• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kenzo Karagöz Defination

o 5 junior'un hepsinin bir arada olduğu bir resmi koyabilmen mümkün müdür?
ilk üçü çok feci merak ettim şimdi...

zira resimdekilerin hepsinden çok daha iyi bir vücudun var.
hatta senin yanında bir tanesi sıska bile kalmış.

ilk yarışma için çok güzel bir derece tezcrübe oldu sana bu.
Sana söylemiştim en çok puanı alan bacak ve sırt derinliği ileriki zamanlarda buralardaki eksiklerini kapatacağını biliyorum önün çok açık kenzo başarılarının devamını dilerim.

triceps biceps ve üst göğüsde en iyisi sensin yarışmacılar arasında.Ama bacak ve sırtın çok geri kalmış inşallah gelecek yarışmaya toparlarsın başarılar

Slm Arkadaslar !

Birinci Yarismam.. Avusturya Nabba 2010 .. Cok Basarili bir sekilde gecdi.. Bu Senenin Amaci kazanmak deyil .. Yarisma Havasi Kokulamak ve Tecrübe almak icin Katildik ve Gayet bir OK-Formla Yarismaya Girdik .. Yarismada Junior Kategoride en Agir Athlet benimdim 78 kiloyla

5 Juniordan 4ncü Oldum .. Benim Defination we Sirtimin Genisliyi Rakiplerin Kadar iyi olmadindan Cok fazla Puanlar Kayip ettim ve ayrica Bacaklarin Parcalanmasida cok iyi deyildi..

Kür-Posingden sonra Jurie kalkip bende alkislamasi beni cok sevindirdi.. Juniorlarda benim Kür Posum en fazla Puani aldim..

Gelcek Seneye Kadar Bu eksikleri Düzeltmek ve Ciddi bir sekilde Yarismaya Hazirlnamak ümidiyle Yani Sezone Yarin Basliyacagim.. inshAllah !

Saygilarimla Kenzo Karagöz

Kenzo kardeşim senin adına çok sevindim. Keşke video olsaydı da uzun uzun izleseydik. Senin de belirttiğin gibi ilk yarışmada amaç herşeyin ilkini yapmak.
Yarışmacı olarak değerlendirdiğim herşey doğru çıkmış. Karındaki eksiklik, definasyondaki azlık ve tüm forumun bas bas bağırdığı sırt eksiğin.

Şimdi seni çok daha iyi bir büyüme dönemi bekliyor. Aşırı yağlanmamak uğruna yanlış şeyler yapma. Daha önceki diyetindeki gibi yulaflar sınırsız pilavlar vs. aynen devam. Eksik bölgelerin için ayrı bir gün ayırmanı öneriyorum. Sırt antrenmanlarını haftanin ilk gününe koymanı da öneriyorum. Bacak çalışmalarında hacim döneminde de olsan daha parçalı görünmek için ne gerekiyorsa yapmalısın.

Jay Cutler'ın bu ayki muscle and fitness dergisinde bacak antrenmanının her detayı var. Kilosundan zorlamalı tekrarlara kadar ona bakarak bir program oluşturabilirsin. Tabi hocanın onayıyla. Sonuçta sen jay cutler da değilsin.

Önden kanat pozu göremedim ben, kanatların vucuduna gore gerıde kalmıs herhalde bu yuzden gosteremedın kanatları.

Kolların dıger yarısmacılardan bır gomlek ustun ama kanatlarında bır gomlek gerıde kalmıs.

Pozda da daha yavas hareket etmen ve daha profesyonelce poz calısman gelecekte yararına olacaktır.

Tebrıkler.

yaşına göre çok iyisin halit... çalışmaya devam...

Diğer videolara da baktım gerçekten kolların diğerlerine göre muazzam ama kanatlar çok kötü. Petr Rosner diye bir rakibin var onun defineliği. Robert Kietreiber'in sırtı lazım. Zoltan Vasar'ın şovu da çok iyiydi bu arada.

Senin posing de çok hızlıydı. Bunları daha iyiye git diye söylüyorum yoksa yanlış anlama senin vücudun harika zaten. Ama yarışmacı anlamında daha iyi olmalı.

gerçekten yaşını hesaba kattığımızda mükemmel bir gelişim sağlamışsın.Pro olmayı düşün kardeşim.

Ben definasyon diyetlerinde bir miktar yağ alındığını sanıyordum , bu yüzden kendimde yağı sıfırlamadım.Sabahları yumurta beyazlarını zeytinyağı ile pişirip yiyordum,fakat görüyorumki kenzo neredeyse sıfır yağlı beslenmiş.Aldığı diğer besinlerin içersinde bulunan az miktardaki yağları saymazsak.

Kollar omuzları geride bırakmış buda hafiften estetik olmayan bir görüntü oluşturuor.Bence Omuzları doldurmalısın öncelikle kardeş özelliklede ön omuz u ve yan omuzu

Daha önce söylemiş miydim bilmiyorum ama resimlerde veya kendi evde çektiğin videolarda çok daha iyi görünüyosun.Vücut boyası biraz garip durmuş üstünde iyi boyanmamış gibi sanki.Dediğim gibi evde çektiğin videolarda daha iyi görünüyosun.

Back
Yukarı