• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kenzo Karagöz Defination

Kenzonun neden steroid kullanıldığı düşünülüyor anlamadım açıkçası..son sayfalara bakmadım fakat ilk sayfalarda kendisine ait fotoğraflar vardı..definisyonunda sorun vardı biraz onun haricinde zaten eksik bölgeleri vardı kendisinin..şu an ne durumda bilmiyorum ama muhtemelen dahada ilerlemiştir..kendisi o sıralar 17-18 yaşlarındaydı sanırım..keşke bende o yaşlarda başlayabilseydim..

Kenzonun neden steroid kullanıldığı düşünülüyor anlamadım açıkçası..son sayfalara bakmadım fakat ilk sayfalarda kendisine ait fotoğraflar vardı..definisyonunda sorun vardı biraz onun haricinde zaten eksik bölgeleri vardı kendisinin..şu an ne durumda bilmiyorum ama muhtemelen dahada ilerlemiştir..kendisi o sıralar 17-18 yaşlarındaydı sanırım..keşke bende o yaşlarda başlayabilseydim..

kendi youtube kanalindan son halini takip edebilirsiniz son vidyolarinda bayagi hacimlenmis..

Slm Arkadaslar .. aradan 1 sene gecdi.. gecen seneki yarismanin sonu beni bu sene icin cok hirslandirdi.. gecen sene avusturya sampionasinda 4ncü olmusdum.. ve hicde sonucla mutlu deyildim.. bu sene allaha sükür cok iyi gecdi offseason ve definasiyon .. tabi dahada iyi olabilirdi ama ben bu sporu natural sekilde yapdigimdan bence gayet iyi bir derecede katilabildim.. bu sene avusturya bodybuilding sampionasinda 7kisiden 3ncü oldum ve .. natural bir sporcu olarak bence büyük bir basari.. tabi gelecek sene inshallah daha iyi olucak nede olsa yasim daha 19.. ve 2 senem daha war juniorlarda kazanmak icin.. herkeze göstericem naturalde kazanilabilir ve yapilabilir bir spor oldugunu bodybuildingin :)

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=senrqzTUFP8[/YOUTUBE]

bu senenin antremanindan ve yarismadan video :)

Vay Kenzoda buralarda takılırdı demek Tabi bizim ozamanlar bu sporun A sı hakkında bilgimiz yoktu :D:)

Back
Yukarı