Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Muhtemelen kür yapmıyorsun gibime geldi.Kür yapmamak sağlığın açısından çok iyi ama yarışmada kür yapmadan şansın yok.Bu işin gerçeği maalesef bu.Ne kadar şişirsende vücudu derece yapmanı sağlayacak;yağsız,define ve iri kaslarla podyuma çıkman için mecburen hormon alıcaksın.Yada yarışmaya girme derim harmonsuz devam ediceksen.Çünkü boşa emeğine yazık olur.Birde bacakların 100 üzerinden 5-6 denicek kadar kötü.özellikle sırt pozlarında üst taraf paramparça,bacaklar odun gibi,estetik açıdan çok kötü duruyor.En azından bacaklarını şişirmesen bile şöyle güzel parçalasan çok daha iyi olur.Bu arada dış tricepslerin,vücuduna oranla çok iyi gelişmiş.Arnoldun bicepsleri gibi senin silahında dış tricepslerin.Pozlarda var gücünle tricepslerini göstermeye çalış bence.Çünkü şu vücudunla seni tek kurtaran tricepslerin benim fikrimce.Gerisi olmamış
Yarışmada yaş sorulmadığının farkındamısın sen peki? Gençler ve proflar var.Gençlerede 40 a kadar sınır var.17 yaşla girince 39 yaşındaki profesyonel bir adama karşı aman bu adam genç daha,bu vücutla yaşına göre çok iyi buna yüksek puan verelim felan gibi saçma birşey demiyorlar.Sen bunları daha bilmeden,benim ne demek istediğimi anlamadan,boş boş yorum yapmakla ne ispatlamaya çalışıyorsun ben anlamış değilim.Ben sadece daha yarışmalık vücut yok diyorum.Ha katılmazsın o senin düşüncendir bişe diyemem.Ama lütfen saçma sapan iğdeleyici yorumlarda bulunarak konu altını kirletmeyelim.yorum yaptıgın kişinin 18 yaşında oldugunun farkındasın dimi
Pozlar derken sırt pozlarından,triceps yandan pozda ve biceps verirkenden bahsettim.Öyle bacak pozlarında bile tricepslerini göster gibi birşey demedim.Zaten sen benim lalfımdan da bunu anlıyorsan senin anlama kapasiteni sorgulamak lazım daha önce.Birde hormonsuz yarışmaya girmeyi bu kadar destekliyorsunda sen hormon almadan yarışmada birinci olmuş bir vücut geliştirmeci ismi söyle bana,bu forumdaki üyeliğimi sileceğim.Tekrar söylüyorum.Hormon kullanmayı desteklemiyorum.Ama yarışmaya girecek vücut geliştirmecilerin hepsi kullanır ve kullanmadanda birşey yapamaz.Bunu ister kabul et ister etme,bu bir gerçek.pozlarda var gücünle tricepslerini göstermeye çalış diyerek ne kadar bilgili oldugun belli zaten yarışmalar konusunda emin olboş boş yorum yapmak esas bu oluyor,benim yaptıgım değil seninki bomboş yani,ya hormon yap yada yarışmaya girmeymiş peh
Bu definasyonun bence doğal olması mümkün değil(facebooktaki fotolardan bahsediyorum) ama her türlü helal olsunForumla hala ilgileniyormusun bilmiyorum ama seni facebooktan takip ediyorum ve gerçekten bu yaşta mükemmel bir vücudun var son halin bu konudaki fotoğraflarından 10 kat daha iyi, hala forumdaysan yeni fotoğraflarını eklersen faydalı olur herkese.
Ayrıca doğal olarak yaptığını yazmıştın facebookta, böyle bir vücudu bu yaşta doğal olarak yaptıysan ve üzerine de yarışmalarda hiç geri kalmıyorsan gerçekten helal olsun sana.Herkese örnek bir sporcusun.
Bu definasyonun bence doğal olması mümkün değil(facebooktaki fotolardan bahsediyorum) ama her türlü helal olsun
Adam müsabık olmuş o kadar doping testinden geçmiş tabi doğalım diyecek(müsabık olmasa bile diyebilir )Birde %100 doğalla doğal arasında ne fark var %100 olunca supplementte mi kullanmamış oluyor?Ben de öyle düşünüyorum genelde bu tür vücutlar için ama bir kaç yerde üzerine basa basa söyledi %100 doğalım diye, steroid kullananlar genelde ya kullanıyorum diyor ya da steroidle ilgili açıklama yapmıyor, ben samimi buldum kendisini inanıyorum o yüzden ayrıca dediğin gibi ne olursa olsun büyük bir iş başarmış, mükemmel bir vücut ve örnek alınması gereken bir sporcu var ortada
Adam müsabık olmuş o kadar doping testinden geçmiş tabi doğalım diyecek(müsabık olmasa bile diyebilir )Birde %100 doğalla doğal arasında ne fark var %100 olunca supplementte mi kullanmamış oluyor?
Adam müsabık olmuş o kadar doping testinden geçmiş tabi doğalım diyecek(müsabık olmasa bile diyebilir )Birde %100 doğalla doğal arasında ne fark var %100 olunca supplementte mi kullanmamış oluyor?