Jake Tyler Antrenman Günlüğü

bence bu kadar takmana gerek yok. Hem neden tavukla lor veya yumurta aynı olmasın yumurta zaten biyolojik değeri en yüksek olan protein.
Selamlar ;
Teşekkür ederim güzel yorumların için ancak her şey üst üste gelince ne oluyor ya dedim bir an :) Salonda Lunge yapmayacakmışız neden? yerler parkeymiş ağırlık düşerse çok kötü olurmuş. Şu dünya üzerinde bir tane parke salon bizim salondur herhalde.. Abartıyorsam adam değilim 10 metreye 10 metre alanda lunge yapmaya çalıştım ve o alanda 2 bench sehpası 1 smith machine 2 ağırlık koyulan şeyden ve bir squat demiri var.. Yani salon konusunda da çok doluyum.. Motivasyonumu bozmak için çalışıyorlarmış gibi hissediyorum :)
içimi açtığıma göre teşekkür edip mesajımı bitirebilirim.
İyi geceler.

Selamlar ;
Teşekkür ederim güzel yorumların için ancak her şey üst üste gelince ne oluyor ya dedim bir an :) Salonda Lunge yapmayacakmışız neden? yerler parkeymiş ağırlık düşerse çok kötü olurmuş. Şu dünya üzerinde bir tane parke salon bizim salondur herhalde.. Abartıyorsam adam değilim 10 metreye 10 metre alanda lunge yapmaya çalıştım ve o alanda 2 bench sehpası 1 smith machine 2 ağırlık koyulan şeyden ve bir squat demiri var.. Yani salon konusunda da çok doluyum.. Motivasyonumu bozmak için çalışıyorlarmış gibi hissediyorum :)
içimi açtığıma göre teşekkür edip mesajımı bitirebilirim.
İyi geceler.
Abi bizim nalbur dukkani var gonderiyim hemen parke onlara sıkmasinlar sizin gibi azimli insanın canini 3 set yapicaksiniz diye nolucakmis neyse dumbell ile yaparsiniz eger yine sorun cikarsa :) takilmayin bugun yasadiklariniza diycemde haklisiniz ust uste gelince kotu oluyo gercekten sende benim gibi çabuk takiyosun biseylere sanirim :/ tavuguda bosverin yumurtada gayet iyi hatta antr sonrasi icin dahada iyi bence, ha toz konusuda hemen alinmasi gerekli diye bisey yok bence supplement firmalarinin uydurmasi ha bende buna uyup hemen bitince iciyorummu içiyorum :D neyse saglik olsun en azindan antrenman guzel gecmis :) iyi geceler..

Abi bizim nalbur dukkani var gonderiyim hemen parke onlara sıkmasinlar sizin gibi azimli insanın canini 3 set yapicaksiniz diye nolucakmis neyse dumbell ile yaparsiniz eger yine sorun cikarsa :) takilmayin bugun yasadiklariniza diycemde haklisiniz ust uste gelince kotu oluyo gercekten sende benim gibi çabuk takiyosun biseylere sanirim :/ tavuguda bosverin yumurtada gayet iyi hatta antr sonrasi icin dahada iyi bence, ha toz konusuda hemen alinmasi gerekli diye bisey yok bence supplement firmalarinin uydurmasi ha bende buna uyup hemen bitince iciyorummu içiyorum :D neyse saglik olsun en azindan antrenman guzel gecmis :) iyi geceler..
Selamlar ;
Antrenman muhteşem geçti daha 2 saat geçtiği halde ağrılarım başladı :) ağrı iyi olduğunu anlamına gelmiyor ancak çok verimliydi yani :) güzel yorumların için teşekkür ederim.
İyi geceler.

Bence gayet iyisin. Trapez ve kanat belki cok az daha cikabilir
Selamlar ;
Güzel yorumların için teşekkür ederim. Yağ yakımı ve parçalamadan sonra ortaya çıkan vücutla beraber eksiklere yüklenmeyi planlıyoruz. Ancak şuan ki ilk hedefim yağ oranını yüzde 10'a çekip çekerken çok az kas kaybetmek. Umarım hedefimde başarılı olacağım. İnşallah.
İyi geceler , tekrar teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1405465582][/DOUBLEPOST]Selamlar ;
Bu gece çok fazla yukarıya çıktı bu konu ancak bu videoyu paylaşmadan edemeyeceğim bütün imrenerek baktığımız arkadaşlar bu videoda toplanmış.
İyi geceler.

Son düzenleme:
ben full lor yerim protein kaynagı olarak tavugu fiyat ve helal haram suphesinden dolayı tercih etmiyorum. salon konusunda evde çalışmamın en önemli sebeplerden birisi evde imkanın dahilinde her şeyi yapabiliyosun karışan yok ben lunge yaparken biri gelcek yasak diyecek kafasına atarım dumbelları ya da az ye de düzgün zemin yaptır derim :D sen tozunu içmişsin yine iyi ben iftarda patlıcan kızartma yemiştim, idmandan sonra tozu içince mide karıştı, 5 dk. sonra cıkardım :D diyecegim o ki bunlar kucuk mesela kafaya takmaya gerek yok, takarsan spordan sogursun. iyi geceler :)

ben full lor yerim protein kaynagı olarak tavugu fiyat ve helal haram suphesinden dolayı tercih etmiyorum. salon konusunda evde çalışmamın en önemli sebeplerden birisi evde imkanın dahilinde her şeyi yapabiliyosun karışan yok ben lunge yaparken biri gelcek yasak diyecek kafasına atarım dumbelları ya da az ye de düzgün zemin yaptır derim :D sen tozunu içmişsin yine iyi ben iftarda patlıcan kızartma yemiştim, idmandan sonra tozu içince mide karıştı, 5 dk. sonra cıkardım :D diyecegim o ki bunlar kucuk mesela kafaya takmaya gerek yok, takarsan spordan sogursun. iyi geceler :)
Selamlar ;
Evde çalışmak benim için çok büyük bir dezavantaj çünkü ben salondakilerden motivasyon sağlıyorum. Tanımadığım çoğu insan yüzünden daha nizami ve daha ağır hareketler yapmışımdır :) Yemek konusunda kusursuz olsun istediğim için bu kadar takıyorum galiba :) ama haklısınız fazla abartıyorum bazen.
İyi geceler.

Selamlar ;

Dün ki moral bozukluğunu atlatmış gibi gözüküyorum. Videoma gelen güzel yorumlardan sonra böyle olmaması imkansızdı zaten. Dün ki antrenmanın videosunu çektim ve üye videoları bölümünde paylaştım. Tabi ki burada da paylaşacağım ancak siz birde orada ziyaret edin konu gösterimi şart :)
Uyku problemi yaşıyorum dün mesela saat 4 de girdim yatağa ortalama 5:30'du uyuduğum saat , ramazan tamamen bozdu uyku düzenimi.
VİDEO OLAN KONUM..
Video hakkında iyi/kötü bütün yorumlarınızı bekliyorum..

Herkese iyi günler..

Video başarılı, Hareketleri kendimle kıyasladım aşağı yukarı nizamiyetimiz aynı ancak sanki negatif kısımda biraz yavaşlarsan daha çok verim alırsın diye düşünüyorum. Muhtemelen bilgin vardır, Kaldırırken 1 sn , indirirken 3-4 sn en verimli zaman dilimi diye biliyorum

Video başarılı, Hareketleri kendimle kıyasladım aşağı yukarı nizamiyetimiz aynı ancak sanki negatif kısımda biraz yavaşlarsan daha çok verim alırsın diye düşünüyorum. Muhtemelen bilgin vardır, Kaldırırken 1 sn , indirirken 3-4 sn en verimli zaman dilimi diye biliyorum
Selamlar ;
Set aralarında ki zamanı oturtmam iki haftamı aldı şimdi hareket sürelerini uzatacağım. Video çekerken daha da hızlandığım doğrudur neden böyle olduğunu anlamıyorum :)
İyi günler.

Selamlar ;
Konu güncel olsun diye karşıma çıkan videoları paylaşıp işime dönmüyorum zaten sürekli bu videoları izliyorum.
Herkese iyi günler.

Lütfen yanlış anlama, Sürekli bu tarz videolar bazen sıkabiliyor. Benim gibi konuna bir çok üye vardır , her girdiklerinde bu videoları izlediklerini sanmıyorum bu sadece konu gösterim sayını çoğaltır. Yine paylaş videolarını ama bunları antreman günlüklerinin sonuna ekleyebilirsin çok daha yararlı olur diye düşünüyorum.
ters olduysa affola.

Lütfen yanlış anlama, Sürekli bu tarz videolar bazen sıkabiliyor. Benim gibi konuna bir çok üye vardır , her girdiklerinde bu videoları izlediklerini sanmıyorum bu sadece konu gösterim sayını çoğaltır. Yine paylaş videolarını ama bunları antreman günlüklerinin sonuna ekleyebilirsin çok daha yararlı olur diye düşünüyorum.
ters olduysa affola.
Selamlar ;
Beni takip ettiğiniz için çok teşekkür ederim bu benim motivasyonumu zaten çok üst seviyeye çıkartıyor. Ancak bazı takipçilerim tarafından bu tarz videoları arttır Burak dedikleri için atıyorum. Zaten eskisi kadar çok video atmıyorum. Ama yinede dikkat ederim tabi ki :)
İyi günler.

Herkese Selamlar ;
Normal bir iftar yaptım ve şuan tamamen dinleniyorum. 6 gündür aralıksız sporla ilgileniyorum bugün ilk boş günüm.. Her zaman olduğu gibi sahura kadar bir öğün daha protein ve karbonhidrat ağırlıklı bir yemek yiyeceğim. Sahurdan sonra görüşmek üzere.
Herkese iyi geceler.

Selamlar ;
İftar sahur arası öğünümü biraz geç yazıyorum.. 200 gram pişmiş ağırlık tavuk göğüsü 150 gram pişmiş ağırlık beyaz makarna sadece haşlanmış.. 1 ölçek whey protein.. Arkadaşlar cips filan alıp çaya gelmişler 5-10 tane fındık yedim onun dışında ki doritoslar'a filan dokunmadım :)
Sahur sonrası yazacağım.
İyi geceler herkese.

Selamlar ;
Şimdi sahurumu tamamlamak için kazein'imi hazırlıyorum. Birazdan onu içip yatacağım biraz erken uyumak istiyorum çünkü 10 gün gibi bir şey kaldı ramazanın bitmesine ve ramazan sonrasında uykumu çok üst düzey ayarlamam gerekiyor.
Kazein dışında 5 yumurta 2 sarı 100 gram lifalif light süt. yumurtaların birisi haşlanmış.. 4beyaz 1 sarı ise lor ile beraber omlet..
Uyuyabilmem için dua edin lütfen :) dün gece çok sıkıntı yaşadım.
İyi geceler..

Back
Yukarı