• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kenzo 17Yasinda 94 kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 66_Kenzo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşım adam niye sporu bıraksın ?
ve bırakınca kilo alacaksın diye bir şey yok.ben elimde olmayan sebeplerden dolayı bırakınca kilo veriyorum.çünkü sporu bırakınca o kadar kaliteli beslenemiyosunuz.

Senin bünye öyle olabilir ama bırakınca bende kilo aldım.
Yağlanmaya elverişliysen ve metabolizman yavaşsa bu daha çabuk olur.
Gemelde çoğu kişide kilo alır.

Adam yarışmalara katılıyor bırakmamıştır özel nedeni yoksa.

Kenzo define şuan. Son haliyle bu konudaki fotoğraflar arasında dağlar kadar fark var. Yakışıklı, define oldu saç sakal yaptı.
hedefi şampiyonlara katlmak değilde fitness modeli olmak sanırım

Şampiyonaya katılacaksa daha çok yolu var.Ama model olacaksa benim şahsi fikrim biraz kilo verebilir.

Konuyu hortlarmak gibi olacak biraz ama bazı arkadaşlar ilerde musabık olman için çok yol alman lazım demişler.. Tabi aradan 2 yıl geçmiş :) bu zamanda kenzo karagöz musabık oldu gerçekten çok iyi bir vücut yaptı yürekten tebrik ediyorum şuan kendisi facebookda ve youtubede vlog serisi yapıyor ben kendim takip ediyorum çok yararlı buluyorum isteyen facebooktan ve youtubeden takip edebilir.. Ve son olarakda kenzonun son fotolarını paylaşmak istedim (kendi sitesinden aldım ) farkı görmek açısından...
e5yhave2.jpg
IMG]u6adetu3.jpg[/IMG]
 IMG]e7udu5um.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Başlik bayagi eski. Kenzo şu anda çok daha iyi durumda . Youtube kapanmis olsada dns degistirip takip ediyorum. Kendisini daha çok yarışmalarda görmek isteriz kenzo abi forumda ama nickini bilen yok kenzo abi başarılarının devamını dileriz. Forumda daha aktif olul makale yazı vs. yazmani isterdik :([DOUBLEPOST=1397471141][/DOUBLEPOST]Yalniz şimdi farkettim koldaki orantisizlik çok göze batıyor .[DOUBLEPOST=1397471191][/DOUBLEPOST]
Konuyu hortlarmak gibi olacak biraz ama bazı arkadaşlar ilerde musabık olman için çok yol alman lazım demişler.. Tabi aradan 2 yıl geçmiş :) bu zamanda kenzo karagöz musabık oldu gerçekten çok iyi bir vücut yaptı yürekten tebrik ediyorum şuan kendisi facebookda ve youtubede vlog serisi yapıyor ben kendim takip ediyorum çok yararlı buluyorum isteyen facebooktan ve youtubeden takip edebilir.. Ve son olarakda kenzonun son fotolarını paylaşmak istedim (kendi sitesinden aldım ) farkı görmek açısından...
e5yhave2.jpg
IMG]u6adetu3.jpg[/IMG]
 IMG]e7udu5um.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Face sayfasjnin linkini atabilirmisin acaba[DOUBLEPOST=1397471258][/DOUBLEPOST]Başligi açan zaten kenzonun kendisiymis sjmdi gördüm :D

Arkadaşlar kenzo yeni internet sitesi açtı gerçekten böyle bir azim.zor bulunur nerden nereye 4 senede hayati ne kadar değişebiliyor insanın

Arkadaşlar kenzo yeni internet sitesi açtı gerçekten böyle bir azim.zor bulunur nerden nereye 4 senede hayati ne kadar değişebiliyor insanın
Aynen oyle ne olucagimiz belli degil calismaya devam, ciddi anlamda begendigim biri hem kisilik hem vucut ben cok beğeniyorum, ama site acti diye bin tane laf eden insanlar cikti ortaya sacma sacma yok steroid parasini cikarmak icin bilmemne, yok al iste paraya döktü işi diyenler,hala anlamiyo bazilari adam biseyler biliyosa bu vucudu yapabildiyse elbet baskalarininda vucudunda yardimi dokunur ve parasini kazanicak, işi bu,hep kendi milletimizden basarili olanlara boyle bakiliyo, karsiligini almak istediğinde para olarak ama lazar,jeff pt verdiginde kral olurlar ekmegini ondan kazaniyolar normal tabi diye dusunuyo bazilari artik destek cikilmali

Aynen oyle ne olucagimiz belli degil calismaya devam, ciddi anlamda begendigim biri hem kisilik hem vucut ben cok beğeniyorum, ama site acti diye bin tane laf eden insanlar cikti ortaya sacma sacma yok steroid parasini cikarmak icin bilmemne, yok al iste paraya döktü işi diyenler,hala anlamiyo bazilari adam biseyler biliyosa bu vucudu yapabildiyse elbet baskalarininda vucudunda yardimi dokunur ve parasini kazanicak, işi bu,hep kendi milletimizden basarili olanlara boyle bakiliyo, karsiligini almak istediğinde para olarak ama lazar,jeff pt verdiginde kral olurlar ekmegini ondan kazaniyolar normal tabi diye dusunuyo bazilari artik destek cikilmali
Bana bir kişi acaba neden dünyaca tanınmış bir fitness model veya personal tranier imiz olmadığını açıklayabilir mi ? Her cumlene katılıyorum biz birbirimizi yemekten başarımızı engelliyoruz sonuçta bu gune kadar bu adam saatleri verip videolar hazırladı ve bir öğrenci her insan hayatta kalmak icin para kazanmak zorunda peki şimdi soruyorum bir insanın sevdigi bir işten para kazanmak istemesi o kişiye küfür edilmesinimi gerektirir ?

Yazmadan geçemeyeceğim. Tüm yorumları okudum, yahu bu bizim Türk insanı bir konuda bilgisi olmamasına rağmen o kadar saçma yorumlar yapıyor ki gülmemek elde değil. Yok 2-3 sene sonra böbreğini ele alacakmış, yok steroid kullanıyormuş, yok boyu kısaymış, yok 170 kg bench press basamazmış, yok hareketi nizami yapmıyormuş vs vs saçma sapan yorumlar. İşte biz bu yüzden sporda yerlerdeyiz. Ülkemizde bilinçsiz insan sayısı çok fazla maalesef, bir konu hakkında bilgisi olmasa da o konu hakkında yorum yapmaktan çekinmiyor. Be adam senin madem bu sporla bir ilgin yok ne diye yorum yapıyorsun. Yav hala protein tozunu çok zararlı birşeymiş gibi görüyorlar. Bunu söyleyenlerin bazılarının da sigara ve alkol bağımlılarının olması gerçekten çok ilginç :p. Bu Prof. Dr. Canan Karatay da geçenlerde beni bir hayli güldürdü "Protein tozları zehirdir, satışının Türkiye'de yasaklanması lazım" sözleriyle. Yav bizim Prof. böyle derse vatandaş ne yapsın. Gerçi o kadının Prof. olduğundan da şüpheliyim. Diplomayı 1300 senesinden alınca zihniyette ordan kalma herhalde :p. Onlardan duyduklarının tamamen doğru olduğuna inanan vatandaşta bize gelip, oğlum içiyorsunuz tozu şişiyorsunuz gibi laflar ediyorlar. Halbuki misal ben 180 gr protein alıyorum bunun yalnızca 25 gramı protein tozundan geliyor onu da antrenmandan sonra içiyorum. Neyse lafı çok uzattım, eğer sporda ülkemizin başarılı olmasını istiyorsak spor hakkında bilinçlenelim ve en önemlisi de sporcuya saygı duyalım. Gördüğümüz gibi Kenzo artık yarışmalara katılıyor, hatta FIBO 2015'e davetli, bir filmde de ufak bir rol aldı. Gerçekten önü açık bir arkadaşımız. Şuan youtube, twitter, instagram ve facebook gibi sitelerde insanların sorularını cevaplıyor. Bize de ancak yolun açık olsun Kenzo Karagöz demek düşer.

Back
Yukarı