Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Slm Arkadaslar !
Birinci Yarismam.. Avusturya Nabba 2010 .. Cok Basarili bir sekilde gecdi.. Bu Senenin Amaci kazanmak deyil .. Yarisma Havasi Kokulamak ve Tecrübe almak icin Katildik ve Gayet bir OK-Formla Yarismaya Girdik .. Yarismada Junior Kategoride en Agir Athlet benimdim 78 kiloyla
5 Juniordan 4ncü Oldum .. Benim Defination we Sirtimin Genisliyi Rakiplerin Kadar iyi olmadindan Cok fazla Puanlar Kayip ettim ve ayrica Bacaklarin Parcalanmasida cok iyi deyildi..
Kür-Posingden sonra Jurie kalkip bende alkislamasi beni cok sevindirdi.. Juniorlarda benim Kür Posum en fazla Puani aldim..
Gelcek Seneye Kadar Bu eksikleri Düzeltmek ve Ciddi bir sekilde Yarismaya Hazirlnamak ümidiyle Yani Sezone Yarin Basliyacagim.. inshAllah !
Saygilarimla Kenzo Karagöz
lutfen iste zaten bedava veriyorlar o vucudu...Böyle abartılı bir vucut kesinlikle istemem