Kesinlikle yapar, Mantığı şöyle uzun kılları önce kısaltıyo sonra traş makneleri gibi ucu gözükmiyecek şekilde kesiyor. Desperate81, tahriş falan demiş, doğrudur doğru yapılmaz ve naturel sir kullanılmazsa yapar. Ama bu cihaz hem tahriş yapıyor(kopük ve jel kullanımda yapmayabilir). Hemde çıkarken bazı ciltlerde sivilce-kabarıklık-kıl dönmesi yapıyor(eğer başlığını takarak kullanısdan kıllar ufak siyah siyah gözükür ama tahriş, kıl dönmesi fianl yapmaz). Bende braun cruzer vardı yüzümü 1-2 kere traş ettim. Traştan sonra yüzüm tertemiz oldu ama sonra lanet ettim bi daha yüzümü 1-2 defa daha traşladım traş köpüğüyle yine aynı sonuç oldu bi daha kullanmadım. Yani en en temizi sir ağda( doğru şekilde yapılması gerekir yabiki). Sir ağda da ufak kıl dönmesi ve sivilce oluyor( ilk kes yapıldığında). Birde ilk yapılışında çok acıtıyor. Sonra ki yaptırışınızda git gide acı azalıyor. kıllar kökleri daha rahat oluyor elinizi bile attığınızda eskiye nazaran hemen köklendiğini görürüsün. Yani uzun lafın kısası. Bu cihaz kesinlikle kılları azdırır ve eğer cildin hasas sa kesinliklede uzak dur derim. Ben traş köpü ve hamamotu dışında hemen hemen hepsini denedim en sağlamı sir ağdadır bence.thums:
videodan da inceleyebilirsiniz;
https://www.youtube.com/watch?v=JTvnfeMsq7I&feature=related