yanlış yoldan döndürmeye çalışıyoruz sonuçta sevdiğimiz saydığımız fikirlerine saygı duyduğumuz biri. yaptıklarını beğenmiyorum ve eleştiri olarak da yazıyorum belki fikri değişir diye. whey protein bile kullanmayan biri direk olarak t3-t4 clen vento olayına giriyorsa bir yanlışlık vardır.
ruh sağlıgım gayet iyi durumda, eğer bir şeyi çok istiyorsanız ve o gerçekleşmiyorsa bu sizin moralinizi bozar. üstelik cok onemli bir olayım var.
ben bu yanlışlığı ve daha fazlasını isteklerim uğruna yapıyorum. eğer 2 senedir uğraşıp hala amacınıza doğal yollardan ulaşamıyorsanız ne zaman gerçekleşecek bu hayaliniz.
vazgeçelim değilmi tekrar göbekli biri oliyim su an miğdemde biraz yağ olması bile beni rahatsız ediyor,
bu iş biraz tutku işidir. Eğer icimdeki tutku ve istek olmasa su an belki ayı gibi olmuştum.
Ayrıca sağlığımız tabiki onemli ama arzular ve tutkulardan önemlidir.
7-24 aklımda bu var yani 70 cm bele ulaşıcam 80 su an ve ben bu işi bu sefer bitiricem ve uzun yıllar bu formumu koruyacam.
işin ucunda steroidde olacak. Malesef bende istemiyorum ama istediğim fiziği tam olarak yakalayamadım.
varsa başka bir yolu olan bana anlatsın sürekli diyet ve kardio yapmadıgımımı sanıyorsunuz?
benim bahsettiğim yakaladıgımız formu uzun yıllar korumak uzun yıllar 70 cm bel çevresi ile kalmak istiyorum bunun icinde bazı seyleri riske atıyorum.
Bu ruh sağlıgında bozukluksa eyvallah ben deliyim arkadaşlar.
Size göre yanlış olan bana göre su an doğru olan bu yolda ilerliyorum.
zararlarını ben çekeceğim ayrıca ruh sağlıgım bozuk falan değil su an bomba gibiyim ve eskisinden daha iyi durumdayım.
kilolu olmayı kabul etmiyorum ve savasıyorum cok zor kilo veren bir yapınız varsa bu sizinmi sucunuz?
ben kimseye hiç birşekilde bunu yapın yada yapmayın demiyorum.
75 kilo altını hiç bir zaman göremedim 3 yıldır ve su an 71 kiloyum.
bu benim amacım bu benim suan dunyada en cok istediğim şey.
kılık kıyafetten tutunda her şeyinize kadar hayatınızı etkiliyor.
kim kilolu olmayı doğru bulurki?
su an 3 sene önceki elbiselerimi giyebiliyorum
bazen hayatta bazı seyleri riske atmanız gerekiyor
ayrıca nisanım ve dugunum olacak sevgılımı memnun etmek zorundayım. cunku onu cok seviyorum.
Tutku hayatta bambaska birşeydir bunu yaşamadan anlayamassınız