2015'in ikinci yarısı için düşünüyorum yani bir yıldan az bir sürem kaldı sonuç olarak çok iyi çalışmam ve bir kere bile diyetimi bozmamam gerekiyor.. Kendime milat olarak @Lethe552 ile tanışmamı koymuş olabilirim ancak asıl milat bayram namazından sonra başlıyor yani parçalama dönemi. Yani motivasyonum bunu gerektiriyor :)
İyi geceler.

Siparişlerin iştah kabartıcı olmuş :D Benim takıldığım konu fotoğraflarda gayet hacime sahip duruyosun,takviye protein leri biraz abartılı buldum ben senin için :) Tabi herkesin bir hedefi var ne istediğini bilmeden yaptım bu yorumu ona göre okurusn :) Başarılar ;)

Siparişlerin iştah kabartıcı olmuş :D Benim takıldığım konu fotoğraflarda gayet hacime sahip duruyosun,takviye protein leri biraz abartılı buldum ben senin için :) Tabi herkesin bir hedefi var ne istediğini bilmeden yaptım bu yorumu ona göre okurusn :) Başarılar ;)
Selamlar ;
Whey+Kazein hiç bir şey gerçekten :) bunu zamanla daha çok anlayacaksınız zaten..
İyi geceler..

Selamlar ;
Whey+Kazein hiç bir şey gerçekten :) bunu zamanla daha çok anlayacaksınız zaten..
İyi geceler..
Dogrudur, özellikle benim kullandıklarım supplementler içinde olmazsa olmaz creatinedir bence amaç bulksa. Bu arada ben kazeine para verilmesi taraftarı degilim çokelek %35 protein, %3 yağ ile bence çok iyi bir alternatif kilosu da 4 tl. Kazein kullanmadım hiç, ramazandan önce yatmadan 100 gr. Çökelek yerdim hep :)

Dogrudur, özellikle benim kullandıklarım supplementler içinde olmazsa olmaz creatinedir bence amaç bulksa. Bu arada ben kazeine para verilmesi taraftarı degilim çokelek %35 protein, %3 yağ ile bence çok iyi bir alternatif kilosu da 4 tl. Kazein kullanmadım hiç, ramazandan önce yatmadan 100 gr. Çökelek yerdim hep :)
Selamlar ,
Eğer baska bir supp almam gerekirse boyle bir kismaya gidebilirim. Ancak tamamen maddi olur cunku kazeinin icindeki aminoasitler her zaman bir adim onde olmasini saglar.. Yatarken 3 gr yag almakta ne kadar dogru benim gibi yagli birisi icin :)

selamlar arkadaslar ,
annenin baya sikinti cikarttigini biliyorsunuz. bu saatte kalkmamin sebebi de o :) birazdan kan testine gidicem. Umarim alt ve ast degerlerim dogru cikar ve su olaydan kurtulurum.

Iyi gunler

Burak ile her gün iletişim halindeyiz, günlüğe yazdıklarını da yakından takip ediyorum. Yazıların samimiyeti, gördüğü ilgi, vücut geliştirmeye olan hevesi ve hedefleri bana foruma ilk günlüğümü açtığım zamanları hatırlatıyor. Burak'ın da aynı kararlılıkla, aynı heyecanla, aynı azimle hedeflediği yolda yürüyeceğinden eminim.

Antrenman programını, beslenme ve supplement düzenini birlikte hazırladık. Önümüzdeki hafta itibarıyla yeni sezonu erken açıyoruz. Bayramda İstanbul'da birlikte antrenmanalar da yapacağız. Bu antrenmanlarda video ve fotoğraflar çekip günlüklerimizde de paylaşacağız. Video konusunda özel bir istek varsa Burak ile birlikte sizler için çekebiliriz.

Burak ile her gün iletişim halindeyiz, günlüğe yazdıklarını da yakından takip ediyorum. Yazıların samimiyeti, gördüğü ilgi, vücut geliştirmeye olan hevesi ve hedefleri bana foruma ilk günlüğümü açtığım zamanları hatırlatıyor. Burak'ın da aynı kararlılıkla, aynı heyecanla, aynı azimle hedeflediği yolda yürüyeceğinden eminim.

Antrenman programını, beslenme ve supplement düzenini birlikte hazırladık. Önümüzdeki hafta itibarıyla yeni sezonu erken açıyoruz. Bayramda İstanbul'da birlikte antrenmanalar da yapacağız. Bu antrenmanlarda video ve fotoğraflar çekip günlüklerimizde de paylaşacağız. Video konusunda özel bir istek varsa Burak ile birlikte sizler için çekebiliriz.
Ez-Barbell Skullcrusher, Incline Dumbell Fly olursa sevinirim :D

Back
Yukarı