Ketojen diyet ve yag yakim çalişmalarim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Coyote
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kardiyovasküler check up yaptırmanı öneririm

sayın dostum bu konularda çok olumsuz konuşuyorsun. Ayrıca su an küre girme olayımda var.

zaten şu an kalp malp sağlık mağlık dusunecek durumda değilim.

zaten bu işlere başlarken sağlıktan bahsetmiyorum.i

ayrıca benim dinlenik durumdaki nabzım 39 du.

kendim uzunyol bisiklet kullanıcısıyım. Kalbim ve dayanıklıgım ileri seviyededir.

eğer kardiovasculer sorunum olsaydı su an hak rahmetine kavuşmuş olurdum.

1 ay tamamlandıgında doktora gidip testlerimide yaptırıcam.

Ayrıca tekrar ediyorum kür yapmayı ve ilaç kullanmayı bende istemiyorum.

Evlilik planım var anlattım daha önce ve sevgilim biraz zayıflık takıntılı su an gayet iyi durumdayım 82 cm bel çevresi ama daha fazla dusurmek istiyorum.

Bu konuda daha fazla sağlığa zararlıdır uyarısı yapmayın lütfen.

Ben yolumu seçtim bir sorun olacaksa cezasınıda çekerim.

Bu benim hayatım, verdiğim kararlar yanlış yada doğru cezasını ben çekerim.

Ayrıca su an dinlenik durumda nabız atışlarım 140 civarında. Oturdugum yerde yağ yakıyorum.

Zararlarınıda ben çekerim kimse değil.

• Like
Reactions: Azi
Umarım istediğin sonuca ulaşırsın , benim nabızım ortalama 80.
daha önceden 39'du demişşin , 39 .cok dusuk degılmı yoksa banamı öyle geldi ?

Umarım istediğin sonuca ulaşırsın , benim nabızım ortalama 80.
daha önceden 39'du demişşin , 39 .cok dusuk degılmı yoksa banamı öyle geldi ?

Daha önce bisikletcilik yaparken 120km uzeri idman atıyordum ve bunu dinlenmeden her gun yapıyordum.

UltraMaratonlarım oldu, daha önce anlattım ama, bisikletsporunu bırakmak zorunda kaldım.

aklım hala bisiklette ama kas namına hiç birşey kalmıyor. yani 28-29 cm kollarım vardı vücudun inceydi ama bacaklarım vücuduma göre iriydi

zaten bisiklet sayesinde squatlarda hiç sorun yaşamadıgıma inanıyorum.

daha 4. ayda 50kg+bar fullsquat giriyordum. Kaldıki diyete başlamadan önce 70+bar seviyesini yakaladım.

Maratoncuların ve ultramaratoncuların nabız atım sayıları düşer. Hatta bu sebebten ölenler bile olmuştur.

Ancak kas kütlesi ve vücut yağı oldukça azalırken dayanıklılık hat safhaya çıkar, öyleki 100 km mesafeyi laktik asit faktörüne rağmen pedallardım hep yani acılar içinde pedal bastııgm çok oldu

saatte 22-25 km mesafe aldıgınız dusunulurse, tabi burada zorlu arazi şartlarından bahsetmiyorumki, istanbul-edirne arasını 270 km mesafeyi 15 saatte aldığım olduki bu 2. ultra maratonumdu, tabiki bana baya zarar olarak döndü.

ilk ultra maratonum istanbul-bursa olmuştu.

ara vermek zorunda kalınca kilo aldım, işler gücler falan derken su an eski gunlerimi yakalamak üzereyimki, evlilik olayımda var.

tekrar bisiklete çıkmak istemiyorum, eğer çıkarsam hayatta benim icin önemli hiç birşey kalmıyor, benim için büyük bir tutku ondan vazgeçmek zor oldu ama su an bodybuilding yüzme koşu bunlarada adapte oldum.

başarıya doğru ilerliyorum yanlışlarla yada doğrularla, dediğim gibi hayatta her zaman bazı seyler istediğimiz gibi gitmiyor, surunmektense böyle ilaç yada steroidle çözüme ulaşıcam.

• Like
Maratoncuların ve ultramaratoncuların nabız atım sayıları düşer. Hatta bu sebebten ölenler bile olmuştur.
Kalp maratonlara göre kendini adapte ettiği için mi boşta iken dusuyor bu sayı.

dinlenik 140 nabız, Allah yardımcın olsun başka birşey demiyorum. en kısa zamanda kendine gelmen dileğiyle. sen takıntılı, sevgilin takntılı, imzadan sonra herşeyin güllük gülistanlık olacağınımı sanıyorsunuz bu psikoloji ile? haftada 1-2 kere bel ölçümleri, dostum kendinize gelin, hakaret amaçlı yazmıyorum, bir 10 sene , hatta 5 sene sonrasını düşünün. kendinize yazık etmeyin. neyse umarım ilaç kullanımı, kardiyo ve diyet konusunda forumda artık kimse seni örnek almaz.

samet'e aynen katılıyorum ve eklemek istiyorum,
sanırım 87 kilodan, 70'li kilolara düştün ve hala kuru bir görüntün yok ve yaşının da geçtiğini söylüyorsun ve yaşın daha 25, gören seni 35-40 yaşında, metabolizması yavaşlamaya başlamış, hormon seviyeleri git gide düşen biri sanır. ama değilsin.
17 kilo verip de hala kuru bir vücudun yoksa, demekki senin kas kütlen de az, senin gibi tecrübeli bir arkadaşın kas kütlesini arttırmaya çalışıp, zayıflamasının kolay ve sağlıklı olmasını bilmesini dilerdim açıkcası.
neyseki insan vücudu bu kadar ağır şeylere sen farketmesen bile baş edebiliyor. bunu da kendini yaşlı hissettiğin 25 yaşına borçlusun bunu unutma, allah sağlıklı uzun ömürler versin ama bunun ilerisini de sen düşün.
neyse yine de umarım motivasyonun bozulmaz, kolay gelsin başarılar..

dinlenik 140 nabız, Allah yardımcın olsun başka birşey demiyorum. en kısa zamanda kendine gelmen dileğiyle. sen takıntılı, sevgilin takntılı, imzadan sonra herşeyin güllük gülistanlık olacağınımı sanıyorsunuz bu psikoloji ile? haftada 1-2 kere bel ölçümleri, dostum kendinize gelin, hakaret amaçlı yazmıyorum, bir 10 sene , hatta 5 sene sonrasını düşünün. kendinize yazık etmeyin. neyse umarım ilaç kullanımı, kardiyo ve diyet konusunda forumda artık kimse seni örnek almaz.

Yazdıklarında haklı oldugunu söyliyim ben sana ancak su an yapacak birşey yok.

• Like
dinlenik 140 nabız. bu doğru olamaz bir daha kontrol et derim eğer böyleyse durum vahim olabilir. yok gözümü kararttım yok bu son şansım ölürüm de belimi incelteceğim yok kafama koydum gözüm kara vs vs. geç bunları. ciddi bir rahatsızlık olursa hele ki bu kalıcı olursa ki direk kritik hormonlar ile kalp sistemi ile oynuyorsun inan zamanı geriye döndürmek için neler yapmazdım dersin kafanı duvardan duvara vurursun bazı şeylerin geri dönüşü yok. oturup sakince düşün ben ne yapıyorum diye. ama öyle stres altında değil. hani haftasonu uzun yürüyüşlerin var ya. mümkünse deniz kıyısında ufka bakarak. de ki napıyorum ben amacım ne.

Arkadaşlar yeter ama artık. Coyote arkadaş yanlış olduğunu bile bile yapıyor. Bunu da belirtiyor zaten. Nedir hala budur şudur derdiniz. Beğenmiyorsanız yaptıklarını yazmassınız olur biter. Ayrıca ben rahatsız oldum üsluplardan. Bende yanlış yola saptığını düşünüyorum. Aynı olay etrafında dönüp durmayalım. Ayrıca ilaç kullanımı haricinde Coyote'nin bir şeyleri yanlış yaptığına inanmıyorum.

yanlış yoldan döndürmeye çalışıyoruz sonuçta sevdiğimiz saydığımız fikirlerine saygı duyduğumuz biri. yaptıklarını beğenmiyorum ve eleştiri olarak da yazıyorum belki fikri değişir diye. whey protein bile kullanmayan biri direk olarak t3-t4 clen vento olayına giriyorsa bir yanlışlık vardır.

yanlış yoldan döndürmeye çalışıyoruz sonuçta sevdiğimiz saydığımız fikirlerine saygı duyduğumuz biri. yaptıklarını beğenmiyorum ve eleştiri olarak da yazıyorum belki fikri değişir diye. whey protein bile kullanmayan biri direk olarak t3-t4 clen vento olayına giriyorsa bir yanlışlık vardır.

ruh sağlıgım gayet iyi durumda, eğer bir şeyi çok istiyorsanız ve o gerçekleşmiyorsa bu sizin moralinizi bozar. üstelik cok onemli bir olayım var.

ben bu yanlışlığı ve daha fazlasını isteklerim uğruna yapıyorum. eğer 2 senedir uğraşıp hala amacınıza doğal yollardan ulaşamıyorsanız ne zaman gerçekleşecek bu hayaliniz.

vazgeçelim değilmi tekrar göbekli biri oliyim su an miğdemde biraz yağ olması bile beni rahatsız ediyor,

bu iş biraz tutku işidir. Eğer icimdeki tutku ve istek olmasa su an belki ayı gibi olmuştum.

Ayrıca sağlığımız tabiki onemli ama arzular ve tutkulardan önemlidir.

7-24 aklımda bu var yani 70 cm bele ulaşıcam 80 su an ve ben bu işi bu sefer bitiricem ve uzun yıllar bu formumu koruyacam.

işin ucunda steroidde olacak. Malesef bende istemiyorum ama istediğim fiziği tam olarak yakalayamadım.

varsa başka bir yolu olan bana anlatsın sürekli diyet ve kardio yapmadıgımımı sanıyorsunuz?

benim bahsettiğim yakaladıgımız formu uzun yıllar korumak uzun yıllar 70 cm bel çevresi ile kalmak istiyorum bunun icinde bazı seyleri riske atıyorum.

Bu ruh sağlıgında bozukluksa eyvallah ben deliyim arkadaşlar.

Size göre yanlış olan bana göre su an doğru olan bu yolda ilerliyorum.

zararlarını ben çekeceğim ayrıca ruh sağlıgım bozuk falan değil su an bomba gibiyim ve eskisinden daha iyi durumdayım.

kilolu olmayı kabul etmiyorum ve savasıyorum cok zor kilo veren bir yapınız varsa bu sizinmi sucunuz?

ben kimseye hiç birşekilde bunu yapın yada yapmayın demiyorum.

75 kilo altını hiç bir zaman göremedim 3 yıldır ve su an 71 kiloyum.

bu benim amacım bu benim suan dunyada en cok istediğim şey.

kılık kıyafetten tutunda her şeyinize kadar hayatınızı etkiliyor.

kim kilolu olmayı doğru bulurki?

su an 3 sene önceki elbiselerimi giyebiliyorum

bazen hayatta bazı seyleri riske atmanız gerekiyor

ayrıca nisanım ve dugunum olacak sevgılımı memnun etmek zorundayım. cunku onu cok seviyorum.

Tutku hayatta bambaska birşeydir bunu yaşamadan anlayamassınız

• Like
senin 2 senedir yanlış ilerlediğini söyledikçe sürekli interval ve glikojen depoları lafını söylüyorsun, sürekli inanmak istediğin şeylere inanıyorsun.

sorun burda.

araştırman sadece 2+2 nin , vücutta da düşünülmüş hali.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ya-yakmak-isteyen-spora-yeni-t27747p2.html bak bu benim yaptığım ufacık bir araştırma, ufacık diyorum ben bunun nicelerini okudum. senin ise tek penceren interval, ilaç, troid yorumlamak ( 2 troidin de düşük, tsh nın sınıra yakın olması troidin yavaş çalıştığını göstermez) onuda yanlış yorumlamak, dedimya 2+2 yi vücuda oranlıyorsunuz, gerçi biz türkler herşeyi oranlıyoruz.

2+2 lerle 3 ay önce bir yere gelemiyeceğini, sonunda da senden bomba davranışlar beklediğimi yazmıştım, evet bombalar bir kısmı geldi, daha son bomba gelmedi ama onuda bekliyorum.

şunuda unutma, burada bana teşekkür et yada etme, yada başkasına.

burada adamlar sana clen+vento+t3 kullanma diyorsa, çıkar için yada ilgi çekmek için demiyor. sana üzüldüklerinden , birşey olacaklarından çekindikleri için diyorlar.

anlattığına göre hayatındaki diğer seçimlerinde de yanlış var, önce otur hiçbirşeyi kafana takmadan nötr düşünmeye çalış.

ankhsiyete = psikolojik verem bunuda unutma.

şunu merak ediyorum sayın Coyote, diyelim bu ilaçları her şeyi kullandınız. Zaten birçok kişi de kullanıyor, müsabık olanlar yarışma öncesi evresinde. Tamam. Ama müsabıklar bunu belirli bir süre için yani sadece yarışma için kullanıyorlar. Daha sonra vücudun doğal haline dönüyorlar. Sizin elde ettiğiniz bel doğal beliniz olmayacak, yapay yoldan elde edilmiş bel olacak ve ne kadar sürecek o şekilde?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:36 ----------

Şöyle dese biri mesela, ben önümüzdeki 1 ay tatile gidiyorum plajda şöyle belle dolaşayım, yaz bitsin gerisi önemli değil, veya yarışmaya gireceğim şu ölçüler lazım dese tamam. Ama siz ilaçları sürekli kullanmayacaksınız ki? Kür şeklinde aldığınız ilaçlar elbet istediğniz sonuçlara ulaştıracak. Ama daha sonra vücut eski haline dönmek isteyecektir çünki doğal yapı genetik şekil o şekilde nasıl kalacak? Ayrıca bu bel ile kaç sene devam ececeksiniz? 5 sene sonra yaşlanınca metabolizma da yavaşlayacak. Yani istediğiniz ölçüler kalıcı olmayacak. Aldığınız risk amaca uyuyor mu?

şunu merak ediyorum sayın Coyote, diyelim bu ilaçları her şeyi kullandınız. Zaten birçok kişi de kullanıyor, müsabık olanlar yarışma öncesi evresinde. Tamam. Ama müsabıklar bunu belirli bir süre için yani sadece yarışma için kullanıyorlar. Daha sonra vücudun doğal haline dönüyorlar. Sizin elde ettiğiniz bel doğal beliniz olmayacak, yapay yoldan elde edilmiş bel olacak ve ne kadar sürecek o şekilde?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:36 ----------

Şöyle dese biri mesela, ben önümüzdeki 1 ay tatile gidiyorum plajda şöyle belle dolaşayım, yaz bitsin gerisi önemli değil, veya yarışmaya gireceğim şu ölçüler lazım dese tamam. Ama siz ilaçları sürekli kullanmayacaksınız ki? Kür şeklinde aldığınız ilaçlar elbet istediğniz sonuçlara ulaştıracak. Ama daha sonra vücut eski haline dönmek isteyecektir çünki doğal yapı genetik şekil o şekilde nasıl kalacak? Ayrıca bu bel ile kaç sene devam ececeksiniz? 5 sene sonra yaşlanınca metabolizma da yavaşlayacak. Yani istediğiniz ölçüler kalıcı olmayacak. Aldığınız risk amaca uyuyor mu?

Yani deathlifter öncelikle bu yazı atlatiyim, sonra çaresine bakıcam tabiki. Ancak su an gözlerim kararmış durumda, yani su an dusunmuyorum zararlarını.

Yani amacım bu yazı atlatmak, yani anksiyete sebebleri bu, aslında kilo veremiyordum, yani 74 in altına ne yaparsam yapiyim dusemedim.

yazı atlatmamın sebebi nisanlım, onun karşısına birazda olsa miğdemde yağ ile cıkmak istemiyorum..!

Su anda anksiyetemi kaldı? ne anksiyetesi, kilo verdikçe moralim artiyor. Hatta istediğim bel çevresine ulaşiyim kesinlikle no problem bir insan olurum.

Doğal yollardan , 68-70 cm bele ulaşmak kısa zamanda mumkun değil. Yani siz tutup 120den 100 cm e gerileyeceksınız, ardından 80 cantim olacak beliniz ve yağ yakımı durucak vücutta savunma mekanizması. Sonra doğal yollardan ugrasın bakalım, kış gelsin tekrar kilo alın. O kadar emek boşa gitsin 80den tekrar 100 cm e fırlasın. Olmaz..! bu sefer olmayacak böyle.

Bu sefer emeklerim boşa gitmiyor,bilmiyorum ne kadar zarar goruyorum bunu dusunmek bile istemiyorum.

tabiki ben formumu korumaya çalışıcam.

• Like
Baştan sona kadar bütün sayfaları okudum ve inanmak istemedim , kişisel ilişkilerinizi yada tercihlerinizi yargılamak bize heleki bana hiç düşmez , ama bir insan olarak size üzüldüğümü söylemek isterim , yapım gereği spor yapmadığım anda kilo almaya başlayan spor yapıncada çabuk kilo kaybeden bir insanım ömür billahta spordan nefret ettim yemek yemek için spor yaptığım çok zamanlar oldu , şuanda bu fikrimden döndüm artık sağlıklı yaşam için spor yapıyorum , bende sporcu kalbi gelişmesi olduğu için dinlenik halde nabzım 45*48 arası değişiyor , siz 140'lardan bahsediyorsunuz ve yağ yakıyorum diyorsunuz üstadım siz şuanda vücudunuzu yiyip bitiriyorsunuz , insan vücudu biryerden sonra refleks olarak kendi korumaya alıyor sen ne yaparsan yap vücut geleni yağ olarak depoluyor istediğin kadar yağ yakmaya çalış genede yağ kütlende azalma değil artış oluyor , gerçi biliyorsundur ama ben gene hatırlatayım yağ hücreleri maalesef kaybolmuyor su kaybedeip ufalıyor , diyeti bıraktıktan sonra hızla kilo alma sebeblerinden biride budur zaten su tutup şişer insanlar çabucak tabi kas kaybı yaşanan diyetlerde , 68-70 cm bel çevresi çok güzel rakamlar hedeflerde muazzam inşallah olur olacaktırda ama vücutla inatlaşmanın bir anlamı yok , eğerki vücudunuz buna izin vermiyorsa onu hafif şaşırtmanız gerekir , farklı diyet ve farklı antreman programları ile bu mümkün , bugüne kadar yaptığınız kardioları sıralayın ağırlık çalışmalarınada tabi size yeni bir program yazalım bide onu deneyin , 1 haftada ne kaybedersinizki , unutmayın ki sağlığınızı allah korusun bir kere kaybederseniz ömür boyu bir daha spor yapamıyabilirsiniz o zaman nasıl yaşıcanız 2 domates 1 salatalık azcık tavuk 3 gr peynir yiyerek mi , lütfen üstadım biraz daha serin kanlı olmaya çalışın burdaki insanların hiçbir çıkarı yokki bu işten sizi doğru yola sevketmeye çalışıyorlar sadece alternatifleri göstermeye çalışıyorlar , lütfen beni yanlış anlamayın bir hedefiniz olduğunu ve o hedefe emin adımlarla yürümek istediğinizi biliyorum ama gittiğiniz yoldan daha kısa ve güvenli yollar mutlaka vardır , saygılar .

Yazıyı baştan sona okudum.Aslında bu kadar konuyu resimlerle süslersiniz diye ummuştum.Hayal kırıklığı da olmadı değil.Ama sizin ömür boyu fotoğraf ekleyemeyeceğinizin de farkına vardım.Çünkü takıntılarınız ne yazıkki hastalık haline gelmiş.

Bunu kesinlikle hakaret amaçlı yazmıyorum.O üslüpta biri değilim.Yanlış anladıysanızda şimdiden özür dilerim.Sadece üzüldüm.

Yaptığınız o diyetin benzerini ki Atkinson diyeti mantığındadır ; bende yaptım.Vucutta yıkım yapan bir beslenme anlayışı içerir.2 haftalık uygulama tavsiye edilir.Karbonhidrat günü mantığını da anlayamadım.Amaç herşeyi ihtiyacınız olduğunda,olduğunuz kadar almak değil mi?

Dururken 140 nabız ne demek ?? İnanmakta güçlük çekiyorum.Bu kadar yazınız olmasa bizle biri kafa yapıyor diyeceğim.Ama 140 nabız kalbinizi yoruyor.Bakın benim dedem ve babm kalp krizinden vefat etti.Bu olaylarda kalple ilgili yoğun bilgi sahibi olmama neden oldu.Sürekli de kontrole giderim.Yüksek nabız kalbinizi yorar.İlerde kalp yetmezliği sorunu yapabilir.Çok tehlikelidir .

Siz hırs uğruna vücudunuza zarar veriyorsunuz.Bu kadar sıkıntınız varsa estetik müdahaleye başvurmanızı tavsiye ederim.En azından yıkıma yol açmaz hemde hedefinize ulaşırsınzı.Sonuçta zaten doğal yoldan yapamayacaksınız.

70 cm bel takıntınızı lütfen bırakın.Burada size yorum yazan arkadaşlar tamamen sizin iyiliğiniz için tavsiyelerde bulunuyor.Yoksa bize ne .....ne yer,ne içer der geçerlerdi.

Yazıyı baştan sona okudum.Aslında bu kadar konuyu resimlerle süslersiniz diye ummuştum.Hayal kırıklığı da olmadı değil.Ama sizin ömür boyu fotoğraf ekleyemeyeceğinizin de farkına vardım.Çünkü takıntılarınız ne yazıkki hastalık haline gelmiş.

Bunu kesinlikle hakaret amaçlı yazmıyorum.O üslüpta biri değilim.Yanlış anladıysanızda şimdiden özür dilerim.Sadece üzüldüm.

Yaptığınız o diyetin benzerini ki Atkinson diyeti mantığındadır ; bende yaptım.Vucutta yıkım yapan bir beslenme anlayışı içerir.2 haftalık uygulama tavsiye edilir.Karbonhidrat günü mantığını da anlayamadım.Amaç herşeyi ihtiyacınız olduğunda,olduğunuz kadar almak değil mi?

Dururken 140 nabız ne demek ?? İnanmakta güçlük çekiyorum.Bu kadar yazınız olmasa bizle biri kafa yapıyor diyeceğim.Ama 140 nabız kalbinizi yoruyor.Bakın benim dedem ve babm kalp krizinden vefat etti.Bu olaylarda kalple ilgili yoğun bilgi sahibi olmama neden oldu.Sürekli de kontrole giderim.Yüksek nabız kalbinizi yorar.İlerde kalp yetmezliği sorunu yapabilir.Çok tehlikelidir .

Siz hırs uğruna vücudunuza zarar veriyorsunuz.Bu kadar sıkıntınız varsa estetik müdahaleye başvurmanızı tavsiye ederim.En azından yıkıma yol açmaz hemde hedefinize ulaşırsınzı.Sonuçta zaten doğal yoldan yapamayacaksınız.

70 cm bel takıntınızı lütfen bırakın.Burada size yorum yazan arkadaşlar tamamen sizin iyiliğiniz için tavsiyelerde bulunuyor.Yoksa bize ne .....ne yer,ne içer der geçerlerdi.

Bu benim için cok önemli, sizlere anlatamıyorum, siz buna takıntı diyorsunuz ama bu gerçek. 3 yıl önce kaybettiğim formumu yakalamaya çalışıyorum. Kalp yonunden sıkıntım yok, zaten yol bisikletçisiydim. Öyle 130-140 a çıktı diye ölmessiniz korkmayın.

Zaten ben pedal basarken, rampa yukarı kaldıki, dağ etaplarını tırmanmışlıgım vardır 180-190 nabızları görüyordum, zar zor nefes alarak yüksek rakımda pedal basarsınız.

Kaldıki, zaten Yaptıgım egzersizler, kalbi ve vücudu en fazla güçlendiren egzersizler.

130kg deadlift 8 tekrar

60kg full squat 15-20 tekrar çıkarıyorum

Yani kalp krizi geçirip şimdi ölmem lazımdı sizin hesaplarınıza göre, bazı durumlarda kalbinize yüklendikçe kalp gelişir ve güclenir.

ilaç tabiki zararlı ama sizin dusundugunuz kadar zararlı değil. Yani öyle 1 aylık kullanım sonunda cok büyük zararlar göreceğinizi zannetmeyin, siz idmanlarınıza devam ettiğiniz müddetçe kalbiniz her zaman güçlü atar.

Bu gun dunyanın en büyük organizasyonlarından fransa bisiklet turunda, Lance armstrong dahi doping maddeleri kullanmıştır. O zaman butun hesaplara göre bu adamların ölmesi lazımdı simdiye kadar, kaldıki 3000 kmlik fransa bisiklet turu 30 gün sürüyor ve cok zorlu yarışlardır tamamen kalp işidir.

Lance armstrong ve daha nice sporcu ve asıl bisikletçi oldugumdan dolayı ve daha önce belirtttim

20 yasındayken 270 km 2 adet ulta maraton turum oldu istanbul - Edirne arasında ve istanbul bursa arasında toplam ikisindede 16 saat pedal çevirdim. dinlendiğim süre 25 dakika, ekmek arası halley yediğim gunlerde oldu :)

bisikleti bıraktım çunku, kas namına bir şey birakmiyor. Buda ara verınce size kilo olarak dönüyor.

Ben kendim doping karşıtı bir adamım ama mecbur kaldım bunu anlamak istemiyorsunuz.

keto diyeti bıraksamda, su an beslenmeme ne kadar dikkat etsemde, 80 den aşağı dusuremedim.

bu benim hedefim bu benim hayalim, beni motive eden tek şey bu.

Back
Yukarı