emregunes
Üye
200+ çeken 42 kişi var forumda. zaten türkiye'de 42 kişi vardır 200+ çekebilen hepsi de forum üyesiymiş ne tesadüf.
Öyledir bizim Türk Body cisi

200+ çeken 42 kişi var forumda. zaten türkiye'de 42 kişi vardır 200+ çekebilen hepsi de forum üyesiymiş ne tesadüf.
neden anlamakta zorlandınız anlamıyorum. eğer aralıksız çekseydim 5 dk sürer demek istedim. 5 dk da çekerim demedim. 80 den sonra 5 er 5 er çekiyorum. ama ayağ kalkıp dinlenmiyorum. şınav pozisyonunda bekliyorum. 300 şınavı bu şekilde çektim. size kolay geldiyse zaten sorun yok sizde çekersiniz. bir deneyinpolemik çok uzadı. video ekleyeceğimi de söyledim zaten.
Evet artık evinde webcam olmayan yok gibi. 100+ arkadaşlardan bekliyoruz videoları.Aradan uzun bi zaman geçti ama hala video koymadınız. Sizde bol keseden sıkıyorsunuz![]()
programın sonuna yaklaşıyorum, az önce setler halinde 211 şınav çektim.Tek defada 100 şınav çekilmesine yardımcı olan bir program;
http://www.mucadelesporlari.com/thread-1384.html
linkinde.
Program alamanca olduğundan bazı çevirilerini de oraya ekledim.
umarım faydalı olur.
Şınavda rekorum 88. Boyum 171 kilom 84. Şınavda kilo çok önemli arkadaşlar. 60 70 kg biri ile 90 kg birisi aynı abvantajda değiller.
Dünya rekoru 1 saatte 3 bin civarı diye hatırlıyorum. Bu imkansız değil arkadaşlar.Dinlenme ile yapıyorlar aralıksız yapılmıyor. Aralıksız olarak 200 300 civarı şınav çeken arkadaşlarımızda belki kilosu yüksek olmayan kimselerdir.
Yumruk üstü şınavı sormuşlar. Yumruk üstü şınav kanat kaslarını ve bilekleri güçlendiriyor. Normal şınav göğüs ve tricepsleri çalıştırırken Yumruk üstü şınavda kolların alt bölgelerindeki kanat kaslarını kuvvetlendirğini düşünüyorum.