Jake Tyler Antrenman Günlüğü

sonuçları merakla bekliyoruz abi..
Selamlar ;
Bende ki heyecanı anlatamam , resmen yağ ölçümü yüzünden uyku uyuyamadım.. Şimdi bekliyorum bakalım biraz daha iftara yakın bir saatte tamamen açken gitmek istiyorum.. Tam doğru sonuçlar alabilmek için..
İyi günler :)

Herkese selamlar ;
Yukarıda arkadaşa yazdığım gibi çok heyecanlıyım ve nasıl bir sonuç çıkacağını merakla bekliyorum.. Umarım hayal kırıklığı ile sonuçlanmaz , ancak 5kilo kas kaybedip 5 kilo yağ almış olsam bile benim motivasyonum düşmez buna zaten hepiniz şahitsiniz :)

Herkese iyi günler :)
İftar öncesi yazarım büyük ihtimalle sonuçları..

bence moralini yüksek tut. Zira ramazanın başındaki fotograflarına göre bayağı yağ ve su atmışsın orası kesin. Ama ben ramazanda kas kaybı olacağına inanmıyorum düzgün beslenildikten sonra. Sonuçta IF diyeti ile kas kaybetmeden - minimum kayıpla - yağ yakan insanlar var ve şu anda en popüler diyetlerden biri haline geldi. Bi hacim de kaybetmemişsin gibi görünüyor. Ölçümün beklediğin gibi geçmesi dileğiyle :)

bence moralini yüksek tut. Zira ramazanın başındaki fotograflarına göre bayağı yağ ve su atmışsın orası kesin. Ama ben ramazanda kas kaybı olacağına inanmıyorum düzgün beslenildikten sonra. Sonuçta IF diyeti ile kas kaybetmeden - minimum kayıpla - yağ yakan insanlar var ve şu anda en popüler diyetlerden biri haline geldi. Bi hacim de kaybetmemişsin gibi görünüyor. Ölçümün beklediğin gibi geçmesi dileğiyle :)
Selamlar ;
Daha evden çıkmadım heyecandan dolayı :) saat 4-5 gibi ölçülmeyi planlıyorum. Umarım dediğin gibi olur.
İyi günler , ilgin için teşekkürler.

Noldu ölçüm ?
makina takili degildi. yarin bir daha denicem. suan hiit yapiyorum. biraz gec oldu ama yapmamaktan iyidir diye dusundum..

Salona 45 km gittim ve makina yok denince yikildim.. Butun hevesim icimde patladi..

Umarim yarin halledebilirim..

Yuruyus molasinda arkadasimi bekledigim icin yazabiliyorum birazdan baslicam :) yanlis anlasilmasin dinlenmiuorum normalde

makina takili degildi. yarin bir daha denicem. suan hiit yapiyorum. biraz gec oldu ama yapmamaktan iyidir diye dusundum..

Salona 45 km gittim ve makina yok denince yikildim.. Butun hevesim icimde patladi..

Umarim yarin halledebilirim..

Yuruyus molasinda arkadasimi bekledigim icin yazabiliyorum birazdan baslicam :) yanlis anlasilmasin dinlenmiuorum normalde
Sinir bozucu olmalı. Hele benim gibi usengeç biri için. Takamıyorlarmıymış uzaktan geldim falan desen ?

Selamlar ;
Sahurdan önce cardio yaptım ve çok güzel oldu ancak yağ ölçümü yapamamış olmak sinirlerimi bozuyor. Yarın kesinlikle gideceğim ve orada yağ ölçümü yaptıracağım.. Çok yazamıyorum çünkü biraz çok yoruldum :) yarın sabah görüşmek üzere iyi geceler..

Activity by Burak Makar (26 Tem, 2014 | Koşu | 5.59 km | 00:42:12)

Foto olarak paylaşmıyorum bugün dediğim gibi çok yorgunum :) ancak bir foto çekildim biraz önce onu paylaşmak istedim sadece cardio yaptım sıcak filan değilim..
Photo 27.07.2014 02 28 49(1) - Kopya.jpg ( düzeltebilmek için çok uğraştım hatta 4 tarafa döndürüp upload ettim ama hep yamuk çıkıyor.. bakmak isteyen olursa indirip windowsun görüntüleyicisi ile çevirebilir )
İyi geceler.

Weider ve Syntha 6 yeri de ıyiymiş :D şaka bi yana kesinlikle yaptıracagım demek yerine inşallah yaptıracagım demek senin açından da daha iyi olur kanaatimce. Eleştirmek, yermek gibi bir niyetim yok sadece aklında bulunsun diye söyledim :D

Selamlar ;
Bende ki heyecanı anlatamam , resmen yağ ölçümü yüzünden uyku uyuyamadım.. Şimdi bekliyorum bakalım biraz daha iftara yakın bir saatte tamamen açken gitmek istiyorum.. Tam doğru sonuçlar alabilmek için..
İyi günler :)

Herkese selamlar ;
Yukarıda arkadaşa yazdığım gibi çok heyecanlıyım ve nasıl bir sonuç çıkacağını merakla bekliyorum.. Umarım hayal kırıklığı ile sonuçlanmaz , ancak 5kilo kas kaybedip 5 kilo yağ almış olsam bile benim motivasyonum düşmez buna zaten hepiniz şahitsiniz :)

Herkese iyi günler :)
İftar öncesi yazarım büyük ihtimalle sonuçları..

Bu adamla (kali muscle ) idman yapmayı çok isterdim adam çok fena gaza getiriyor :D

Weider ve Syntha 6 yeri de ıyiymiş :D şaka bi yana kesinlikle yaptıracagım demek yerine inşallah yaptıracagım demek senin açından da daha iyi olur kanaatimce. Eleştirmek, yermek gibi bir niyetim yok sadece aklında bulunsun diye söyledim :D
İnşallah.

Bu adamla (kali muscle ) idman yapmayı çok isterdim adam çok fena gaza getiriyor :D
Videoda ki arkadaş kali muscle değil :) ct fletcher :) iyi geceler.

Selamlar ;
Vücut analizi yaptırdığım yer telefonu açmıyor. Bugün gitmeyeceğim 2 temmuzda yaptırmıştım bir daha ki hafta cumartesi gideceğim ve tam bir ay olacak.. Ancak bu durumdan hiç memnun değilim 600 kere aradım kocaman spor kompileksi telefonu açmıyor.
İyi günler arkadaşlar.. Şimdiden herkese iyi bayramlar.. Bol bol protein tozu , baklava yok =)

Yag olcumu yaptirdim. telefondan yaziyorum.. MUHTESEM haberler ile gelicem bir saat sonra :)

Selamlar ;
Size şuan içimde ki mutluluğu kelimelerle açıklayamam çünkü beklediğimden katlarca güzel bir sonuçla karşılaştım.. Orada elime kağıtları aldığım zaman mutluluktan bağırmak filan istedim , abarttığımı düşünmeyin oradaki bayan bile sakin olun dedi :) galiba deli olduğumu düşündü.. Çok uzatmadan Sonuçları paylaşıyorum...

2 TEMMUZ-27 TEMMUZ TAM 25 GÜN..
Photo 27.07.2014 19 10 45.jpg Photo 27.07.2014 19 11 07.jpg
Photo 27.07.2014 19 10 30.jpg Photo 27.07.2014 19 10 54.jpg
Photo 27.07.2014 19 10 35.jpg Photo 27.07.2014 19 10 59.jpg
Photo 27.07.2014 19 10 39.jpg Photo 27.07.2014 19 11 03.jpg

Herkesin yorumlarını bekliyorum :) iyi günler...[DOUBLEPOST=1406479090][/DOUBLEPOST]Yenileme ;

Bazı arkadaşlar anlamadığı için yazı olarak yazmak istedim özel mesajlar geldi.

91.5 kilo olan kilom 91.8 oldu.
73.5 kilo olan kas 76.3 oldu.
56.4 olan su 58.6 oldu.
14.6 olan yağ 11.8 oldu.

Üsttekiler kilo cinsinden..

Yağ oranım % 15.9 iken 25 gün de %12.9'a düştü :)

Herkese tekrar iyi günler.

Son düzenleme:
İnşallah.

Videoda ki arkadaş kali muscle değil :) ct fletcher :) iyi geceler.

karıştırdım pardon çok benziyor :D[DOUBLEPOST=1406480605][/DOUBLEPOST]
Selamlar ;
Size şuan içimde ki mutluluğu kelimelerle açıklayamam çünkü beklediğimden katlarca güzel bir sonuçla karşılaştım.. Orada elime kağıtları aldığım zaman mutluluktan bağırmak filan istedim , abarttığımı düşünmeyin oradaki bayan bile sakin olun dedi :) galiba deli olduğumu düşündü.. Çok uzatmadan Sonuçları paylaşıyorum...

2 TEMMUZ-27 TEMMUZ TAM 25 GÜN..
Eki Görüntüle 31269 Eki Görüntüle 31273
Eki Görüntüle 31266 Eki Görüntüle 31270
Eki Görüntüle 31267 Eki Görüntüle 31271
Eki Görüntüle 31268 Eki Görüntüle 31272

Herkesin yorumlarını bekliyorum :) iyi günler...[DOUBLEPOST=1406479090][/DOUBLEPOST]Yenileme ;

Bazı arkadaşlar anlamadığı için yazı olarak yazmak istedim özel mesajlar geldi.

91.5 kilo olan kilom 91.8 oldu.
73.5 kilo olan kas 76.3 oldu.
56.4 olan su 58.6 oldu.
14.6 olan yağ 11.8 oldu.

Üsttekiler kilo cinsinden..

Yağ oranım % 15.9 iken 25 gün de %12.9'a düştü :)

Herkese tekrar iyi günler.
Ölçümlerde bir hata yoksa ciddi anlamda süper bir yağ yakımı olmuş ve 3 kg da kas kazanımı. Dediğim gibi ölçümlerde bir hata yoksa muazzam birşey kutlarım seni

karıştırdım pardon çok benziyor :D[DOUBLEPOST=1406480605][/DOUBLEPOST]
Ölçümlerde bir hata yoksa ciddi anlamda süper bir yağ yakımı olmuş ve 3 kg da kas kazanımı. Dediğim gibi ölçümlerde bir hata yoksa muazzam birşey kutlarım seni
Analiz makinası 10 bin dolar değerinde , ancak hata payı her şeyde var.. Ancak ben hep aynı makina da yaptırdığım için hata payı umurumda değil.. Sonuçlar yanlış olsa da arada ki değişimler doğru.
İyi günler.

Analiz makinası 10 bin dolar değerinde , ancak hata payı her şeyde var.. Ancak ben hep aynı makina da yaptırdığım için hata payı umurumda değil.. Sonuçlar yanlış olsa da arada ki değişimler doğru.
İyi günler.
Öncelikle tebrikler ve hedeflerinde başarılar :) Bununla birlikte ramazanda duzgun beslenildiginde kas kaybı diye bir şeyin olmadıgını da gösterdin :)

Öncelikle tebrikler ve hedeflerinde başarılar :) Bununla birlikte ramazanda duzgun beslenildiginde kas kaybı diye bir şeyin olmadıgını da gösterdin :)
Son yorumlar beni korkutmaya başlamıştı ancak sonuç olarak güzel bir sonuç elde ettim içim rahatlamadı kesinlikle durmak yok hedefim % 10 du artık % 8..
İyi günler requ

Son yorumlar beni korkutmaya başlamıştı ancak sonuç olarak güzel bir sonuç elde ettim içim rahatlamadı kesinlikle durmak yok hedefim % 10 du artık % 8..
İyi günler requ
En kısa zamanda ulaşman dilegiyle..

İyi günler.
Dediğim gibi sonuçlar cidden süper bu kadar yağ yakıp birde 3 kg kas almak makinede sıkıntı yoktur herhalde varsada ufak şeylerdir . İdman öncesi motivasyonumu yükselttiniz :) hedeflerinizde başarılar dilerim . Takipteyim :)

Back
Yukarı