Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
başarı supplementle olmuyorsa ne ile oluyor peki? İdmanı herkes biraz eksik biraz fazla yapabiliyor ama supplement olmayınca da bişe olmadığı kesin yani.Ben kenzoyu eleştiren tarafta değilim yanlış anlamayın ama başarı supplementte değil lafına katılmıyorum.Bu işin %90 ı beslenmeyse o %90 ın 70 lik bir kısmını supplement oluşturuyor bence.tebrikler kenzo yarışmada başarılar
aslında başarı ne supplement ile ne de iğne ile oluyor, bu sporu başarılı bir şekilde icra etmek ve önemli bir seviyeye gelmek herkesin harcı değil ama lafla b..k atmak ve fesatlık yapmak toplumumuza özgü ve çok yoğun karşılaştığımız bir durum
tabiiki bu sporu yapan herkes kabul görmek beğenilmek özgüven tazeleme faktörlerini bilir ve ister.Sadece bir şeyi merak ediyorum.Size bir vicudu bu kadar çok geliştirmek çokmu güzel geliyor.Yani nasıl desem goril gibi olmuşsun hele şu 2. resimdeki kollarda ne öyle böyle bir görünüm gerçekten hoşuna gidiyormu sadece sen değil diğer gördüğüm bodycilerde böyle yani iğrenç abi kim bu kadar çok kası ister.Body de bir yere kadar fit bir vicut yaparsın olur biter.Bu abartma niye hele şu bazıları varya insanlık dışı yaratıga ccevirenler kendilerini kötü abi kötü body dediğin goril olmaksa biz body yapmıyoruz fit vicut yapıyoruz ve hiçbir kızda bu kadar kası sevmez kanımca.