Kullanıcı Adınızın Anlamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sarcastic: alaycı, iğneleyici.

yok be abi
sen danimarkadasin ondan bilmiyor olabilirsin
lada samara buralarin en dandik arabalarindandir
ama manevi degeri sonsuz benim icin

Ladayi bilirim :) burada eskiden cok vardi, ozamanlarda burada dandik olarak gecerdi - caktirma :D

Destro Destroyer den gelme,
(15 yıllık alışkanlık işte, yoksa şimdilerde pek bi kibar olduk :D )
Anlamı yok edici / telef edici şey veya kimse

benim nickimin biraz uzun bi hikayesi var. bundan 10 sene önce izmir fuarindaki luna parkta su yumruk atinca yumruk darbesinin kac kilo oldugunu gösteren zamazingolar vardirya onlardan vardi iste... onun üstünde yanilmiyorsam kiloya göre ne oldugunu gösteriyordu. 100 kilo playboy 200 kilo bilmemnne 300 vs... gibi bi seyler yazmislar ne anlami varsa... her neyes en sonunda bi resim vardi, kel pala biyikli bi halterci (hani üzerinde 1000 kilo yazan yuvarlak halterleri kaldirirlar gavur sirklerinde, eski filmerde olur, bilen bilir) resimdeki adamin altinda bomberman yaziyordu :) yani en agir yumrugu atan bomberman oluyordu. heueh iste böyle bi hikayesi var benim nickimin. bu nicki secerken nerden aklima geldide yazdim bilmiyorum. hani bazi seyleri 4-5 senedi bir animsarsin. gereksiz ve aslinda unutmus olman gereken seyler olmasina ragmen. buda onun gibi bi sey. ya bu bomberman in manasi ne bilen varsa aydinlatsin cünkü cok kafama takiliyor!

Çok kullanıcı adım var hangisinden başlasamki :lol:

Şaka bir yana diğer 2 kullanıcı adımın şifresini unuttugum için

jey jey olarak bir kullanıcı açtım...

Jey jey tabiki jey jey okocha dan geliyor...

Galtasaraylı olmama rağmen her zaman sevmişimdir bu adamı tarzını ve futbolunu...(bizede az gol atmadı şerefsiz :lol: )

Nick budur yani anlamı hikayesi vs vs...

Ozaman yanlisin var :)

Bildigim kadariyla JayJay Okocha idi..

Bombaci Mülayim :)

Birkaç anlamı var ama ben bir tanesini yazıcam HIZLI :badgrin: Ben siteye hareketli giflerden koymak istiyorum bulamadım nereden koyulacağını :x

Back
Yukarı