• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kenzo Karagöz Defination

bak işte dediğim şeyi bi sen anlayabilmişsin evet benim dediğim gibi herkesin amacı farklı olabilir kimisi fit ister kimisi baya baya kaslı ister ama asıl demek istediğim şu yani bakın bi çizgi düşünün bu çizginin aşağısındaki şeyler kötü şeyler olsun bu çizginin yukarısındaki şeyler iyi şeyler olsun ve bu çizginin aşağıya kaydığını düşünün yani aşağıya o zaman ne olcak o çizgi kötü şeylerin arasında olcak yani bu ne demek artık iyi kötü anlayışının çizgisi kaymış demektir artık o aşağı kayan çizginin yukarısındaki kötü şeyler iyi olarak gözükücek ama asıl iyi olan bayağı yukarda olmuştur artık yani demek istediğim anlayış bu örnek vereyim bazıları satanist olabilir onun görüşüdür bişey diyemeyiz ama satanist olmaya normal demek o çizginin kaydığı anlamına gelir satanistligin normal birşey olduğu anlamına gelir evet bu yaşımda body ile bilgisiz olabilirim ama sizin böyle vücutlara normal demeniz o çizgininde aşağıda kaydığı anlamına gelir göz var nizam var anlatmak istediğimi anlamayanda yorum yapmasın.

sagopat ilk önce noktalama işaretlerini kullan, doğru düzgün birşey anlaşılmıyor yazından.
İkincisi madem biri hacimli olmak ister biri fit olmak ister demişsin kişinin düşüncesine göre değişir demişsin, fit bir vücut istiyorsan, hacimli olmak isteyeni böyle ithamlarla yargılayamazsın sadece saygı duyarsın bu kadar basit

Definasyon döneminde nasil bir diyet uyguluyorsun, kardiyo filan yapıyormusun, bunlardan bahsedermisin?

tebrikler gayet başarılı . darısı her isteyenin başına .

not : bir şeyi eleştirmek için önce eleştirilen şeyin doğru telafuz edilmesi gerekir.vicut değil vücut....
demekki arkadaşın yaptığı ya da hoşlandığı şey vücut geliştirme değil . o vicut geliştirme hakkında konuşmuş.

Sadece bir şeyi merak ediyorum.Size bir vicudu bu kadar çok geliştirmek çokmu güzel geliyor.Yani nasıl desem goril gibi olmuşsun hele şu 2. resimdeki kollarda ne öyle böyle bir görünüm gerçekten hoşuna gidiyormu sadece sen değil diğer gördüğüm bodycilerde böyle yani iğrenç abi kim bu kadar çok kası ister.Body de bir yere kadar fit bir vicut yaparsın olur biter.Bu abartma niye hele şu bazıları varya insanlık dışı yaratıga ccevirenler kendilerini kötü abi kötü body dediğin goril olmaksa biz body yapmıyoruz fit vicut yapıyoruz ve hiçbir kızda bu kadar kası sevmez kanımca.
Arkadasa yada bu sporu profesyonelce yapanlara goril demek ne kadar uygun? sen avatarinda kemal sunal in resmini kullanmissin kimse sana birsey diyor mu?

Video çok iyi olmuş ve yağların gitmesiyle beraber çok iyi bir vucut çıkmış ortaya. Sana bir kaç sorum olucak. Diyet tam olarak kaç hafta sürdü ve bu süreç içerisinde yağ yakıcı falan kullandın mı? Nasıl beslendin?

kolları parçalamak için nasıl bi hareketler yapabılırız ? mesela biceps- triceps nasl parcalyablrz ?

Yeni Photolar

Eklentiler

• 100_0005.jpg
    100_0005.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 1.247
  • 100_0007.jpg
    100_0007.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 1.513
Kenzo harika gidiyorsun genç kardeşim. Yarışmaya ne kadar kaldı? Rakiplerini görmeyi senin podyumdaki fotoğraflarını görmeyi iple çekiyorum.

Ben diyetini çok merak ediyorum.Kardiyo yapıyormusun beslenmeni neye göre değiştirdin, bunları paylaşırsan sevinirim.

kenzo işin zor ama başarıcağına cani gönlden inanıorum benm tek merak ettiğim bu kadar az lifli beslenrken mide ve bagırsak sorunlarınla nasıl karşılaşmadığın

Kenzo özgüvenin ve samimiyetin için seni gönülden kutlarım videonu çok beğendim ben diyetini az çok tahmin ediyordum zaten ama prinç yerine neden patatesi tercih ettiğini anlamadım ?

Slm Mrozguryilmaz

Patatesler vucudumda su toplamadigi icin ve daha hizli hazirlayabildigim icin ..

Sevindim Videomu beyendiysen

Saygilarimla Kenzo

Back
Yukarı