Kaç Tane Şınav Çekebiliyorsunuz? (Anket)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç Tane "Şınav" Çekebiliyorsunuz?

• Total voters
    3.393
neden anlamakta zorlandınız anlamıyorum. eğer aralıksız çekseydim 5 dk sürer demek istedim. 5 dk da çekerim demedim. 80 den sonra 5 er 5 er çekiyorum. ama ayağ kalkıp dinlenmiyorum. şınav pozisyonunda bekliyorum. 300 şınavı bu şekilde çektim. size kolay geldiyse zaten sorun yok sizde çekersiniz. bir deneyin :) polemik çok uzadı. video ekleyeceğimi de söyledim zaten.

Aradan uzun bi zaman geçti ama hala video koymadınız. Sizde bol keseden sıkıyorsunuz :)

body yapmadan önce kendim sürekli şınav çekerdim ve böyle 80e kadar çıkmıştım boddye başladıktan sonra şınavı çok ender çekmeye başladım ve şimdi 40 tane anca çekebiliyorum. Bence şınav bir güç göstergesi değil.

nizami çekip aynı zamanda setlenmedikten sonra hiç bir amacı yok bence. ant. oncesi ısınma içinde idealdir. bir arkadasım sadec snav dips barfiks ve mekik çalışırdı . birazda yediklerine dikkat ederek gercektende sekillenmişti. yani amacı yok derken işe yaramaz demek istemedim. yanıta gelince askerdeyken 86 çekmiştim . şimdi ne yaparım hiç bi fikrim yok.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:01 ----------

şu da bir gerçekki ne kadar hızlı baslarsan o kadar cok cekersin . bu tartısılmaz. ama ne kadar yavas ve nizami yaprsan o kadarda fayda gorursun. hareket ne olursa olsun hakkı verilmeli. ama ben gercek anlamda nizami bir şekilde 60 tan sonrasının cok zor oldugunu dusunuyorum. aslında denemek lazım ama idmana yazık olacak :D

200+ desem inancanmı :D

ben nizami 10 tane çekebiliyorum :D 90 kg yim ya bide 2 tane sorum olcak şınav testesterone seviyesini arttırıyormu ikinci sorum ise mesela topuk üzeri zıplamak veya düşmek boy uzamasını olumsuz mu etkiliyor mesela 2 metrelik bi yerden topuk üzeri düşmek

en son 2 ay önce 70 ti son 10'u zorlanarak çekiyordum ara verdim...şimdi ise kardeşim sırtımda(55 kg) 10 tane rahat çekiyorum :)

25 x 7 set yapın, ayaklar yatak ta veya sandalyede....
ben tatildekyen bu şekilde resmen göğüsü parçaladım, triceps - göğüs bu şekilde çalışıyordum....

boyum bugün ölçtüm 1.82 kilom 80, tek seferde 70 i zorlarım heralde...
fakat dediğim gibi set olarak ve ayaklar belli bir yükseklikte çekme daha iyi oluyor...

Gercek bu

protein hapı ...vs kullanmadan yaptıgım halde + yasim 15 2 senedir icindeyim 30u geciyormbench_O

Bende body ye yeni başlayanlardanım 1.ci ayım oldu şınav çekerken zorlanıyorum 10 tane çekince gücüm kalmıyor :) belkide teknik hatam vardır ,mekik daha kolay çekıyorum 30-40 mekik çekiyorum. bakalım zamanla ilerleticem inş.

en son 4 ay önce çekiyordum 30-40 . antreman programımda olmadıgından uğraşmıyorum .

110 kilodan 75 kiloya (düştüm 5.5 ay içinde) 7 8 tane zor çekiyordum şuan tekrar 83 kiloya çıktım (malum çalışıyoruz :) ) 50 rahat geliyor tırmalarsam 70-72 görüyorum :)

200+ ve üstü şıkkı bana olanaksız gibi geliyor bilmiyorum var mıdır o kadar çeken ben şuana dek 110 civarı gördüm onun üstüne çıkabilen görmedim ama 200+ ve üstü 46 kişi oy vermiş neye dayanarak vermiş merak ediyorum bir video koysalarda görsek bordo bereliler bile 100 şınav nizami çekiyor en yüksek

Şınavda rekorum 88. Boyum 171 kilom 84. Şınavda kilo çok önemli arkadaşlar. 60 70 kg biri ile 90 kg birisi aynı abvantajda değiller.
Dünya rekoru 1 saatte 3 bin civarı diye hatırlıyorum. Bu imkansız değil arkadaşlar.Dinlenme ile yapıyorlar aralıksız yapılmıyor. Aralıksız olarak 200 300 civarı şınav çeken arkadaşlarımızda belki kilosu yüksek olmayan kimselerdir.
Yumruk üstü şınavı sormuşlar. Yumruk üstü şınav kanat kaslarını ve bilekleri güçlendiriyor. Normal şınav göğüs ve tricepsleri çalıştırırken Yumruk üstü şınavda kolların alt bölgelerindeki kanat kaslarını kuvvetlendirğini düşünüyorum.

Şınavda rekorum 88. Boyum 171 kilom 84. Şınavda kilo çok önemli arkadaşlar. 60 70 kg biri ile 90 kg birisi aynı abvantajda değiller.
Dünya rekoru 1 saatte 3 bin civarı diye hatırlıyorum. Bu imkansız değil arkadaşlar.Dinlenme ile yapıyorlar aralıksız yapılmıyor. Aralıksız olarak 200 300 civarı şınav çeken arkadaşlarımızda belki kilosu yüksek olmayan kimselerdir.
Yumruk üstü şınavı sormuşlar. Yumruk üstü şınav kanat kaslarını ve bilekleri güçlendiriyor. Normal şınav göğüs ve tricepsleri çalıştırırken Yumruk üstü şınavda kolların alt bölgelerindeki kanat kaslarını kuvvetlendirğini düşünüyorum.

önemli olan nizami şekilde durmadan çalışmak dostum fark orda ben veya bana yakın bir insan 1000 şınav çekebilir mesela ben 10 dk dinlenirim devam ederim o 15-veya 20 dk dinlenir devam eder ama ardı ardına durmaksızın 100 veya 200 yapma oranı baya bir düşük dinlenmeden

Back
Yukarı