• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kanatsizmelek - Resimler

resımlerımı yorumlarsanız sevınırım .....

Aramiza hosgeldin! Evt Terliyenler yeri burasi - Burasi kokmaz yanliz :)
Ne diyelim süper ;)

Ben bir eksik gördüm oda gögüsler.

Ayrica kollardaki damarlar super;)

Kürlerden bahsetsen ? :)
Nereden katiliyorsun?

flexor dedi:
Aramıza hoş geldin kardeşim sıtın çok güzel inş her yerini sırt seviyene getirirsin.

+1

Melek olup olmadığını bilmiyorum da kanatsız olmadığın belli .Mide sorunlu gelmedi bana pozdan ve kıllarrın hatları göstermemesinden kaynaklanıyor .Evet göğüs biraz küçük ama aynı sorun bazı profesyonel bodycilerde de var .Genetik bir durum olsa gerek .

SAOLUN

YORUMLARINIZ ICIN TESEKKURLER.MIDEM SUAN DAHA IYI BI ARA SON FOTOLARIDA YOLLARIM...SAYGILARIMLA

kusura bakmayın yazmayı unuttum balıkesır edremıtten katılıyorum....... :o

yorum yapan arkadaslara tesekkurler. ama buy kadarmı sadece????

fotolardaki vücudun gayet başarılı..kendinden biraz daha bahsedersen,kaç yıldır uğraşıyorsun ,ölçüler nasıl,yaş kaç,boy kaç,kilo kaç vs...ozaman daha çok kişi yorum yapabilir sanırım.

tricepslerde simetri sorunu var..SAğ kol triceps biraz geride kalmış çok dikkatimi çekti..Bide sanırım biraz daha alt göğüs daha ii gider...SOn eklediğin resimdeki pozisyonuna...Bide karında anlayamadığım bi eksiklik var.Şu soruyu sorsam sanırım daha ii olucak.GEnetik bi ekksiklik mi yoksa yetersiz mi çalışıyosun...???Başarılar diliyorum...

Mükemmel. Bicepsler mükemmel, sırt mükemmel, yağsız bir vücut genel olarak çok güzel, derecelik bir vücut bence. Başarılarının devamını dilerim. Kolun ölçüsü nedir acaba?

arkadaşım vücudun çok iyi.bence son noktaya gelmişsin.Sana tavsiyem hayatın gösterişden ibaret olmasın.Kompleksede kapılma herkese saygılı ol.başarılar.

unbelievable back!!

inanilmaz bi sırt ben turkiyedeki bi yarisda boyle sırt gordugumu hatirlamiyorum.. :shock:

BACK DOUBLE BICEPS de ronnie ile kapışabilirsin :badgrin: super..

turkiyedeki yarislara katildin mi ?

Back
Yukarı