Kol Büyüklüğü?

Benim kiLo aLma probLemim var ve bu en çok koLumu etkiLiyor.
Geçtiğimiz sonbaharda 2 ay body yaptım.
Eskiden 25,5 tu 2 ayda 28,5 oldu..
Boy 1.92 Kilo 65 civarı
Göğsüm 95 omuz 110 bel 71,5
Yani anlıcağınız çok ince belliyim ve kollarımı şöyle 35-36 yapmak istiyorum. Tabi bu belimi de kalınlaştırsak iyi olur.. :P

14 yaşıma giricem kol başlarken 35-36 falandı en son ölçü aldığımda 37.7 çıktı 2 aylık sporcuyum.Omuz da 132 boy 1.83 kiloda 93 artık salona başlamak istiyorum :D

maşallah tosun gibisin yağları ver kas yap :D

Ya bu kolu nasıl olcuoz kası sıkcaz sonra mezroyla olcumucez yoksa kolu duz tutup en buyuk yerden mı olcucez yoksa kolu sıkıp pazunun en tepe noktasından mı doluycaz mezroyu xD

soğukken sol kol 47cm sağ kol 48cm :) Şu 1cm lik fark bir türlü kapanmadı gitti.

Var mıdır şunları eşitlemenin yolu? Duyduğuma göre pek yok sanırım?

iki koluda aynı anda çalıştıran hareketleri düzenli yaparsan düzelir heralde benimde sol kol gerideydi 1 cm şimdi ikiside eşit tek tek kaldırılarak yapılan biceps hareketlerini 2-3 aydır hiç yapmıyorum hep çift kol çalıştırıyorum.Bi concertrain curl var onda da sol koldan başlayacaksın ki onu ne kadar yaparsan sağı da ondan fazla yapmamak için.47 cm kollar zaten süper tabi hepsi kas ise...

ilk defa hafiftende olsa diyete gireyim artık dedim fakat vucut diyeti görünce birden gaza gelmiş gibi ölçü alımı başladı.özellikle ön omuzlar ve kollarda ölçü artışı göze batıyor.normalden farklı olarak sadece proteın alım miktarımı arttırdım.kollar 1,5 haftada soğuk 46 dan 47,5'a çıktı.duracağada benzemiyor.her idmanda antrenman şiddetini arttırıyorum.tepki vermekte geciken tek kısım ise yan omuzlar.

Ok ep iyi varmis kolun :D kür olarak ne aldin ? catlamaya basladiysa, krem kullan.

Despo Abi Acaba O Çatlakları Bıraksak Daha İlgi Çekici Gözükmezmi Yada Çatlakların Oldugu Yerlere Dögme :D Rambo Film Hesabı :D:D:D

bende yenilendim.soğuk 48,5.sıcak ölçmedim ama eskiden beri 1,5cm falan oynar.kilo 103-104 boy 173(değişmedi)

askerden once 94 kıloydum ve kollar 46cm. gelıyordu.hazıranda askerlık bıttı ve dondugumde 39 cm. kollarla spora donus yaptım.3 aydır antrenman yapıyorum ve şu anda 43 cm. ayrıca kılomda 82.amacım en fazla 86 kıloya cıkarak kolları 46 yapmak.şimdilik umdugum gıbı gıdıyor.

guardbody 2004 deki hedefinin oldukça üzerine çıkmışsın tebrikler.

hacim isteği bitmek bilmiyor:D

Back
Yukarı