Kıllara Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beyler tüy dökücü krem vs. ler tüyleri gercekten döker ama bazıları daha sık cıkmasına neden oluyor.Bazıları daha cabuk cıkmasına neden oluyor.

Benimde size önerim emla krem.Belki duymuşsunuzdur.Bu kremim uyuşturucu bir etkisi var ve vücudunuza sürdüğünüzde 45 dakika içinde hissizlik yaratıyor.Ben kendim denedim.Omuzuma önce emla kremi sürdüm ve buzdolabı poşetlerini bilirsiniz onları bıçakla keserek sürdüğüm yerin üstünü kapattım.45 dakika kapalı kaldı ve sonrasında streçleri çıkarıp biraz daha emla krem sürdüm ve açık olarak 5 dakika bekledim.Ardından annem epilatör ile kökünden aldı ve çok çok hafif bir acı hissettim.O da inanın canınızı yakmıyor bile.Ayrıca emlayı kullandıktan sonra ağda da denedim.Canım onda da hiç yanmadı.Emlasız bir deneyimimi hatırladığımda inanın nerdeyse hiç acı hissetmiyorsunuz.Şimdide yeni bir şey deneyeceğim.Önce bütün omzumu emla kremi sürdükten sonra epilatör ya da ağda ile alıp üzerine bioder ve karınca yağını birlikte deneyeceğim.Umarım etkili bir sonuç verir.Bu arada arkadaşlar emla krem eczanelerde satılıyor ve 5 tüp 25 tl olması gerekiyor.Ancak sağlık karneniz varsa 4 liraya alabilirsiniz.

vay be annenle :) :) :) yine de iyiymiş...

laser epilasyon un dezavantajlari nelerdir?

1. Lazer epilasyon tıpta yaklaşık 10 yıldır kullanıldığından,uzun dönem etkinliği ve güvenliği hakkında yeterli bilgi ve bulgu henüz tam olarak oluşmamıştır.
2. Klinik yanıt her hastada aynı şekilde olmadığından kesin bir başarı oranı verilememektedir.
3. Nüks oranları tam olarak bilinmemektedir, her hastada farklı nüks oranı söz konusudur.Tedaviye en iyi yanıt acık renkli ten,koyu renkli kıl profiline sahip kişilerde gerçekleşmekle birlikte nüks oranı hakkında önceden tahmin yapmak imkansızdır.
4. Beyaz-gri,kızıl ve sarı renk kıllara genellikle etkinlik göstermez
5. Bronzlaşmıs ciltlere lazer epilasyon yapılamaz,rengin açılmasını beklemek gereklidir.
6. Tekniğine uygun yapılmayan lazer epilasyon tedavileri sırasında yanık,yara,deride renk değişiklikleri görülebilir.Bunların çoğu geçici yan etkiler olmakla birlikte kalıcı ve tıbbı tedavi gerektirecek kadar ciddi de olabilir.

7. Gözlere zararlıdır, özel koruyucu gözlük takılması zorunludur.
8. Elde tersine yeterli kanıt olmamasına karşın gebelerde kullanılması önerilmez,
9. Herpesli (uçuk hastalığı) bölgelerde,sedef hastalığı olanlarda,prekanseroz cilt lezyonu olanlarda,cilt enfeksiyonlarında lazer epilasyon yapılamaz.
10. Lazer epilasyonun seans başına birim maliyeti yüksektir,toplam tedavi maliyeti düşünüldüğünde ise elektroliz epilasyondan daha pahalı değildir.
11. Bazı hastaların lazer epilasyon sırasında ağrı duyumsaması çok fazla olabilir.
12. Bazı hastaların cilt profili lazer epilasyon için başlangıçta çok ideal gibi görünse bile tedaviye yanıt alınamayabilir.

uzun bir zamandır kıllara çözüm için internette biçok araştırma yaptım ve biraz ucuz oldugu için "Hamam Otu Tozu" nu kullanmaya karar verdim. Bugunde kullandım sizinle yorumlarımı paylaşmak istedim.
1. Çok zahmetli olduğunu soyleyeyim. Hazırlaması bi yana kokusu da cabası... Ayrıca eldiven takarak kullanmanız gerek fakat belirli bi bölgeye surdukten sonra orayı yıkamak gerekiyor ve eldiveni cıkar tak en sonunda isyan ediyorsunuz ama bnm gibi parmak uçlarınız yara olabilir;)
2. Kılları döktüğü doğru fakat suan vucudumda yanma var ve özellikle meme uçları cayır cayır yanıyor. umarım kötü bişey olmamıstır:)
3. Kıllar şuan jiletle alınmıs gibi duruyor yani istediginiz o pürüzsüz görüntüyü veremiyor.
Bu tecrubemden sonra kesinlikle ağda ve ağda sonrası karınca yumurtası yağını deneyecegim. Sizlere de ufak ve ciddi bir tavsiye kesinlikle denemeyinn;) İyi sporlar...

İlerde cocuklarınızın bu kıl tüy sorunuyla karsılasmasını istemiyorsanız bebekken yeni dogdugunda karınca yagı sürün kıl cıkmasını istemediğiniz yerine büyüdüğü zaman birtane bile cıkmıyor ;)

İlerde cocuklarınızın bu kıl tüy sorunuyla karsılasmasını istemiyorsanız bebekken yeni dogdugunda karınca yagı sürün kıl cıkmasını istemediğiniz yerine büyüdüğü zaman birtane bile cıkmıyor ;)

ciddimisin? :D

bende philips bodygroom aldım bacak kıllarımı kestim farklı uzunlukta 3 tane tarağı var ben kökünden kesmedim ama 2 numaralı tarağı kullandım sonuçtan memnunum ama yinede farklı bir yol bulursanız deneyin derim okdarda memnun deilim yani, beklediğim gibi olmadı :D

katılıyorum... çünki büyüdüğüm yerde ki bi komsumuz kız cocuklarına bu karınca yumurtası yagından suruyorlarmıs ve cocuklarında tuy bile yok :))

katılıyorum... çünki büyüdüğüm yerde ki bi komsumuz kız cocuklarına bu karınca yumurtası yagından suruyorlarmıs ve cocuklarında tuy bile yok :))

daha çok erken ama ilerde evlenipde inşallah çocuğum olursa:), sürünce bi zararı olmazmı acaba alerji vs... nede olsa daha bebek, eğer olmazsa çok büyük dua eder bana büyüyünce....!!

uzun bir zamandır kıllara çözüm için internette biçok araştırma yaptım ve biraz ucuz oldugu için "Hamam Otu Tozu" nu kullanmaya karar verdim. Bugunde kullandım sizinle yorumlarımı paylaşmak istedim.
1. Çok zahmetli olduğunu soyleyeyim. Hazırlaması bi yana kokusu da cabası... Ayrıca eldiven takarak kullanmanız gerek fakat belirli bi bölgeye surdukten sonra orayı yıkamak gerekiyor ve eldiveni cıkar tak en sonunda isyan ediyorsunuz ama bnm gibi parmak uçlarınız yara olabilir;)
2. Kılları döktüğü doğru fakat suan vucudumda yanma var ve özellikle meme uçları cayır cayır yanıyor. umarım kötü bişey olmamıstır:)
3. Kıllar şuan jiletle alınmıs gibi duruyor yani istediginiz o pürüzsüz görüntüyü veremiyor.
Bu tecrubemden sonra kesinlikle ağda ve ağda sonrası karınca yumurtası yağını deneyecegim. Sizlere de ufak ve ciddi bir tavsiye kesinlikle denemeyinn;) İyi sporlar...

durum nedir? yani yeniden çıkma olayı varmı??

kıllardan kurtulmak istiyorummm

merhaba herkese bende bu foruma yeni üye oldum ve spora ve vücut geliştirmeye yeni başladım ve bende siz arkadaşlarım gibi kıllarımdan şikayetçiyim ve benim ne sizler gibi gögsümde nede yüzümde kıllar benim nedense sırtımda ve omuzumda baya bi kıl var ne yapacağımı bilmiyorum epilasyon yaptırmak istedim ve tekrar çıkma ihtimali oluduğunu söylediler ve vazgeçtim ve şimdi hangi yolu denesem bilmiyorum bu konuda şu kardeşinize bir yardım eli uzatsanız derim :) saygılar

mercan2591,
Epilasyon derken lazer epilasyondan bahsediyorsanız, herkeste yeniden çıkıyor die bir şey yok.Bu yeniden çıkma olayı tamamen hormon dengesine baglı.
Operasyonu yaptırdıktan sonra bir takım hormonal tedaviler uygulanan ve bazı ilaçları kullanan kişilerde yeniden çıkıyor.
Ben gelecek Türkiye'ye gelince başlıcam seanslara, artık sonucları yazarım.
Ayrıca lazer yöntemi ile dielim ki kıllar gitti ve bazı vakalrda görülen 2-5 yıl sonra yeniden cıkma olayı oldu, ozaman gene yaptırırım sorun degil, bana o 2-5 yıl da yeter:)

Arkadaşlar ben bodygroom aldım ve bacaklarımda kullandım, tabiki de tamamen almadım ama 2 numaralı kısaltması ile aldım. Ben gayet memnun kaldım, hem çabuk uzamadı hem de abez bi görüntü oluşmadı. Ama şimdi kollarımdaki kıllardan muzdaribim. Onun için de karınca yumurtası yağı aldım artık kollarımdaki kılları bodygroom ile kısaltıp epilatör aleti ile alcam başka çarem yok :D acısına dayancaz artık :D

deviilll, bende bodygroom almayı düşünüyorum fakat kılları almadıgını söylüyorlar sen kullanmışsın ne kadar doğru bu laf bende gögsüm ve sırtımdaki kıllar için kullanıcam ama bilmiyorum alıyormu almıyormu kılları o yzden görüşlerini paylaşırsan sevinirim.

eyvallah dostum ben sadece sırtıma ve gögsüme kullanıcam sadece ama emin olamadım işte alıyormu almıyormu die sende kullandııgn için bilgi almak istedim sağol bilgi için hee bide evet sadece teknosada var fiyatıda 100 tl olmuş :)

Back
Yukarı