Benimde size önerim emla krem.Belki duymuşsunuzdur.Bu kremim uyuşturucu bir etkisi var ve vücudunuza sürdüğünüzde 45 dakika içinde hissizlik yaratıyor.Ben kendim denedim.Omuzuma önce emla kremi sürdüm ve buzdolabı poşetlerini bilirsiniz onları bıçakla keserek sürdüğüm yerin üstünü kapattım.45 dakika kapalı kaldı ve sonrasında streçleri çıkarıp biraz daha emla krem sürdüm ve açık olarak 5 dakika bekledim.Ardından annem epilatör ile kökünden aldı ve çok çok hafif bir acı hissettim.O da inanın canınızı yakmıyor bile.Ayrıca emlayı kullandıktan sonra ağda da denedim.Canım onda da hiç yanmadı.Emlasız bir deneyimimi hatırladığımda inanın nerdeyse hiç acı hissetmiyorsunuz.Şimdide yeni bir şey deneyeceğim.Önce bütün omzumu emla kremi sürdükten sonra epilatör ya da ağda ile alıp üzerine bioder ve karınca yağını birlikte deneyeceğim.Umarım etkili bir sonuç verir.Bu arada arkadaşlar emla krem eczanelerde satılıyor ve 5 tüp 25 tl olması gerekiyor.Ancak sağlık karneniz varsa 4 liraya alabilirsiniz.
laser epilasyon un dezavantajlari nelerdir?
İlerde cocuklarınızın bu kıl tüy sorunuyla karsılasmasını istemiyorsanız bebekken yeni dogdugunda karınca yagı sürün kıl cıkmasını istemediğiniz yerine büyüdüğü zaman birtane bile cıkmıyor![]()
İlerde cocuklarınızın bu kıl tüy sorunuyla karsılasmasını istemiyorsanız bebekken yeni dogdugunda karınca yagı sürün kıl cıkmasını istemediğiniz yerine büyüdüğü zaman birtane bile cıkmıyor![]()
katılıyorum... çünki büyüdüğüm yerde ki bi komsumuz kız cocuklarına bu karınca yumurtası yagından suruyorlarmıs ve cocuklarında tuy bile yok)
uzun bir zamandır kıllara çözüm için internette biçok araştırma yaptım ve biraz ucuz oldugu için "Hamam Otu Tozu" nu kullanmaya karar verdim. Bugunde kullandım sizinle yorumlarımı paylaşmak istedim.
1. Çok zahmetli olduğunu soyleyeyim. Hazırlaması bi yana kokusu da cabası... Ayrıca eldiven takarak kullanmanız gerek fakat belirli bi bölgeye surdukten sonra orayı yıkamak gerekiyor ve eldiveni cıkar tak en sonunda isyan ediyorsunuz ama bnm gibi parmak uçlarınız yara olabilir
2. Kılları döktüğü doğru fakat suan vucudumda yanma var ve özellikle meme uçları cayır cayır yanıyor. umarım kötü bişey olmamıstır
3. Kıllar şuan jiletle alınmıs gibi duruyor yani istediginiz o pürüzsüz görüntüyü veremiyor.
Bu tecrubemden sonra kesinlikle ağda ve ağda sonrası karınca yumurtası yağını deneyecegim. Sizlere de ufak ve ciddi bir tavsiye kesinlikle denemeyinnİyi sporlar...